Heliodor Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Kdo říká, že to bylo na základce? 6 třída=prima na gymplu, ale nevěděla jsem, jestli včichni ví, co je to prima, tak jsem to napsala takhle...A na pivo jsme chodili, jak jsem napsala, když jsem byla starÄí --- septima/oktáva (neboli 3. a 4. roÄník)ahaa gymplacka to stacilo rict, vsak nam uz by to doslo ci by jsme si to vygooglili xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest White Sniper Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 V hudebce jsem poslouchal mp3, ucitelka me chytla a napsala mi poznamku: "V hodine hudebni vychovy posloucha hudbu." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 SpoluziakovaSedi pri otvorenom okne tvrdiac, ze mu je zima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohniX Posted February 1, 2010 Author Report Share Posted February 1, 2010 tk tedka jsem asi pred tydnem dostal...nevenuje se hodine,je otocem zady k tabuli a vyhriva se natopeni...pry je mu zima upozornuji rodice aby zasli se synem k doktorovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 tk tedka jsem asi pred tydnem dostal...nevenuje se hodine,je otocem zady k tabuli a vyhriva se natopeni...pry je mu zima upozornuji rodice aby zasli se synem k doktorovi 30.1 2010 v 21:08 Mitheress JohniX 1. trest jail, nevhodne poznamky pri restartu Ja zadnou nikdy nedostal, ale v posledni dobe je musim davat, skoda ze se to neposila rodicum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baraka Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 neni to moje neni to poznámka ale omluva za pozdní příchod MÄ ujel eskalátor. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Výmluvy na absenci jsou nejlepÄí. Kamarád ze střední mÄl omluvenku "Zaspal" na odpolední hodinu Dal si po obÄdÄ na intráku dvacet a vzbudil se až veÄer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) Konecne sem nasel to co sem hleda Tady naleznete (pote co prectete/preskocite "ukazkovy pracovni tyden spravce site" ) prehled nejzajimavejsich zazitku, ktere sem mel tu moznost na stredni na vlastni kuzi zazit a ucastnit se jich fakt to stalo zato:) autory prispevku jsou moji byvali spoluzaci. ps: neni to muj blog http://ppp.nnoovvaakk.sblog.cz/humor/ zejmena doporucuji clanky: deam party a radio v meotaru Edited February 23, 2010 by Dark Warrior Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ad0s Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 s kamosem sme dali dohromady poznamky a kazda stala za to Kamos 6 trida pred hodinou prirodaku vzal ucitelce orla a strcil ho do radiatoru a vysledek pozn: Strká ptáka mezi topná tÄlesa. No a druhá se stala mÄ při hodinÄ matematiky když sem tužkou píchnul do spolužaÄky jestli nemá gumu pozn: Píchá spolužaÄku, nemá gumu a pak dalsi pri ÄJ sem dostal pÄknou poznamku pozn: Adam chodí celý týden nepřezutý , argumentuje to tím že je teprve středa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 pozn: Píchá spolužaÄku, nemá gumu Epic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mars Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Neni to poznámka ale taky to stálo za to.Na střední spolužák propadal v pololetí z Elektrotechniky, snažil se, ale učitelka si na nÄj trochu zasedla. Nedal se naučil se a na konci roÄníku mÄl zavÄreÄné zkouÄení nenachytala ho na niÄem, a tak mu tedy nakonec tu 4 dala, když mu vracela studijní index prohodila:,,RosÂťo ty jsi hodny kluk, ale potřebujeÄ občas POHONIT!"Ten výbuch smíchu v třídÄ 30 kluků si asi dovedete představit a co nás nejvíce bavilo byl její připitomÄlý výraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil1512 Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 spoluziak: "Oplul ucitelku" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ageku Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Poznámka mého kamaráda Učitelka napsala...: "Dívá se na mne přes pravítko a stÄžuje si, že jsem zelená." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xurukk Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Tohle není zrovna poznámka, takže trochu OT, ale opravdu se to ve Äkole stalo, tak se to sem trochu i hodí Jeden kluk se vymočil kamarádovi na obedÄch do eÄusu který odnesl domů. Druhý den dolítla do Äkoly jeho matka, jelikož zjistila co se stalo a komentovala to slovy:"Máte Ätestí, že to snÄdl můj starej, jinak bych si na Vás stÄžovala!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoffrey Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 kamarád měl:"Místo vyučování vysedává u kadeřníka" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts