Jump to content
Reborn fórum

TODO

k3dT

Recommended Posts

Chysta se nasledujici:

[ hotovo ] priprava pro Renewal klienta (update popisku a konfiguracnich souboru) + aby byl kompatibilni se soucasnym Reborn packem.

[ hotovo ] nove spousteci exe (neco bych od vas potreboval... viz par radku nize).

[ hotovo ] upgrade SVN na r14399 (hotovo, pripraveno v Reborn SVN).

[ hotovo ] update antibot systemu.

Upgrade SVN na r14399:

- Zvysen pocet Alchemist, Blacksmith a Taekwon Rankeru ze 3 na 5.

- Aktivni Quest Window.

- Nektere prisery se naucili mluvit.

- Mercenaries system (viz http://bit.ly/86PoC ) - bude az s upgradem na renewal klienta

- Aktualizovane item/mob/skill databaze podle EP 13.2 a z casti 13.3.

- Nova mesta: Brasilis + Manuk + Splendide vcetne NPC, dungeonu a priser.

- Nove questy: napr. Two Tribes, Midgard Ore, Alfheim perfume, Dragon Egg collection,Monster Suppression, Bradium Collection, Laphine Craftsman..

- Pridane opakovatelne EXP questy.

- Oficialni verze Endless Tower instance (zustava 8 hodinovy timeout).

- Armor Enchant NPC (viz http://bit.ly/clJgoV ) - bude az s upgradem na renewal klienta

- Funkcni Orc's Memory dungeon (viz http://bit.ly/c09eWo )

- Funkcni Sealed Shrine quest (viz http://bit.ly/9oo7h4 )

- Aktualizovani prodejci ve vsech mestech.

- Spoustu novych cepicek (vetsina se zatim ziskat neda).

Co musim jeste udelat:

[ todo ] preinstalovat virtual - Potvurka sama od sebe pada. je treba preinstalovat linux. Cekam jestli to udela jeste jednou.

[ todo ] novy mesta do Kapry? musim se jeste rozhodnout jestli ano nebo ne - zatim ne.

[ todo ] nejde trade chat a main chat - zmenit packet - az s novym exe

[ todo ] zdrazit mercenaries? mercenaries budou az s novym exe

[ todo ] nejde zoom na mape abbey01 apod. - revert mapviewtable.. + nejde dragon hat [1]

[ todo ] popisky - vratit def na starou verzi

[ todo ] limit pro Endless na 8 hodin.

Co bych potreboval od vas:

Stahnete si http://k3dt.eu/reexe-new2.exe a nahrajte do adresare hry. Spustte a zkuste se prihlasit. Pokud se objevi okno ze "Exe je zastarale" tak je vse OK. Pokud neobjevi, napiste mi to sem.

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 4. 9. 2010 at 14:59, Skywalker said:

baby dragon hat[1] http://server.reborn...b.cgi?item=5531

zmizela ikona a pri kliknuti na ni shodi klienta :)

huh toho jsem se bal... dik za report, mrkni prosimte na vsecky mozny cepky co mas ruzne po kafrach a postavach jestli to nedela jeste nejaka.

On 4. 9. 2010 at 15:05, Crazy Horse said:

neviem ci to patri sem. arc wand co pada z bathorky ma zmeneny popis +95 matk. podla databazy tam ma byt +15% matk.

dik, mrknu kde/jestli je nekde chyba.

On 4. 9. 2010 at 15:06, Doctor1 said:

nove exe mi vyhodi tohleto http://img821.images...1/4872/exeg.jpg, neslo mi zrusit jinak, nez pres Spravce uloh.

A neslo by zakazat v nove SVN Mercenary System? Podle me to kazi hru, tak jako homunculove.

hele me se teda mercenaries libej mnohem vic jak homuni. Jinak nikdo nerika ze budou tak levne k sehnani.

On 4. 9. 2010 at 15:25, Ergroilnin said:

Mě nový exe při pokusu o zapnutí­ nahlásilo chybovou hlášku odkazují­cí­ se do složky data. Přitom jsem nic neměnil, před třema dnama jsem měl reinstal na čisto.

zkousel jsem to s neopatchovanym klientem z webu a fungovalo to v pohode...

A neslo by zakazat v nove SVN Mercenary System? Podle me to kazi hru, tak jako homunculove.

To ja jen doufam ze se to pak nedá s homuny a pety kombinovat. Jediné co nám chýba je dalÄí­ alchem co na tobe postve veci co nejdou ani poradne nakliknut. Takého alchema je umeni s wizem zabit kdyz ti kurzor furt skoci z alchema na homuna + na to ani nejde utocit autoattackem (cize takovej TKM to ma pak fakt paradne). Ak budou ty mercenary stejny tak to bude uzasny. Aspoř že budou DemiHuman tak nejaky ty redukce dí­ky thare na to budou. 

