Arcik Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Tentokrát z pohledu HW - Balrogh - PF - 48/3http://www.edisk.cz/stahni/33596/GW28072010.avi_229.05MB.html PS. nemam rád puntiÄkáře Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 (edited) Jžš, to sem toho vyházel tak hodně do pneum? Tj špatnýýýý.Intro pěkné. na icq si mě už zdrbal Gwčka ... pwnage Edited July 29, 2010 by Nerosan Link to comment Share on other sites More sharing options...
HPcko Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Drsné video a dobrá hudba.. zase ..Asi zaÄnu chodit woe ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Tentokrát z pohledu HW - Balrogh - PF - 48/3http://www.edisk.cz/stahni/33596/GW28072010.avi_229.05MB.html PS. nemam rád puntiÄkáře Ty voe Cedriku, ten druhej song Somewhere I Belong od Linkinu, co si mu to proved? Vsak to zni jak kdybych to zpival ja, proste desna kvalita(asi to ma byt live koncert, ale des bes ). Original: Jo a Thousand Foot Krutch-Phenomen uz nekdo ve videu urcite mel a myslimze dokonce nekdo z Rebornu(mozna Silv, ted fakt nvm). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniteru Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Jo to teda mel .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcik Posted July 29, 2010 Author Report Share Posted July 29, 2010 (edited) .. prostě sem nějakou verzi stáhnul, tak sem jí tam hodil a ten Phenomen jsem chtěl hodit do videa od chvíle, kdy ho měl kdysi ani v commentu edit: nicméně pokud tě ta kvalita tak stresuje, tak kdykoli můžeš vypnout zvuk a pustit si "originál" Edited July 29, 2010 by Arcik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuuki Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 video z gw pekne , ale cedriku osobne to z pana prstenou sa mi nepaci , aj ked chapem je tam spomenute tvoje meno , ale aj tak radsej davaj klasicke intra tie boli pekne Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 (edited) Nechces se domluvit s jirkanem nebo s nekym o hosting? Tech 250kB/s je fakt porod edit: intra sou luxusni, jeste nake outra by to chtelo Edited July 29, 2010 by kuzmicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baraka Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Yup silv mÄl phenomen v listopadu a Saravok tak rok bo dva z5. Ale to bylo tuÄím video rnr ric only :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Nechces se domluvit s jirkanem nebo s nekym o hosting? Tech 250kB/s je fakt porod Chudák, já mu to říkám po každém videu co stahuju (11:46:33) Zereges: zbývá 1hodina? wtf(11:46:37) Cedrik: xD(11:46:42) Zereges: nějaký zku*vený edisk (11:47:23) Zereges: stahuju 80KB/s (11:48:11) Cedrik: mi zarid nejaky normalni ftp .D(11:48:16) Zereges: jirkan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 prostě sem nějakou verzi stáhnul, tak sem jí tam hodil a ten Phenomen jsem chtÄl hodit do videa od chvíle, kdy ho mÄl kdysi ani v commentu edit: nicménÄ pokud tÄ ta kvalita tak stresuje, tak kdykoli můžeÄ vypnout zvuk a pustit si "originál" No nemohl jsem si pomoct a proste jsem to sem musel napsat. Ja si hudby u videii docela vsimam no. Jinak mne to intro prislo docela napadite, akorat bych si ho byt tebou schoval na GW, kde by bylo vic nez 30 lidi. Nejlepe na nejake poradne zerg GW, tam by to melo i svuj effekt. Nebo napr jak 20 RNR/PF rushuje proti trojnasobne presile, ktera pred nima ale presto utika, takdle to nebylo ono, Gandalf a spol takova masla zas nebyla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcik Posted July 29, 2010 Author Report Share Posted July 29, 2010 Jinak mne to intro prislo docela napadite, akorat bych si ho byt tebou schoval na GW, kde by bylo vic nez 30 lidi. Nejlepe na nejake poradne zerg GW, tam by to melo i svuj effekt. Nebo napr jak 20 RNR/PF rushuje proti trojnasobne presile, ktera pred nima ale presto utika, takdle to nebylo ono, Gandalf a spol takova masla zas nebyla. Nj, ale to na rebornu nehrozí , mÄl jsem jít za Balrogha na nějaké gw za pestilence Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 (edited) měl jít za Balrogha na nějaké gw za pestilence "Co je to za čertovinu?"..."To je Mocná bojovnice Janisha. Démon z dávného světa. Na tu nestačíme. RYCHLEE!" Edited July 29, 2010 by Nerosan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniteru Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Ale Cedriku znovu jsi me nastval!!! vsechny moje dobre mommenty jsi vystrihal a dal moje faily Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcik Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 Ale Cedriku znovu jsi me nastval!!! vsechny moje dobre mommenty jsi vystrihal a dal moje faily jj, při stříhání jsem na to koukal , poslali jsme vás do mÄsta a ty jsi tam potom často zůstal mezi náma a prudil , ale bylo to moc málo akÄní a my tÄ nemÄli Äím zabít ,tak jsem to tam nedal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 (edited) my tě neměli čím zabít ,tak jsem to tam nedal To sem se ho ptal jestli měl ghosta že nešel zbombit a Ani na to že neeee. Vím že s ním měl i rodix s miltem problém když ho bombili.Prostě ti ani nevěřím že nemáš ghosta, když sem tě měl problém ubombit do luku Edited July 30, 2010 by Nerosan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniteru Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Nemam v zivote jsem mel jen jednou ghosta na GW a rikam uprimne já ho radeji nechci,me to akorat kazilo hru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blahsen2 Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 no ked vie potovat ta co sa divis? moze v klude potovat berrynama alebo seedama, ked uz zajdeme do extremov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts