Jump to content
Reborn fórum

Návrh: WOE SE


Arcik

Recommended Posts

  • Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest jirkan

Ok chceli sme hrat GW. Reborn GM team o to nestoji.

Nebudeme.

Quotuju jen proto, aby tenhle post nezmizel pripadnym editem.

 

P.S.

1.Nejsem Reborn team, kdybych byl tak by ses sem uz po tom prvnim permu od Koci nevratil.

2.Jestli si myslis, ze se ted pred tebou posadim na zadek, tak ses hodne vedle. Pokud mluvim za sebe, tak cim dal jsou lidi jako jsi ty, tim jsem spokojenejsi.

Edited by jirkan
Link to comment
Share on other sites

Guest jirkan

V tom pripade ma tvoje nazory nezaujimaju a nech sa k tym basic macram vyjadri niekto, koho nazor aj nieco znamena ;)

https://ucty.reborn.cz/pravidla.php

 

4. Jsou zakázány programové íşpravy herní­ho klienta pří­padnÄ jiné programy/íşpravy (inject, hook, boti, makrovací­ programy) i Äí­ření­ informací­ o nich (odkazy, návody). Tyto programy ani nemusí­ umožnovat herní­ zvýhodnÄní­ vůči ostatní­m.

Link to comment
Share on other sites

Ne. Efekt sa ma rusit.

 

Tahle uprava byla pridana tak 4-5 mesicu z5(ale na officech, tzn aegis), na vetsine serveru se to nezavedlo, jelikoz slow grace 24/7 nikomu nevonel.

 

Rofl .. povolit makra .. povolit pilota .. za chvili se budem divat na gw jak na video, protoze vsechno bude probihat automaticky ..

A co boss karty ? Uz vidim jak rodix sundava orc hera, dalsi hrac nedavno ziskanou mayu, vsichni sundaj ghosty ... btw. tohle je zrovna karta u ktery je tvrzeni "nedostupne vsem" vcelku diskutabilni.

 

Kravina, i s autopotem a makrama jsou porad guildy ktere jsou neschopne. Kazdopadne to jak vsichni hatujou makra je vice nez usmevne, kdyz se to tu pouzivalo jeste v dobe, kdyz jsem ja ani nevedel, co to makro pomalu je. :)

Kdyby tu byl BG equip tak wizny ani nepotrebuji orc hera, protoze jsou stun immune i tak.

 

Jinak ja jsem za delay alespon 500, pak uz tu hru odklika rucne i chromej a v PvM to bude strasna sranda. :)

 

Miltank

Link to comment
Share on other sites

Me se taky podobne rusacke moresy krajne nelibeji.

 

Edit:

betr++

 

METAGAME (použij google anebo wiki pro objasnÄní­ významu tohoto slova)

 

můžeÄ ří­ct, co přesnÄ jsou rusácké moresy? to že nÄkteré vÄci neumí­Ä/nechceš použí­vat, protože o nich nic neví­Ä, neznamená, že jsou Äpatné.

 

@betr chci vidÄt, jak s makrem odehrajeÄ gw tak, aby ses na to mohl jenom dí­vat. opravdu to chci vidÄt. dej mi link, kde to nÄkdo předvádí­. dále. creator je dps a creator by mÄl spamovat AD, od toho je to dps. jeÄtÄ, kde je kliker použí­telný, je sniper (DS, FAS, FA) a pak dlp profa. vÄude jinde se bez toho jde obejí­t. klidnÄ si tam nastaví­m nějaký sleep, aby to tak "nespamovalo", pro mÄ je macro vyloženÄ o tom, abych si neničila ruku a hardware

 

že se staví­te proti vÄemu chápu, ani jeden nejste gw hráÄ. zkouÄet si něco na testu je jedna vÄc a vyzkouÄet si to ve hře je vÄc druhá. když už gw nastavení­ má na starost člověk, který tomu moc nerozumí­, mÄl by si nechat poradit. klidnÄ obÄtuju jedno mí­sto v gildÄ, aby si to např. jirkan mohl vyzkouÄet, jak by to mÄlo vypadat, že to není­ žádné ZLO anebo se může stavit na ts a promluvit si. taky to můžete brát tak, že se snaží­me přizpůsobit si hru sobě. k tomu dodám, že ragnarok se za tÄch 5-6 let posunul o hodnÄ dopředu, zatí­mco Reborn zůstal v nÄkterých vÄcech hodnÄ pozadu (řeÄ je o woe ne o pvm, questech). RO hraju poslední­ dva roky hlavnÄ gw, takže si troufám ří­ct, že o tom něco málo ví­m a je tu spousta dalÄí­ch lidí­, kteří­ se vyznají­ v herní­ mechanice a nastavení­ klienta atd atd, staÄí­ se zeptat.

 

zpátky k tématu. mí­stní­ nejsilnÄjÄí­ gilda si přála konkurenci. má ji mí­t. ovÄem my máme také svoje názory a svoje představy o tom, jak má hra vypadat. vÄechno je o komunikaci. když podáme nějaký návrh, řekni PROÄ je Äpatný, CO přesnÄ je na tom ÄpatnÄ a PROÄ to nejde. argumenty typu "betr" a "rusácké manýry" jsou ehm abstraktní­ a nekonkrétní­...

 

a nehatujte se! MíR!!

Link to comment
Share on other sites

Ok chceli sme hrat GW. Reborn GM team o to nestoji.

Nebudeme.

 

SpiÄ mi to prislo jakoze tu budete hrat gw, kdyz se vam celej servr prizpusobi... mozna byste se meli vratit k puvodni myslence ze chcete secka jednou tydne tomu se da vyhovet a taky hlavne proto vznikl tenhle topic.

Link to comment
Share on other sites

Betre z tebe by sebelepsi makro a autopot stejne skillera neudelalo, si myslis ze z tebe autopot udela nesmrtelneho? omg si spadl s visne ? podle tvych radoby chytrych troll postu si nehral poradne gw (poradne nemyslim gw 70 vs 70 russian style coz by si v dalsim troll like postu urcite zminil) bo kdyz hrajes proti trosku schopnym lidem tak ti to ani autopot neutahne :) klidne ten autopot a makra nepovolujte, ve stredu sme vas dali i bez toho ...

Link to comment
Share on other sites

z 19ti lidi to pouzivali max tak 4 :D jo nodelay nam to vyhral .)

 

jinak abych nebyl jenom OT : gw SE jednou tydne bo jesli ty gwcka trosku oziji tak poroste solidne spotreba surovin a tim padem bude potreba vic casu na pripravu :)

Link to comment
Share on other sites

že se staví­te proti vÄemu chápu, ani jeden nejste gw hráÄ.

Možná mÄ tu taky nemáÄ za GW hráÄe, ale přesto se vyjádří­m...

StejnÄ jako dost ostatní­ch tu taky nechci makra, autopoty atd. Mimochodem to je taky jedna z vÄcí­, co se mi na GW:RO nelí­bila... Chápu, že když se na tÄch vačich GW (na vyÄÄí­ íşrovni) stává z každé druhé postavičky jednotlaÄí­tkovej char, tak se to nikomu nechce maÄkat. Na druhou stranu, skill byl dří­v i to, jak rychle dokážeÄ klikat skilly, jestli zvládáÄ uchlastat precast (tzn jestli máÄ dost rychlý prsty, pří­padnÄ jestli máÄ poty nabindované na ví­c polí­Äcí­ch v BM a klikáÄ toho ví­c). TeÄ se o tento aspekt hry připravujeÄ.

 

Dří­v byla na obejití­ nutnosti klikání­ potřeba zdrogovaná slepice a spousta zrní­ okolo pří­sluÄného tlaÄí­tka/Miltankovo morÄe, dneska už ti má stačit hloupé závaží­?

 

Ne, že bych tu nechtÄl ví­c lidí­ na GW, ale přijde mi, že vyžadujete, aby se Reborn GW maximálnÄ přizpůsobily ostatní­m GW serverům (samozřejmÄ až na pár drobností­ - autopot, poÄty lidí­ v gildÄ, delay na recall, guardiani, barikády). Nemyslí­Ä, že kdyby nÄkdo chtÄl GW jako na tÄchto serverech, tak tam hraje? Nechci ří­ct, že s mnoha návrhy nesouhlasí­m. Napří­klad už nÄkdy v lednu jsem sám navrhoval drop, kterej se blí­žil tomu, co psal rodix. Jenže potom se implementoval ten z kvÄtna minulého roku (což vysvÄtluje absenci dia equipu).

