DJ Tiesto Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 (edited) dnes za profu, je možný že na videu je něco dvakrát po zrychlení jsem to nějak důkladně nekontrolovalvelikost kolem 88mb a délka něco málo přes 3minuty, ... http://www.uloz.to/8220208/reborn09032011-avi Edit: verze 2 (nezrychlená) ... uploading (v 10h bude link)délka necelých 9minut, velikost 220mb hned z kraje se mi dostala část videa 2× za sebe přičemž druhýkrát to má i pokračování link na nezrychlenou verzi http://www.uloz.to/8225062/reborn09032011-avi Edited March 10, 2011 by DJ Tiesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcik Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 přes to zrychlení se na to témÄř nedá dívat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 přes to zrychlení se na to témÄř nedá dívat Tjn, sestrihany dobre a vubec celkove pekny. Udelej jeste nezrychlenou verzi a bude to super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlock129 Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Ty sprity jsou hnus...a pouzivalo se to asi tak 2 roky zpatky...ale budiz. To zrychleni mi celkem kazilo dojem z toho videa. Sestrihane to mas pekne, trosku vic si s tim pohrat a bylo by to pekne Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Musim se pridat... nerozumim tomu, proc je to cele zrychlene.. nechci byt sprostej ale takhle je to dost o ..... skoda toho :/ Jo a ty sprity se mi taky nelibi ) ale hudba dobra priste nezrychlovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Tiesto Posted March 10, 2011 Author Report Share Posted March 10, 2011 (edited) ok, tak ještě udělám nezrychlenou, dělal jsem to večer a neměl jsem na to náladu, možná se bude video v něčem lišit ptž jsem to neukládal, hotové video čekejta tak za 1+-hodiny Edit: mě se ty sprity celkem líbí video bude téměř totožné, vegas si video zapamatoval a nabídl mi obnovit poslední práci v něm takže akorát to zpomalím a dám jinou hudbu Edited March 10, 2011 by DJ Tiesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Na video sem koukal asi 10sekund, pak se ho vypnul - důvod: wtf sprity, asi 300% rychlost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tula Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Ty sprity se mi moc líbili a tÄÄím se na dalÄí video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 4:00 speed pot powa! dotaz: proÄ má WS tu vÄc na sobě a hlavnÄ, kde ti snipeři na Rebornu vezmou vlka? takový divný když sprity navíc nemaj vÄechny chary ... a vlci vypadaj fakt divnÄ ( ovÄem gryfoni a ferusove fajnovi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Tiesto Posted March 10, 2011 Author Report Share Posted March 10, 2011 jo sem neÄekal že tak rychle vybÄhneÄ, a ohlednÄ spritů .. se mi nelíbily jak vypadaj normálnÄ kor sniper tak jsem jim dal sprity v tom brnÄu a vlka... nepodařilo se mi zprovoznit sprity u HW ženský a LK ženský Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlock129 Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 nauc se pouzival google..jak jsem psal uz predtim...je to uz nejaky rok stare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dex Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Jej ta rychlost je opravdu přehnaná, moc sem si to video neužil tak ani nevím jak hodnotit a ty sprity není důvod je tam dávat ale je tvoje vec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Tiesto Posted March 13, 2011 Author Report Share Posted March 13, 2011 Jej ta rychlost je opravdu přehnaná, moc sem si to video neužil tak ani nevím jak hodnotit a ty sprity není důvod je tam dávat ale je tvoje vec. hm při tom že píÄeÄ až teÄ tak ses mohl podívat na normální verzi která tam je taky (přidaná byla druhý den ráno) takže stáhni tu normální a uvidíÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts