Mr. Lordi Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Bard/dancer orc archer's neoblíkne jaj, ups, jj, máÄ recht... sory... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akki Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 ...MVP clown neni. Jedine MVPka co dava superne je evil snake lord, white lady a mozna jeste par, ale pokud to chces na DMG makera udelej si jinej char, bard je spis support co umi obcas neco udelat vulcanem Waaau..mno tak ke statum:str bych dal minimalne 10 na nosnostagi bych nedaval u clowna vubec, flee ti stejne nijak nepomuze int mas hooodne malo, pokud to chces pvm budes brecet bo nebudes mit nikdy sp a stringy jsou podle int zavisle proto bych dal minimalne 60base int...mozna vicdex...pokud to chces do pvm tak bych tam jel tech 150 ze vsimza body z agi bych to teda rozdelil do vit a int k equipu:pokud nechces zrat jidlo na pvm/gw tak bych nepocital AoA...to jen aby jsi dosahl instant co nejdriv. Dale bych nepocital s 2 glovkama...skoro porad potrebujes nejake jine acesorko (smokie, horong a na gw hlavne aligatory), proto bych spis obetoval nejake staty jeste do dex.pvm:jeste se hodne da vyuzit tights z porceliem (na vulcan) + nevim k cemu ti na pvm bude stunovani mobu...dale bass guitar je k nicemu takze bych tam dal bud violinky +10 nebo orientalky (nemozne sehnat a drahe) s race/element/size atk kartamagw:na hlavu jiste feather beretdo tightsu marka + ED na switchmisto gangster scarf gentleman pipestit pozdeji...valkacesorka na gw jsou dobre aligatori + na switch horonga a smokiea jako zbran...violka z nejakyma status kartama + statusove sipy snad jsem nic nezapomnel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Bard/dancer orc archer's neoblíkne Oblikne, misto smajliku radsi koukni do DB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Aha .. a proto sem expil 94 snipera, když sem už mÄl 96 gypsy .. tak to nasrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Lordi Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 MVP clown neni. Jedine MVPka co dava superne je evil snake lord, white lady a mozna jeste par, ale pokud to chces na DMG makera udelej si jinej char, bard je spis support co umi obcas neco udelat vulcanem Waaau..mno tak ke statum:str bych dal minimalne 10 na nosnostagi bych nedaval u clowna vubec, flee ti stejne nijak nepomuze int mas hooodne malo, pokud to chces pvm budes brecet bo nebudes mit nikdy sp a stringy jsou podle int zavisle proto bych dal minimalne 60base int...mozna vicdex...pokud to chces do pvm tak bych tam jel tech 150 ze vsimza body z agi bych to teda rozdelil do vit a int k equipu:pokud nechces zrat jidlo na pvm/gw tak bych nepocital AoA...to jen aby jsi dosahl instant co nejdriv. Dale bych nepocital s 2 glovkama...skoro porad potrebujes nejake jine acesorko (smokie, horong a na gw hlavne aligatory), proto bych spis obetoval nejake staty jeste do dex.pvm:jeste se hodne da vyuzit tights z porceliem (na vulcan) + nevim k cemu ti na pvm bude stunovani mobu...dale bass guitar je k nicemu takze bych tam dal bud violinky +10 nebo orientalky (nemozne sehnat a drahe) s race/element/size atk kartamagw:na hlavu jiste feather beretdo tightsu marka + ED na switchmisto gangster scarf gentleman pipestit pozdeji...valkacesorka na gw jsou dobre aligatori + na switch horonga a smokiea jako zbran...violka z nejakyma status kartama + statusove sipy snad jsem nic nezapomnel ok, čiže PVM build..... STR 12+8INT 61+5 AGI 1+13DEX 99+48VIT 77+3LUK 1+4 bez boostov..... poÄítané s improve concentration..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akki Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 ok, čiže PVM build..... STR 12+8INT 61+5 AGI 1+13DEX 99+48VIT 77+3LUK 1+4 bez boostov..... poÄítané s improve concentration.....uz tomu rikam build jen jeste zaokrouhli dex na desitku a int na 6tku + pokud se ti povede taky na desitku (ja jedu u sveho 90int cimz zahrnuju co nejvice bonusu, ale uz to je o necem jinem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Lordi Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 uz tomu rikam build jen jeste zaokrouhli dex na desitku a int na 6tku + pokud se ti povede taky na desitku (ja jedu u sveho 90int cimz zahrnuju co nejvice bonusu, ale uz to je o necem jinem veÄ tíş INT mám 61+5 = 66... či base INT mám maÂť na 6 abo 10 zaokríşhleníş? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 veÄ tíş INT mám 61+5 = 66... či base INT mám maÂť na 6 abo 10 zaokríşhleníş?mas to zaokrouhlene dobre Akki jen naznacoval ze idealni je mit intu delitelnou 6 a 5 zaroven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Lordi Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 mas to zaokrouhlene dobre Akki jen naznacoval ze idealni je mit intu delitelnou 6 a 5 zaroven veÄ sa mi zdalo, ok dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
akki Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 veÄ sa mi zdalo, ok dík jen sem naznacoval, ze se zaokrouhluje i s blesem (vetsinou budes mit) takze to je 66+10=76 takze na 90 jeste chybi hodne, takze bud tu intu dej na 80, 70 nebo to ztahni na 60 (myslim uz moc extrem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Lordi Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 jen sem naznacoval, ze se zaokrouhluje i s blesem (vetsinou budes mit) takze to je 66+10=76 takze na 90 jeste chybi hodne, takze bud tu intu dej na 80, 70 nebo to ztahni na 60 (myslim uz moc extrem) ok, díşfam že už naposledy.... tááákže: STR 12+18INT 65+15AGI 1+25DEX 92+58VIT 81+3LUK 1+4 11951 HP / 1467 SP poÄítané s blessom a agi.... tá vit nie je zaokríşhlená, ale to myslím nevadí.....díşfam, že už to mám koneÄne dobre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 jen pro zajímavost, proÄ by clown nemÄl být mvp zabiják? s hloupouÄkou linkou z nÄho najednou bude hezké prasátko, co docela naloží Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Koukám, že GW buildů na clowna tu moc není, tak se podÄlím.GW clownEquip není nejlepÄí možný, spíÄ mi Älo o jeho sehnatelnost.100 dex, int, vit70 agi, 30 strPoÄítáno bez jídel (1 vit jídlo je místo evolved pipe). Je to čistÄ písniÄkář na GW, nic jiného od toho neÄekejte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Z nudy:StatySkilly Boty+ManÂťák se dá zamÄnit, accesorka s menÄí íşpravou taky (za 2x necklace[zerom], takže +4dex -2vit a pak to doladit v str) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Vzal jsi můj build, obmÄnil jsi tidal+wool za dia a přidal 10 dex (5 jídlo, 2 orleany, 1 zerom místo smokieho). To jsem nedÄlal kvůli sehnatelnosti toho equipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henrich Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Nemate na tych GW clownov malo int ?, v podstate int je najdolezitejsi stat u clowna, takze imo namaxovat int co to da, pri tychto podmienkach sa da tahat int na 120 bez jedla az 130 z jedlom, a tie ostatne staty podla toho nejak doladit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Nemate na tych GW clownov malo int ?, v podstate int je najdolezitejsi stat u clowna, takze imo namaxovat int co to da, pri tychto podmienkach sa da tahat int na 120 bez jedla az 130 z jedlom, a tie ostatne staty podla toho nejak doladit.Nevim jak zásadní je ten rozdíl mezi 100-120 int. Kdyby to bylo na nějakém serveru, kde má vÄtčina charů 140-150 dex, tak bych tu dexu na