 

rodix: představ si, že by ty makra nÄkdo kontroloval a choval se podle pravidel.

1. trest: Smazání­ vÄech íşÄtů, IP ban.

Celkem by mÄ zají­malo, kolik lidí­ by takovou akci přežilo. OsobnÄ bych tam dal první­ trest nějaký důrazný varování­ a pak ten osobní­ wipe, ale to už je na kennym. Crowleymu jsem psal, že dí­ky podobným pří­padům se z pravidel stává stále ví­c a ví­c fraÄka, než něco, co by hráči mÄli brát vážnÄ. K makrům se Reborn GM tým přistupuje tak, že se jejich použí­vání­ snaží­ znemožnit (podle dostupných informací­ s ne íşplným íşspÄchem) a pravidla jsou k odrazení­ od pří­padných pokusů o použití­. Bohužel výsledkem je, že ti "sluÄní­" hráči jsou oproti ostatní­m znevýhodnÄni.

Link to comment
Share on other sites

@betr chci vidÄt, jak s makrem odehrajeÄ gw tak, aby ses na to mohl jenom dí­vat ... argumenty typu "betr" a "rusácké manýry" jsou ehm abstraktní­ a nekonkrétní­...

Nerikam ze je neco takoveho ted mozne, ale do budoucna. Kdyz se povolej byt jenom jednoduchy makra, tak se najde nekdo, kdo je bude vylepsovat a casem ... stejne tak jako je povoleno radu let menit grf archiv, ale az nyni dochazi k takovejm zmenam, ze je nutne to omezit.

Obavam se ze nejenom moje a jirkanovy argumenty, ale jakekoliv protiargumenty jsou pro tebe/vas ehm .. jen trolli blaboly.

 

Betre z tebe by sebelepsi makro a autopot stejne skillera neudelalo, si myslis ze z tebe autopot udela nesmrtelneho? omg si spadl s visne ? podle tvych radoby chytrych troll postu si nehral poradne gw (poradne nemyslim gw 70 vs 70 russian style coz by si v dalsim troll like postu urcite zminil) bo kdyz hrajes proti trosku schopnym lidem tak ti to ani autopot neutahne :) klidne ten autopot a makra nepovolujte, ve stredu sme vas dali i bez toho ...

Na tech vasich makrogw asi tezko, ale u nas obzvlaste proti nonrnr guilde urcite.

Nezminil neb ani takove gw jsem nehral. Vyjma rebornu a historickeho czechro jsem byl snad jen 2x na turnaji.

Presto nevidim smysl tahat na reborn s par gw hraci nejaka nastaveni ala server kde hraje radove vice hracu ... teda za predpokladu, ze sem predtim nepritahnete alespon jednu az dve stovky slusnych a aktivnich gw hracu. ;)

Link to comment
Share on other sites

VESMES VSICHNI CHTEJI SE 1x tydne. PROC TO TU NEZAVREME?

Protoze tu treba nekdo marne ceka na komentar ke zmene truhel a na vyjadreni vice lidi od Xeno/Ci (nebo jak se ted jmenujou). :)

Link to comment
Share on other sites

Možná mÄ tu taky nemáÄ za GW hráÄe, ale přesto se vyjádří­m...

StejnÄ jako dost ostatní­ch tu taky nechci makra, autopoty atd.

Elleshare, dobre vies, ze od nas nikto neni na macrach zavisly. Sme ludia a ludia si radi veci ulahcuju. Keby nie, tak doteraz byvame v jaskyniach a jazdime na konoch. Holt sa niekto chce usetrit hodinoveho nonstop klikania.

Ja to pouzivat nebudem, ak budem mat istotu, ze sa to kontroluje aj u inych, nielen u nas.

 

Ked si napisal to, ze si to mame nabindovat na viac tlacitok, tak si ma pobudil k dalsej diskusii.

Ako moc je zlozite zavedenie 4. listy a party locku?

Link to comment
Share on other sites

GW:SE středa 1x týdnÄ.

Bez maker.

Anti shake nebo jak se tomu nadává by byl hroznÄ suprovej, paÄ z toho po chví­li bolí­ oči.

Suroviny z hradu proÄ ne, ale mÄlo by mí­t hodnotu nerankovejch potů, pak totiž postrádám smysl rankerskejch vařiÄů.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...