Magtrip Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 ja mam takove nutkani tam jet ale samotnemu se mi mocn nechce No vem si přehrávaÄ mp3,nějaké Ätení a neřeÄ,jsi tu za chvilku Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 No vem si přehrávaÄ mp3,nějaké Ätení a neřeÄ,jsi tu za chvilku No moc me nezlobte. a koukejte dorazit, kdyz uz tam jedu.loony pojeeed rad bych te poznal osobne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 trouble: to ani nechtej, Loony je takovej hromotluk, kterej porad osahava pusinu pusine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 trouble: to ani nechtej, Loony je takovej hromotluk, kterej porad osahava pusinu pusine proti osahavani protestuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 proti osahavani protestuju predpokladam ze jen jako proti slovu, anebo to myslis tak ze jdes rovnou na vec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 trouble: to ani nechtej, Loony je takovej hromotluk, kterej porad osahava pusinu pusine no neni nad osobni pohovor ze, behem hodiny se probere 100x vic veci nez kdybych hodinu psal prispevky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 No vem si přehrávaÄ mp3,nějaké Ätení a neřeÄ,jsi tu za chvilku sem nato koukal a jede to docela zajimave 4 hodiny cestatam bych byl nejak o pul pate a dom mne to jede kolem dvanacte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magtrip Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 sem nato koukal a jede to docela zajimave 4 hodiny cestatam bych byl nejak o pul pate a dom mne to jede kolem dvanacteA proÄ domu?odsud poslední vlak v sobo jede tučim za 10min.22hodin Link to comment Share on other sites More sharing options...
keno Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 hlavne vemte hodne toho co mi prave doslo OMFG!!! ale neco v patek snad splasim btw prekecejte dijakona a fuzza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magtrip Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 hlavne vemte hodne toho co mi prave doslo OMFG!!! ale neco v patek snad splasim btw prekecejte dijakona a fuzza No pokusím se Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 V sobotu budu odjizdet z Prahy autem,zatim se mnou jede jenom mardexaj mam tam este 3 mista volny takze kdo chcete ozvete se(mailem mi poslete svoje telefoni cislo ) za drobny prispevek cena benonu/pocet lidi nas dopravim pobliz akce edit - auto je plny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 ...Ja bych jel ale nemuzu najit tvoji emailovou adresu Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Ja bych jel ale nemuzu najit tvoji emailovou adresu no sem na forum PM-kem ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
keno Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 trouble ?? v kolik dorazite do usti ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 trouble ?? v kolik dorazite do usti ?? poresime na vetrilestale 2 mmista volnazatim ashitaka a mardexaj se mnou jedou edit - auto je plnyahitaka, mardexaj, rogi, magdtrip nebo irulan Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 poresime na vetrilestale 2 mmista volnazatim ashitaka a mardexaj se mnou jedou edit - auto je plnyahitaka, mardexaj, rogi, magdtrip nebo irulan edit - sraz 14:41 tramvajova zastavka cechovo namesti (cislo tramvaje 22, 23) na spozdilce cekam 15 minut pak odjizdime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magtrip Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 jsem tÄ popletla co Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Hm, docela prÄa, první akce, na kterou nejedu, ale jsem "odjeta"... No, písnÄte mi na mobil místo a Äas odkud se z tý smradlavý Prahy jede, a já se tem nějak doplácám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magtrip Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Hm, docela prÄa, první akce, na kterou nejedu, ale jsem "odjeta"... No, písnÄte mi na mobil místo a Äas odkud se z tý smradlavý Prahy jede, a já se tem nějak doplácám Je to Äechovo námÄstí,tramvajová zastávka Ä.22 a sraz je ve 14:41 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Tak já seberu Rogiho na Hlaváku a dorazíme tam spolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Hele nejede nas tim autem ted nejak moc?Na to ze si mel 3 volny mista uz jsme 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fejk Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Nevadi Ashi, kdyztak vyhodite rogiho a on to do Zalezel dosnapuje no a gag musi jit urcite, jak jinak se tam dostanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Byl jsem zvan, ale jsem v praci .. mrzi me to Link to comment Share on other sites More sharing options...
keno Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 srazek vybornej jen 2x otazky 1) kdy bude dalsi? 2)kdy budou fotky od fishe tech mejch par fotek uploadnu az najdu neakou dobrou stranku ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fejk Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Vsechny povidacky o tom, ze sem se ozral a tak, rozhodne nejsou pravdive... a ty fotku budou namontovany... Fish je mekej nevypil toho panaka dexovice . Nakonec sem u dexovice zustal jen z Mikym... to je hrdina... Diky Kurtyzane ze me ulozila u sebe do postylky, ale vyrazil sem radsi domu. Mam to jenom 15 km . Krasna cesta na nejblizsi zastavku trinactky [5km]. Pak sem v ni usnul a prejel sem zastavku, kde sem mel vystoupit.... no peklo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.