clownovi osekal klidnÄ víc, ale tady se fakt hodí mít aspoř něco. Vit je zaokrouhlená na jabka. Kdybych chtÄl jet míř, tak to zas žere stun a to taky není ono. A mít nějakou agi je hodnÄ fajn. Jak je ten 0,33 delay, tak to asi není moc potřeba, ale tak nějak doufám, že s vÄtÄím omezením maker se to dá zpÄt na 0,2. Už jirkan psal, že pokud mu nÄkdo ukáže, že to ukliká, tak by nemÄl být až takovej problém to dát z5.ZvýÄení inty o 10 je pomÄrnÄ drahé na status pointy. Kdyby byla snadno sehnatelná +7 jídla (BG, Äastej drop z hradu), tak není problém ubrat vit, trochu dex a tÄch 120 nějak vytáhnout, ale to tu holt není. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henrich Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Nevim jak zásadní je ten rozdíl mezi 100-120 int. Kdyby to bylo na nějakém serveru, kde má vÄtčina charů 140-150 dex, tak bych tu dexu na clownovi osekal klidnÄ víc, ale tady se fakt hodí mít aspoř něco. Vit je zaokrouhlená na jabka. Kdybych chtÄl jet míř, tak to zas žere stun a to taky není ono. A mít nějakou agi je hodnÄ fajn. Jak je ten 0,33 delay, tak to asi není moc potřeba, ale tak nějak doufám, že s vÄtÄím omezením maker se to dá zpÄt na 0,2. Už jirkan psal, že pokud mu nÄkdo ukáže, že to ukliká, tak by nemÄl být až takovej problém to dát z5.ZvýÄení inty o 10 je pomÄrnÄ drahé na status pointy. Kdyby byla snadno sehnatelná +7 jídla (BG, Äastej drop z hradu), tak není problém ubrat vit, trochu dex a tÄch 120 nějak vytáhnout, ale to tu holt není.rozdiel v 125 int a 100 int je rozdiel v delay na meteor storm 0.35 vs 0.7 a 125 int vide pri 90 vit 90 dex 60 agi, bez jedla, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Hmm to stojí za zvážení. Testoval jsi to jen v calcu nebo i na nějakým testu? Protože kalkulátor mi třeba u riffů ukazuje dost jiné hodnoty, než mám v reálu. Jinak předpokládám, že tam počítáš int karty do chella (andre larva snad ani nejde nějak rozumně sehnat a centipede larva tu ještě nefunguje, ale snad do budoucna bude). EDIT:+1 vit jídlo = evolved pipe+2 int jídlo = 2 +1 int karty ve zbrani+5 dex jídlo je opravdu +5 dex jídlo (mám jich celkem dost, takže si ho klidně do buildu započítám)GW Clown v2.0 125 int, 90 vit, 90 dex, 70 agi (díky tomu jídlu jsem mohl ubrat z dexy, ale nic nešlo navýšit krom té agility - další možnost by byla jet 60 agi, a narvat něco do str - pokud by agi zůstala těch 70, tak by tam přišel ten bodík, kterej jsem tam zapomněl kliknout). EDIT2:+1 vit jídlo = evolved pipena GW s +5 dex jídlemGW Clown v2.1 Samozřejmě pokud dává někdo přednost hornovi a noxovi, tak to na buildu nic nemění. Stejně jako výměna dia komba za tidal+wool. EDIT3:GW Clown v2.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henrich Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 napr.links andre larva som nepocital ale pocital som 3 int na up head, mozno by sa oplatila aj harfa co dava 2 int, ono by sa stym trebalo pohrat,aby boli co najlepsie redukcie a co najviac int. a ten delay som si vypocital z wiki , to znamena ze lvl 10 stringy maju 50% redukciu, music lessons 20% a kazdych 5 int da 1% to znamena 100 int = 90%, 125 int 95%, metoery maju delay 7 sec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Tak pokud jde o redukci kombinovanou se staty, tak int kafra dollka (+2 int, 5% redukce) vychází velice dobře.Harfa[2] vs Chello[3]... tady jsem si téměř jistý, že Chello vyjde líp. Přece jen 3 dex, 2 agi, 1 slot vs 2 int.Jen mi přijde líto té 100 vit - přece jen jsou pak lepší jabka a ten stun ani chytit nemůžeš - i když na HP mi (krom situací, kdy chytám curse) 100 vit nikdy nechybělo. EDIT: Ještě mě napadá místo zeromů spore karty. Té dexy se stejně jede málo, takže je levná - řekl bych, že tam se dá snad taky něco málo ušetřit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inigarashi Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Ahoj co byste řekli na 100/100/100 clowna? S equipem do PVM by to vypadalo asi nějak takhle: 99/70 s AB 33+19 str (přebyteÄný body na nosnost)1+26 agi82+18 int (spiritual ring do komba s clipem/rosarkem na regen SP)92+8 vit (3 fabre ve violince+green ferus v botkách a evolved pipa v íşstech)54+46 dex (binocularsy a IC) - pokud vím, tak 100 dex je 50% redukce cast timu, takže s aktivovanou isillou je to instant a to procento za každých dalÄích 10 dex je podle mÄ zbyteÄný.2+5 luk (přebyteÄnÄj bodík) 13375HP/1523 SP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Žádná agi = špatné riffyS tím regenem jsi mě fakt pobavil... skoro se divím, že nejedeš 102 int, abys měl zaokrouhlenou intu na regen+8 vit ... 2 (job) +3 (fabre) +1 (green ferus) +1 (evolved pipe) = 7, buď 4 fabre ve violince = blbost (lepší je chello) a nebo jsi tu vitu potratil jinde. Doporučuji najít dřív, než bude pozděRedukce castu ze stringů se sčítá s isillou? Jsem si skoro jistý, že je to blbost. Aspoň mě při náběhu 1 isilly a při stringách od 150+dex clowna instant nenaběhl. EDIT: Asi tuším, kde jsi ztratil nějaké staty a k tomu bych řekl asi tohle - Valk armor na clowna? Žádnej těžší jsi nenašel? To bych netahal ani do PvM (a tam toho moc unést nepotřebuju). Valkyrja armor má následující využití:- vytahuješ s tím resist na stun na MATK stalkerovi, creatorovi a agi SinXovi- tankují se s ním MvP co rozbíjí armory- bere se to na GW v případě, že máš solidní nosnost nebo kafra karty a máš často rozbitej armor- dávají se do toho ghosti (kvůli bodům 2 a 3 a protože je to univerzální armor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inigarashi Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 ÂŽádná agi = Äpatné riffyS tím regenem jsi mÄ fakt pobavil... skoro se divím, že nejedeÄ 102 int, abys mÄl zaokrouhlenou intu na regen+8 vit ... 2 (job) +3 (fabre) +1 (green ferus) +1 (evolved pipe) = 7, buÄ 4 fabre ve violince = blbost (lepÄí je chello) a nebo jsi tu vitu potratil jinde. DoporuÄuji najít dřív, než bude pozdÄRedukce castu ze stringů se sÄítá s isillou? Jsem si skoro jistý, že je to blbost. Aspoř mÄ při nábÄhu 1 isilly a při stringách od 150+dex clowna instant nenabÄhl. EDIT: Asi tuÄím, kde jsi ztratil nějaké staty a k tomu bych řekl asi tohle - Valk armor na clowna? ÂŽádnej tÄžÄí jsi nenaÄel? To bych netahal ani do PvM (a tam toho moc unést nepotřebuju).V pvm si riffy na žádnej char nepouÄtím, takže to nepotřebuju. Regen nebudu komentovat. Ten ztracenej bod je valky armor. ProÄ je problém jeho tíha? Když tam mam ze str nosnost, je to nezlomitelný a dá to dost statů. Co lepÄího bych mu mohl na tÄlo oblíknout? K tÄm stringům+isillou... Nevím možná to na eAthenÄ nefunguje. Na aegisu to fungovalo, tak sem si myslel, že tady taky. Ale i kdyby ne, tak bych stejnÄ nechal, dex tak jak je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Valk armor je:tÄžkejnedá se enchantovatrelativnÄ drahej Tigtsy jsou:lehkédají se enchantovatza pár bonů Dia roba je:lehkádá se enchantovatje také dost drahádává 150 SP a proÄ zmiřuji cenu? Do PvM nosím (a často využívám) následující karty - pest (potažmo jakákoli statusovka), pasana, bathorka, marc, angeling. Na beelzebuba a morroca jsem mÄl dřív ED, dneska dávám přednost 80+ base vit a 2 gemini kartám.Pokud jde o rozbitnost - kolik mobů tankujeÄ, kteří rozbíjí armor?Staty - valk 6 statů z nichž 3 jsou ti úplně nanic, tightsy - 1 dex a možnost mít dalÄí stat až +3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.