Assassin Cross Boss Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Muze mi nekdo velice skusenej nabidnout nejlepsi build a vybaveni na Assassina Crosse zamereny na rychle zabijeni na GW.Predstavuju si to nejak takhle prijdu dam sonik blow uberu 10 000 a vice hp v prirade dorazim soul break taky tech 10 000 vice a odejdu nebo kdyz na me nekdo pujde z blizka tak meteor asaul jeden aby ubral 5000 a vice. Shrnuti :Hlavni skillySonik Blow,Soul Break,Meteor Asault velke ASPD aby neco vydrzel hodne hp i sp a taky aby taky vsechno nemissoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Muze mi nekdo velice skusenej nabidnout nejlepsi build a vybaveni na Assassina Crosse zamereny na rychle zabijeni na GW.Predstavuju si to nejak takhle prijdu dam sonik blow uberu 10 000 a vice hp v prirade dorazim soul break taky tech 10 000 vice a odejdu nebo kdyz na me nekdo pujde z blizka tak meteor asaul jeden aby ubral 5000 a vice. Shrnuti :Hlavni skillySonik Blow,Soul Break,Meteor Asault velke ASPD aby neco vydrzel hodne hp i sp a taky aby taky vsechno nemissoval. ChceÄ dávat Sonic za 10K a Soul taky za 10K ? k TOmu hodne HP, velkej hit a ASPD. Nepatrim sice mezi elitu SinX na rebu ale myslim si že tohle udÄlat nejde Rozhodni se jestli chceš jet teda GW v tom případÄ se to dá nějak udÄlat ale smiř se s tim že Soul bude slabej protože co vim tak zavísí na int a pokud chceš mít velkou dmg tak ti na intu moc bodů nezbyde respektive ani jeden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Muze mi nekdo velice skusenej nabidnout nejlepsi build a vybaveni na Assassina Crosse zamereny na rychle zabijeni na GW.Predstavuju si to nejak takhle prijdu dam sonik blow uberu 10 000 a vice hp v prirade dorazim soul break taky tech 10 000 vice a odejdu nebo kdyz na me nekdo pujde z blizka tak meteor asaul jeden aby ubral 5000 a vice. Shrnuti :Hlavni skillySonik Blow,Soul Break,Meteor Asault velke ASPD aby neco vydrzel hodne hp i sp a taky aby taky vsechno nemissoval.kdyby tohle Älo udÄlat (bez godlike equipu), tak by to tu mÄl každý a tím pádem by ses mohl zeptat kohokoliv ve mÄstÄ, snad by se ti dalo poradit, buÄ se prober a uvÄdom si co sinx na ofic-like serveru může a nemůže, nebo bÄž nÄkam na highrate Dweep: bingo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 jen tak btw proÄ mi to přijde jako dalÄí snaha o build aurového advanceda aÄkoliv se jeÄtÄ ani nelognul? EDIT: jo Frozte, chyby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 jen tak btw proÄ mi to přijde jako dalÄí snaha o build aurového advnceda aÄkoliv jsem se jesÄtÄ ani nelognul? ProÄ mám pocit že ...... no radči nic Jak dlouho prosimtÄ hrajeÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assassin Cross Boss Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 A jak teda bude ten build na sonik 10 000 hp a vice.A kolik eda priblizne bude davat Soul break kdyz budu mit build na sonik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 A jak teda bude ten build na sonik 10 000 hp a vice.A kolik eda priblizne bude davat Soul break kdyz budu mit build na sonik?tohle forum jede uz nejaky ten patek, jestli se chces neco dozvedet o kladech a zaporech jednotlivych buildu, procti si tenhle topic na foru, nikdo ti tu nebude repostovat stokrat to co uz tu je a kdyby mel nekdo chut, tak to urcite nebude pro nekoho kdo prijde a rekne, chci neco co zabije vsechno na co se podiva kombinaci 2 neslucitelnych buildu, zaroven dokonaly v kazdem z techto dvou cest, navic bych chtel aby to prezilo vsechno co to potka, nejlepsi by dokonce bylo kdyby mi na to nekdo sehnal equip, naucil ze ta hrat a vyexpil mi to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0rm1 Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Ale ze sem za ten posledni rok ale proslapal na rebornu CPcek ... v kazdym hradu minimalne 4 kazdej utok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Zajímalo by mÄ názory na