pogy Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 mam problem pred chvilkou sme sli vykopat poklad vyvovali se mobove zabil sem je a nedostal sem truhlici. Tak sme potom prohledali celou mapu jestli se nejaky strazce neportl a nikde zadny nebyl. Co to je nejaky bug? to podivny misto se ke me chovalo jako kdybych nemel mapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 mam problem pred chvilkou sme sli vykopat poklad vyvovali se mobove zabil sem je a nedostal sem truhlici. Tak sme potom prohledali celou mapu jestli se nejaky strazce neportl a nikde zadny nebyl. Co to je nejaky bug? to podivny misto se ke me chovalo jako kdybych nemel mapu28825[/snapback] Hmm, me se stalo po obede to same... /sob Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 bejt vama, necham vykopavani map az na dobu, co tu bude const :-)) je to asi jeste dost zabugovany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 bejt vama, necham vykopavani map az na dobu, co tu bude const :-)) je to asi jeste dost zabugovany28831[/snapback] vsak ja ted radeji jen huntim mapy a zlepsuji skill level /heh muzes prozradit, kolik jsi uz vylustil map, aby jsi dosahl tech 72%???to huntis sam, nebo ti pomaha cela guilda??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Sim te mluv na mne aspon jako na holku O_o :-))mno ja si to nepocitam.. tipuju tak 3k.. +- pomaha mi hodne jeden clovek z guildy a naky od guildy :-) (stejne jim to budu lustit ja :-) )... ale je to o nervy.. muj hlavni huntitel uz ma cuky O_o... a ja ted spis rybarim .-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Sim te mluv na mne aspon jako na holku O_o :-))mno ja si to nepocitam.. tipuju tak 3k.. +- pomaha mi hodne jeden clovek z guildy a naky od guildy :-) (stejne jim to budu lustit ja :-) )... ale je to o nervy.. muj hlavni huntitel uz ma cuky O_o... a ja ted spis rybarim .-)28834[/snapback] /heh /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Takovy drobna otazka muze z ty mapy lvl 5 vylezt treba 5 bosu??? /heh. /thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted May 8, 2006 Author Report Share Posted May 8, 2006 Takovy drobna otazka muze z ty mapy lvl 5 vylezt treba 5 bosu??? /heh. /thx 28873[/snapback] max 2 do lvl 95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 na geffen field 7 je nejspis nejak zasekly podivny misto protoze mam mapu a vsechno a nejde tam nice udelat kdyz na nej kliknu nic se nedeje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted May 9, 2006 Author Report Share Posted May 9, 2006 na geffen field 7 je nejspis nejak zasekly podivny misto protoze mam mapu a vsechno a nejde tam nice udelat kdyz na nej kliknu nic se nedeje28885[/snapback] nekdo to musel seknout. musis pockat na restart nebo by se mel do hodiny resetnout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Neviem sa dostat na suradnice - Podivne miesto Geffenskych plani 10, souradnice 240 22. Mapa id 9109. Je chybka v mapke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted May 14, 2006 Author Report Share Posted May 14, 2006 Neviem sa dostat na suradnice - Podivne miesto Geffenskych plani 10, souradnice 240 22. Mapa id 9109. Je chybka v mapke?29319[/snapback] mrknu na to edit: preklep v popisku spravne souradnice jsou 290 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Heeh, vcera jsme sli kopat 2 poklady lvl4...Vysledek naseho hodinoveho snazeni...Nejaky blbosti, barvy, 1x gift box, 1x OBB a hlavne katana(0) a gladius(0)... ...Takovej equip bych cekal spis u lvl2 nebo maximalne 3...Kazdopadne se mi pekne rozrusta moje sbirka neslotovych raritek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLER BEAN Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 mam mapu lvl 2 a je tam pisane ze poklad sa nachadza na Mt. Mjolnir 6 suradnice 220 157. dosiel som tam a tam nic neni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted May 15, 2006 Author Report Share Posted May 15, 2006 mam mapu lvl 2 a je tam pisane ze poklad sa nachadza na Mt. Mjolnir 6 suradnice 220 157. dosiel som tam a tam nic neni 29400[/snapback] mrknu na to zitra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Heh pro tuhle mapu chybi misto tak snad ho Mith dodela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Chtel jsem se zeptat jestli kdyz vylustim mapu a dam to nekomu vykopat jestli poklad vykopat muze ci ne???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted May 17, 2006 Author Report Share Posted May 17, 2006 Chtel jsem se zeptat jestli kdyz vylustim mapu a dam to nekomu vykopat jestli poklad vykopat muze ci ne???? muze Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 V tom pripade ohlasuju bug jsem rozlustil mapu dal ji nekomu vykopat vylezli mobove napsalo to ze strazci byli zabiti a poklad nikde a podivne misto je tam dotedka nebo jestli pri restartu zmizlo nevim tedka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 V tom pripade ohlasuju bug jsem rozlustil mapu dal ji nekomu vykopat vylezli mobove napsalo to ze strazci byli zabiti a poklad nikde a podivne misto je tam dotedka nebo jestli pri restartu zmizlo nevim tedka. Slayi, ja uz lustil mapy pro jiny hrace nekolikrat a vetsinou s tim nebyl problem...To, ze jste nemohli vybrat truhlu s pokladem mohlo byt tim, ze vam utekl nebo odportnul nejakej strazce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 V tom pripade ohlasuju bug jsem rozlustil mapu dal ji nekomu vykopat vylezli mobove napsalo to ze strazci byli zabiti a poklad nikde a podivne misto je tam dotedka nebo jestli pri restartu zmizlo nevim tedka. Slayi, ja uz lustil mapy pro jiny hrace nekolikrat a vetsinou s tim nebyl problem...To, ze jste nemohli vybrat truhlu s pokladem mohlo byt tim, ze vam utekl nebo odportnul nejakej strazce... No ja nevim ale ten dotycnej mi tvrdil ze to napsalo strazci byli zabiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Mno nevim mne to nikdy nepsalo ,,strážci byli zabiti´´ Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Nj oprava jsem myslel ze mi to rikal ale nic nerikal ja to nekopal takze musel portnout a blablabla omlouvam se za zdrzeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 jen maly dotaz, vylustil jsem 2 mapy level 1, a obe dve ukazuji na stejne misto. neni to nejake divne?co se stane, kdyz pujdu kopat a budu mit obe mapy v inventari? pouziji se obe zaroven? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 jen maly dotaz, vylustil jsem 2 mapy level 1, a obe dve ukazuji na stejne misto. neni to nejake divne?co se stane, kdyz pujdu kopat a budu mit obe mapy v inventari? pouziji se obe zaroven?No jestli to je jako driv, tak se pouzije jen jedna a po hodine(nebo kolik to je ... ) muzes kopat znova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.