Ryuuki Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 http://rapidshare.com/files/415188123/woeSE26_8.wmvna konci mi uz pri tom sutri doslo miesto na disku , tak to neni nejak normalne ukoncene konecne trosku lepsie rozlisenie aj u mna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 http://rapidshare.com/files/415188123/woeSE26_8.wmvna konci mi uz pri tom sutri doslo miesto na disku , tak to neni nejak normalne ukoncene konecne trosku lepsie rozlisenie aj u mna Oooo rapidshare, ses muj clovek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 0:16 - whoops, tak to dopadá, když si lidi hážou partu po zaÄátku GW, neví kam vedou vlajky atd...0:22 - njn z mé strany nebylo nejlepÄí nabÄhnout pod SG, ale ten Äutr prostě padnout musel, tak co už. Navíc se na nÄj RNR vrhli podstatnÄ rychleji jak my po recallu. My vÄtčinou koukáme jak vypadá, obdivujeme jeho pÄknej tvar a divíme se jeho íşchvatným barvám. A tihle barbaři přijdou a hnedka by ho ničili.0:36 - vesper nabíhá a pozor! první skill je dispel, pak je spell break party prokládaná občasným dispelem a HD. Jen tak pro info - HD na magnetu nefunguje a já se snažím držet si ten magnet pokud možno v celku. Zjistil jsem totiž, že to napomáhá i kompaktnosti kempu.0:48 - Ten sniper co to tam páli sharp shootem je hustej. Skoro jeden za vteřinu.1:22-1:48 - Snaživá wizna co nás ganbuje, po konci GW mÄ zbylo 148 yellow gemů, fuj fuj. Btw Kenji, buÄ používej green poty na ten blind nebo refresh, při vypnutých efektech to vyjde nastejno.2:20 - dobře to ten creator pročistil od gypsy, 2 HW - btw všimnÄte si jak jsem se takticky posunul s profkou dozadu abych taky jednu nechytil, mám ten pocit, že jsem už moc nerozbitých armorů nemÄl.2:44 - dobrá frozen party2:50 - senbo, senbo, rushnout to do cizího kempu abys mohl dát long range spear boomerang?3:52 - wizna nezná strach, lifka na hlavÄ a rush rush rush, nejlepÄí na tom je, že to přežije.4:02 - první wizna down4:03 - druhá wizna down4:06 - třetí wizna down4:08 - Ätvrtá wizna down RNR nemají ground control. Fail, hlídejte si ty wizny, nebo dejte Frutimu nějakého paladina co vytáhne sacri dřív než příÄtí vánoce. Klikat sacri na byÂť třeba jedinou wiznu zvládne i cviÄená opice. Neříkám, že to bude Bůh ví co, ale lepÄí než souÄasnej stav.5:14, 5:47 - Jak se vám líbí frost joke?7:10 - nabÄhnout a hidnout, BETR STYLE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 7:10 - nabÄhnout a hidnout, BETR STYLE!Pil0din & LON Style Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuuki Posted August 26, 2010 Author Report Share Posted August 26, 2010 s tymi gp som to zlamil , v tom zmatku pred gw som ich nechal v kafre .. nabuduce si dam pozor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baraka Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Chválím hudbu, taky jsem chtÄl dát k videu ten 2. opening, ale nějak jsem na to pak zapomÄl, tak jsem tak neučinil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruti Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 ano zlato priste du uz za novyho paladina doufam ze si spokojen :-* a sacri sem mel mit jen na gamba wizne Freeza takze vsechny smrte wizen na me svadet nemusis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 (edited) ano zlato priste du uz za novyho paladina doufam ze si spokojen :-* a sacri sem mel mit jen na gamba wizne Freeza takze vsechny smrte wizen na me svadet nemusis Všechny ne, ale na to že jste byli 2 paladini a ty jsi měl držet JEDINOU a stejně jsi to nezvládl... nic moc4:02 - první wizna down4:03 - druhá wizna down4:06 - třetí wizna down4:08 - čtvrtá wizna downa právě jedna z nich je ta "tvoje" wizna btw pro ty co nemají rádi rapid :-) Edited August 26, 2010 by Sir De Bill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Oooo rapidshare, ses muj clovek ... limit reached.. reupload..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruti Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 a to se z toho mam posrat ze me umrela wizna kdyz sem dostaval instanty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 a to se z toho mam posrat ze me umrela wizna kdyz sem dostaval instanty? Ty jsi dostal instant od jedné wizny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruti Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 rekne nejvetsi vlezdoprdelka na serveru ano hraju sacri abych mel jednu wiznu na sacri ani to nezvladam byyye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 ... limit reached.. reupload..?No ja mam PA na rapidu, nemuzu zato, ze je to nahrany free a ma to nejaky limit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 ano hraju sacri abych mel jednu wiznu na sacri ani to nezvladam byyye smutné, ale na druhou stranu aspoř sis to přiznal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 (edited) ... limit reached.. reupload..?Když už si Ell dal tu práci http://www.edisk.cz/stahni/00784/woeSE26_8.wmv_280.15MB.html Jžš on to má ve smajlíku :-) Edited August 26, 2010 by Nerosan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Chválím hudbu, taky jsem chtÄl dát k videu ten 2. opening, ale nějak jsem na to pak zapomÄl, tak jsem tak neučinil Jo Maximum the hormony jsou fajn(myslimze Zetsubou Billy+par dalsich songu kdysi mel v jednom videu jahy, ale Whats up people asi ne), nejlepsi je ten jejich tlustej kytarista, ma spravne silene oci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radeoNko Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Ta lifka musi prec vyzera to hrozne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts