KILLER BEAN Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 ses si jistej ? 27971[/snapback]mno lol skusil som vsetky okrem tej poslednej...a ani 1 mi nesla XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLER BEAN Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 jeziiis ospravedln te ma ja som zabudol ze na lvl 2 mapu potrebujem 20% toho skillu,tak asi preto som tu mapu nerozlustil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 27, 2006 Author Report Share Posted April 27, 2006 jeziiis ospravedln te ma ja som zabudol ze na lvl 2 mapu potrebujem 20% toho skillu,tak asi preto som tu mapu nerozlustil 27982[/snapback] Aspon vidime ze to pekne funguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Cekame na quest mapky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 27, 2006 Author Report Share Posted April 27, 2006 Cekame na quest mapky27987[/snapback] Cti novinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondzik Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Vzhledem k tomu ze jsou monstra vybirana podle lvl tak jsou i nonagro a nekteri i portuji je to tak zajimavejsi... mas hodinu na to aby jsi ho nasel a zlikvidoval pote se misto resetne.27978[/snapback] To mas pravdu, ze je to zajimavejsi. Hlavne kdyz ho musis honit mezi bandou Sea Otter - comodo 4 to nema byt negativni kritika, nebo stezovani si - jen komentar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Tak jsem náhodou právÄ narazil na novice luÄtitele map, za jednu mapu přidá 1% skillu luÄtÄní, maximálnÄ do výÄe svého skillu. Hledejte dalÄí, tenhle se schovával na mjolnir 01, vyhlídka s dalekohledem 319, 270. MÄl by být schopný naučit do 10%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 zmizelo NPC na ukazovani % schopnosti lusteni map /sob tedka nevim kolik toho mam furt nahuntit doufam ze ten eventik neni pro lidi co maj 1000 mapicek a vice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 28, 2006 Author Report Share Posted April 28, 2006 zmizelo NPC na ukazovani % schopnosti lusteni map /sob tedka nevim kolik toho mam furt nahuntit doufam ze ten eventik neni pro lidi co maj 1000 mapicek a vice 28060[/snapback] nezmizelo jen se presunulo ... quest uz je .... a eventik az bude cas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Ehm, kam že se teda přesunul ten NPC, co říká na jakém lvlu mám skill luÄtÄní map? (StaÄí mi v jakém mÄstÄ, či na jaké mapÄ)...Ono zatim je to jak hledat něco, co jsem slyÄela, že existuje,ale nevím kde, nevím jak se jmenuje, nevim nic, jen to že pravdÄpodobnÄ je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?npc=search&iname=Angath Snad me Mitheress nezabije Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 A zacatek questu by mel byt kde prosim /? /? /kis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 29, 2006 Author Report Share Posted April 29, 2006 A zacatek questu by mel byt kde prosim /? /? /kis 28120[/snapback]http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=mj..._01&script=6973 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 ok dikx tak o tom sem vedel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 DÄkuju za toho Angatha:). Myslím, že spoustÄ lidí to pomůže (mÄ to sice jedna dobrá duÄe v noci prozradila, ale nebyla jsem jediná, kdo ho hledal a přece jen hledat ho po celém Midgardu a procházet vÄechny domeÄky, orÄí doupata, vyhlídky...to by bylo hledání na pár mÄsíců a to už je zas lepÄí zabijet potvorky ). Taky, než jsem zjistila, že je nějaká npc, která dává procento za mapu do 10%, tak padlo přes 40 map, takže si v novém svÄtle informací připádám troÄku jak blbec...Ale jinak se mi to nové luÄtÄní líbí . Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Kdo je aghuata /? a kde je Aghuata prosim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Angath je ten, co ti řekne, na kolik už umíÄ luÄtit mapy. A kde je? Klikni si na ten link od k3dT, co je na zaÄátku stránky . Link to comment Share on other sites More sharing options...
krecek25 Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Angath je ten, co ti řekne, na kolik už umíÄ luÄtit mapy. A kde je? Klikni si na ten link od k3dT, co je na zaÄátku stránky .28149[/snapback]zkousel jsem to ale napsalo mi to NPC not found nema jinej nazev? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Ted to nefunguje protoze ve verzi eatheny z ktery to nacita jsou ty poklady vypnuty. Hledej v Alberte Link to comment Share on other sites More sharing options...
krecek25 Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Ted to nefunguje protoze ve verzi eatheny z ktery to nacita jsou ty poklady vypnuty. Hledej v Alberte 28678[/snapback]mooooooc diky /kis Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrubka Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 kdyz to clovek pochpi treba ja uz sem to pochopil tak je to hrubej quest takze /no1 gm ale nechce se mi cist nemuze mi nekdo napsat od kolikti % sance muzu zacit lustit mapy lvl 1 lvl 2 atd...? /thx predem Link to comment Share on other sites More sharing options...
busva Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 ale nechce se mi cist nemuze mi nekdo napsat od kolikti % sance muzu zacit lustit mapy lvl 1 lvl 2 atd...? /thx predem28754[/snapback] Cti. Prvni prispevek Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Mam mensi problem...Rozlustil jsem 10 map lvl3 najednou a kdyz jsem je chtel vyndat z inventare, tak me po jeho otevreni vyrazil error ResourceError: Cant find file Äš”ZRÄřRILICaREí´í´s\item\(null).bmp Napsal bys mi kdyztak PM co s tim? /kis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Neni to patchem ? ja nemel opatchovanej reborn.A mapy i navnady na rybareni se mi zobrazovaly jako jablko s popiskem -neidentifikovany předmÄt- ... že by UFO? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Neni to patchem ? ja nemel opatchovanej reborn.A mapy i navnady na rybareni se mi zobrazovaly jako jablko s popiskem -neidentifikovany předmÄt- ... že by UFO? .28777[/snapback] Mapy mi normalne sly az do tohohle okamziku...Opatchovano mam, a zkouseli to i jini od nas a delalo jim to samy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.