Jump to content
Reborn fórum

nejlepsí­ poznamka ve skole

JohniX

Recommended Posts

esed said:
Kdo ří­ká, že to bylo na základce? 6 tří­da=prima na gymplu, ale nevěděla jsem, jestli včichni ví­, co je to prima, tak jsem to napsala takhle...A na pivo jsme chodili, jak jsem napsala, když jsem byla starÄí­ --- septima/oktáva (neboli 3. a 4. roÄní­k)

ahaa gymplacka :) to stacilo rict, vsak nam uz by to doslo ci by jsme si to vygooglili xD

JohniX said:
tk tedka jsem asi pred tydnem dostal...nevenuje se hodine,je otocem zady k tabuli a vyhriva se natopeni...pry je mu zima upozornuji rodice aby zasli se synem k doktorovi ;):):):)

30.1 2010 v 21:08 Mitheress JohniX 1. trest jail, nevhodne poznamky pri restartu

Ja zadnou nikdy nedostal, ale v posledni dobe je musim davat, skoda ze se to neposila rodicum.

• 3 weeks later...

Konecne sem nasel to co sem hleda :P Tady naleznete (pote co prectete/preskocite "ukazkovy pracovni tyden spravce site" ) prehled nejzajimavejsich zazitku, ktere sem mel tu moznost na stredni na vlastni kuzi zazit a ucastnit se jich :P fakt to stalo zato:) autory prispevku jsou moji byvali spoluzaci. ps: neni to muj blog

http://ppp.nnoovvaakk.sblog.cz/humor/

zejmena doporucuji clanky: deam party a radio v meotaru :)

Edited by Dark Warrior

• 2 weeks later...

s kamosem sme dali dohromady poznamky :o a kazda stala za to

Kamos 6 trida pred hodinou prirodaku vzal ucitelce orla a strcil ho do radiatoru a vysledek

pozn: Strká ptáka mezi topná tÄlesa. :D

No a druhá se stala mÄ při hodinÄ matematiky když sem tužkou pí­chnul do spolužaÄky jestli nemá gumu :D

pozn: Pí­chá spolužaÄku, nemá gumu :D

a pak dalsi pri ÄJ sem dostal pÄknou poznamku

pozn: Adam chodí­ celý týden nepřezutý , argumentuje to tí­m že je teprve středa :)

• 3 weeks later...

Neni to poznámka ale taky to stálo za to.

Na střední­ spolužák propadal v pololetí­ z Elektrotechniky, snažil se, ale učitelka si na nÄj trochu zasedla. Nedal se naučil se a na konci roÄní­ku mÄl zavÄreÄné zkouÄení­ nenachytala ho na niÄem, a tak mu tedy nakonec tu 4 dala, když mu vracela studijní­ index prohodila:

,,RosÂťo ty jsi hodny kluk, ale potřebujeÄ občas POHONIT!"

Ten výbuch smí­chu v tří­dÄ 30 kluků si asi dovedete představit a co nás nejví­ce bavilo byl její­ připitomÄlý výraz :D

• 2 months later...
  • 3 months later...

Tohle není­ zrovna poznámka, takže trochu OT, ale opravdu se to ve Äkole stalo, tak se to sem trochu i hodí­ :blink:

Jeden kluk se vymočil kamarádovi na obedÄch do eÄusu který odnesl domů.

Druhý den dolí­tla do Äkoly jeho matka, jelikož zjistila co se stalo a komentovala to slovy:

"Máte Ätestí­, že to snÄdl můj starej, jinak bych si na Vás stÄžovala!" :):)

• 1 year later...