dom1n1ck Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Včichni od Score, a já od DoupÄ DVD. Takže tak od 8:12 hodin veÄer, 22. dubna kolem roku 2005...ZaÄal jsem na FinalRO, jenže po jednom krásném nedÄlním odpoledni se dostavil wipe (ne že bych tehdy tučil, co to je) a přes NamelessRO sem se pred dvema tydny dostal az sem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReRo'S Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Uz to asi nejaky ten patek bude kdy jsem poprve zacal hrat RO. Seznamil me s nim muj kamos ze skoly. V Prvni moment jsem myslel, ze je to ta nejvetsi blbost co jsem kdy na PC videl, ale jak vsichni vime zdani klame A je z toho laska, ktera trva uz 2 roky... Zacinal jsem na czRO ( Mam pro nej jednu prezdivku: " Server, ktery je zapnuty..." , kdo na nem hral mozna pochopi :-P ), ale nejlepsi pocit pri hrani mam na serveru Reborn...Timto chci dat hold GM teamu a vsem kteri se na nem podileli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksenija Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Ahoj.Hraji od tohoto patku:o). Hra je to hezoucka, jenom mi vadi, ze jsem krom mesta vsude sama. Nezacinate taky nekdo Ragnarokem? Rada bych vytvorila stabilnejsi dvojici, trojici, s kterou to tu muzu vsechno prosmejdit. budu rada, kdyz se mi nekdo ozvete,at uz ve hre, nebo tady. Ksenija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Uch no ja hraju od cervence 2006 a to jen proto ze me sem muj nejmenovany bratr zatahl Ten druhy bratr, ne ja, a dneska toho oba litujeme ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 ZkouÄel jsem různé free online hry a v rámci testování nainstaloval ragnarok a klienta czechro, cca dva týdny před wipem na rebornu. Sotva jsem trochu pochopil ovládání hry a uÄetřil na nějakou tu ÄavliÄku a Ätít tak nastal jeden z mnoha výpadků czechra. Nadržen na hru jsem objevil reborn a rychle instaloval jeho klienta. ÂŽe je hra v testovacím režimu jsem se dozvěděl nÄkolik dní před wipe. A pokud nezemřel, tak tu hraje dodnes. To je vÄe dÄti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKaiba Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Hrajem tak pol roka a koneÄne som dočiel na to ako spravne rozhadzovaÂť staty postavam , dufam že to teraz dotiahnem až ne 99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANNED Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Unor 2005 na CzechRO. Timto zdravim Zdenicku Jaj, ja tenhle topic nasla az dnes, takze se omlouvam, ze pozdrav opetuji tak pozde:o) Teda doufam, ze jsi ten Josifek co si myslim, a ja ta spravna Zdenicka:o)Jinak jsem se dostala k RO asi v listopadu 2004, pretahl mne z AOE II Hwi Nori. Ma prvni postava na CzechRu byla ANNED, ( GC crusaders) po celou dobu v guilde Old_school. Pri planovane delsi prestavce CzechRa (kdy se prechazelo na novou svn s adv. class) jsem zkusila Reborn. Tu byla prvni postava HW Naomi a po rozpadu guildy na Czechru jsem presla sem nastalo:o) A uz se mne nezbavite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorene Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Hraju od Äervence 2006 (teda doufám, z matiky maturovat fakt nebudu ) - ségra přiÄla s osekanou verzí na 2 CD, jelikož DVDÄka ta moje kraksna v té dobÄ jeÄtÄ nerada, a já se stala závislou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaruska Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Hm jaa hraju od cervence 2006 kdyz jsem se uplne desne nudila a bracha ma to naucil Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Listopad 2005(jo to byly jeste smele ideje o tom, jak zalozime guildu a budem ownit GW , plany zkoncily na archeroovi lvl 40 ) -> rocni pauza -> listopad 2006 az do ted Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 když už tu píÄe každý... zaÄátek na czechRO asi půl roku před zavedením adv classů, s tÄma sem skončil (můj bývalý GuM, Valior furt hraje a je to docela známá postaviÄka ), pak pauza a loni po vánocích sem zaÄal smrdÄt tady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Kdyz se to tu tak rozjizdi tak taky neco prihodim Zacal jsem hrat nejak na prelomu brezna/dubna minuleho roku - do ted si pamatuju jake pazvuky vydavaly ty podivne zaby v novice arene, kdyz sem je pizlal knifem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Uch no ja hraju od cervence 2006 a to jen proto ze me sem muj nejmenovany bratr zatahl Hm jaa hraju od cervence 2006 kdyz jsem se uplne desne nudila a bracha ma to naucil mavate aj vy deja vu? btw ja hravam od zaciatku roku 2005 pol roka len tak 4 fun na kazdu postavu som sa vykaslala na lvli 30 pokial neprisiel wipe na reborne...tomu sa hovori zahodene mladi Link to comment Share on other sites More sharing options...
halikarnas Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 RO hraju snad od 2004 roku .... pul roku na 56kbps modemu na CZro za sage (cely dny vlackovani alarmu v clock toweru a zabijeni heavens drivem), kde jsem potkal i pul GM tymu konkretne Ren, Baala a Kocu. Pak nastala asi 3/4 rocni pauza na L2 a pak reborn. Pak prisel prvni champ, pak nasledne prvni smazanej advanced char a pak uz jenom dny, tydny a mesice hunteni, expeni a gw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor1 Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Porpvé jsem RO spatřil asi tak v roce 2004-2005, už jsi to přesnÄ nepamatuju, to jsem nevÄl ani o co přesnÄ de. ZaÄal jsem na czechRO, hrál jsem to tak 1-2 mÄsíce a potom dlouhá pauza do ledna 2006, kdy jsem si to chtÄl znova zahrát. A od té doby to hraju s jednou nebo dvÄmá mÄsíÄníma pauzama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeKo Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 RO hrám asi rok ale vedel som o řom troÄku dlhčie v nejakom malinkom ÄlánoÄku v LEVELi. Celkom sa mi to páčilo ale nebol net No a teraz je zo mřa len Äkaredá hnusná gw postava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morbidus One Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 hrajem asi tyzden na reborne a hral som prvykrat an Slovakro asi pred dvoma rokmi , potom pauza rok na czRO chvilku zase pauza rok a teraz som tu (za par dni odchadzam takze mozno ked sa vratim budem hrat dalej ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Tak ted jáááá) Kde zacit...mno tak RO sem poprve videl nekdy v kvetnu roku 2006, kdy muj braska ( Lentilka ) hraval nejcasteji v magme, a me se ty golemove nelibili, a premejslel sme proc jsou zmrzli a proc ho nezabijeji, velmi casto se mi chlubil svejma tehdejsima uspechama, ja to poustel jednim uchem dovnitr a druhym ven pac sem tomu nerozumel, a a nezajimalo me to Prisel cas Vanoc, roku 2006, a ja sem se docela nudil, a bracha at to jdu zkusit, tak ze z ty nouze jsi to pujdu vyzkouset...zalozil mi knajtika, a uz to jelo, postupne objevovani sveta, ziskavani novych kamaradu, expeni v niffu apodobne,...Tehdy to bylo o nicem jinem nez je to dnes, aspon z meho pohledu, ale na svoje zacatky vzpominam docela rad:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Na rebornu to bude skoro rok! jinak CzechRO> FINAL>LA2 na finalu>(a pak dlouho nic...)>LA2 na O.L.P>(a pak dlouho nic...)>!REBORN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil1512 Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Asi 5 rokov czechro, naky ten rok a pol pauza a teraz reborn asi mesiac a pol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenthan Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Na Rebornu teprve 2 mÄsíce, ale asi v rozmezí před 7-5 lety jsem hrál na CzechRO. Pa ksem na nějakou dobu přeÄel na jiné MMORPG, pak na poÄítaÄovou neaktivitu a nakonec zpátky ke starému dobrému RO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naiko Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 tak s prestavkami nejake 3 roky Link to comment Share on other sites More sharing options...
kNowya Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Rok a pul, ciste na Rebornu + gwcka na jinejch serverech, ktery nebudu zminovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoffrey Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 no takovejch 7 let Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermit Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 odhadem 5 let, ale nejsem si jisty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.