Mercenary System:

Ovládání:

Alt + left-click na zem - pohyb

Alt + left-click na monstrum - zacílení, žolďák po zabití moba na kterého právě útočí automaticky zaútočí na následujícího.

Alt + double-left-click na monstrum - Žoldák okamžitě začne útočit na moba bez ohledu na to zda už nějakého zabijí.

Ctrl + T - Passive/Agressive

Ctrl + R - Info

Staty: Žoldákův lvl a staty jsou neměnné a závisí na lvlu použitého svitku. Ale podle lojality žolďáka s jeho guildou a jeho počtu fragů získává bonusy. ASPD žolďáka je vždy 156.

Skilly: Skilly žolďáka závisí na lvlu svitku a opět jeho lojalitě ke guildě. Žolďáka lze normálně boostit a je členem "speciální" party s majitelem. Fungují na něj všechny podpůrné skilly (včetně např. devo pokud je vlastník crusader/paladin) až na tyto vyjímky

Increase AGI - Zvedne pouze flee rate

Blessing - Zvedne pouze hit a vyléčí curse

Heal - Vyléčí pouze polovinu

Udržovaní: Nic, nemusí se krmit, nemusí se mu platit

Oddělení: Pokud se žolďák dostane do vzdálenosti větší než 15políček od svéo majitele bude automaticky teleportován k jeho vlastníkovi.

PVP: Žolďák funguje stejně v PVE, PVP i GW, ale žolďák nemůže útočit na emperko

Vzhled: Každý žolďák vypadá jinak. Podle lvl použitého svitku se mění žolďákovi čepička a podle toho jde poznat jeho lvl.

Konec služby: Po 30ti minutách od vyvolání/Smrtí majitele/Smrtí žolďáka/Dismiss tlačítkem

Lojalita: Body získané za používání žolďáka, pro každý typ žolďáku jsou jiné body (ted pokud mám hodně bodů v Bowman žolďácké guildě nemám tyto body také s Swordman guildou). Čím více má hráč bodů, tím rychleji dostává žolďák bonusy díky fragům.

Získávání bodů: Pokud je zabito monstrum s lvlem větším než 1/2blevelu vlastníka získá žolďák jeden frag a nezáleží jestli monstrum zabil hráč nebo žolďák nebo společně. Za každých 50fragů získá vlastník 1bod do lojality.

Pokud vlastník i jeho žolďák přežijou 30minut (do konce smlouvy) získá vlastník 1bod.

Pokud žolďák umře, ztratí vlastník 1bod.

Fragy: Po určitém počtů fragů dostane žolďák náhodny bonus k jednomu z jeho statů. Počet nutných fragů se snižuje s lojalitou k guildě žolďáka. Každý možný obdržený boost má a žolďák může obdžovát bonusy ke statům vícekrát. Např. tedy může dostat poprvé bonus 15 k Flee, pak dostane 5% bonus k HP a pak se mu bonus z 5% zvedne na 10 (nahradí se, bude mít 10% ne 15).

Bonus, Lvl 1, Lvl 2, Lvl 3, Lvl 4, Lvl 5

Flee, +15, +30, +45, +60, +75

Attack Power, +15, +30, +45, +60, +75

HP, +5%, +10%, +15%, +20%, +25%

SP, +5%, +10%, +15%, +20%, +25%

Hit, +15, +30, +45, +60, +75

Pokud žolďák obdrží bonus k HP/SP, tak se mu HP/SP obnoví do plna.

Tyto bonusy nejsou trvalé, ale končí jakýmkoli vypršením smlouvy (smrt/30min, ...)

Zde je vidět co je potřeba na jakého žolďáka a jaké má kdo skilly a staty

Edited by Nerosan

nove exe mi vyhodi tohleto http://img821.imageshack.us/img821/4872/exeg.jpg, neslo mi zrusit jinak, nez pres Spravce uloh.

On 4. 9. 2010 at 15:25, Ergroilnin said:

MÄ nový exe při pokusu o zapnutí­ nahlásilo chybovou hláÄku odkazují­cí­ se do složky data. Přitom jsem nic nemÄnil, před třema dnama jsem mÄl reinstal na čisto.

Já mÄl stejný problém - spustil jsem klasicky reborn, on se opatchoval a až potom jsem zkusil ten kennyho new.exe - vÄe ok.

On 5. 9. 2010 at 18:00, Aniteru said:

Nechci nic rikat,len nedame tomu Mercenary systemu nejake zkouskove obdobi? Ano priznavam se nejsem toho nijaky velkym zastancem,dle meho nazoru to jeste vic zleniví­ stavají­ci hrace,ale to je jen muj odhad,nikomu ho nevnucuji....

Taky jsem proti mercům, důvody snad psát nemusí­m :laughing1:

BTW kenny? PlánujeÄ i nové styly vlasů s tí­m novým klientem? např. mužské / ženské

Nejsou to vÄechny, jsou to vybrané co jsem mÄl zrovna po ruce

• Create New...