vyvážení AGI/VIT u GW crosse. STR je samozrejme 99, a dex klasických 40 base. Nějak tak, aby dal na empu sluÄnou ASPD, ale zároveř aby neumřel na každý Äpatný pohled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor1 Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Zajímalo by mÄ názory na vyvážení AGI/VIT u GW crosse. STR je samozrejme 99, a dex klasických 40 base. Nějak tak, aby dal na empu sluÄnou ASPD, ale zároveř aby neumřel na každý Äpatný pohled. Při 40 dex ti výjde něco kolem 60 agi a vit, což ti hodí 179 aspd a asi 18k HP s eq. Tohle se mi zdá optimální a sám to mám na since. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Na GW je breaker k niÄemu, smiř se s tím. Jedinou výhodu má, že ho můžeÄ používat se Ätítem. NejpoužívanÄjÄí skilly na dmg jsou sonic blow a grimtooth. Meteor je jen na vyhazování stalkerů z chase walku nebo do pvm (tam se dá použít breaker a nÄkdo si ho dává i s 1 int kvůli expení/mvp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto111 Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 mno tak poprosim o kritiku mojeho buildu...je to str/agi build na hunteni...na gw sa asi nejukne, ale nikdy nevis... thief skilly: sinx skilly: eÄte su volne 3 bodiky sinx staty + equip + agi,bless: Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Na GW je breaker k niÄemu, smiř se s tím. Jedinou výhodu má, že ho můžeÄ používat se Ätítem.myslím že to kdysi zkouÄel na gw nějaký cross od vládců (wolverine?) a ve výsledku by mi víc uÄkodil hitlock který by mi dal, kdyby mÄ tou kudlou mlátil... ale zas reiya v pvp dávala s dmg equipem breakerem dobré Älupky... třebas to bylo hráÄem, ne buildem ale s potama v invu je to smÄÄné Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 myslím že to kdysi zkouÄel na gw nějaký cross od vládců (wolverine?) a ve výsledku by mi víc uÄkodil hitlock který by mi dal, kdyby mÄ tou kudlou mlátil... ale zas reiya v pvp dávala s dmg equipem breakerem dobré Älupky... třebas to bylo hráÄem, ne buildem ale s potama v invu je to smÄÄné Reya je mvp breaker, na GW by se to stejnÄ nechytalo. V pvp je i slabÄí breaker super vÄc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybnik Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Äauky vÄem,mohl by mi nÄkdo prosím poradit s buildem na DD a sb crosse??MÄl by to být čistÄ PvM build,přibližnÄ statíky skilly atd.GW v plánu nejsou,čistÄ na huntÄní,možná pvp sem tam.Díky předem za odpovÄdi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Äauky vÄem,mohl by mi nÄkdo prosím poradit s buildem na DD a sb crosse??MÄl by to být čistÄ PvM build,přibližnÄ statíky skilly atd.GW v plánu nejsou,čistÄ na huntÄní,možná pvp sem tam.Díky předem za odpovÄdi . No tak asi zakladem je to ze nejedes moc vit ale jedes hodne dexu a zadnej luck. Mozna popremyslet i o breaker buildu, kdyz uz jsi sinx a ne sin, inta by ti mohla vyjit takova ze by to nebyly vyhozeny skily... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybnik Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Breakera nechci,možná nÄkdy příÄtÄ ,SpíÄ mÄ zajímá jak jet DD SB,jestli str,agi dex,zbytek nic.Dejme tomu str 90+- agi cca taky 90 a zbytek do dex a luck int vit 1+bonusy .MÄl by mít lepÄí aspd,taky něco trefit a síla samo stat no.1.Vit se nažene popřípadÄ equipem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Breakera nechci,možná nÄkdy příÄtÄ ,SpíÄ mÄ zajímá jak jet DD SB,jestli str,agi dex,zbytek nic.Dejme tomu str 90+- agi cca taky 90 a zbytek do dex a luck int vit 1+bonusy .MÄl by mít lepÄí aspd,taky něco trefit a síla samo stat no.1.Vit se nažene popřípadÄ equipem Sinxe každopádnÄ 99 str dex 40-60 a zbytek agi/vit podle toho jestli víc PvM nebo GW Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Breakera nechci,možná nÄkdy příÄtÄ ,SpíÄ mÄ zajímá jak jet DD SB,jestli str,agi dex,zbytek nic.Dejme tomu str 90+- agi cca taky 90 a zbytek do dex a luck int vit 1+bonusy .MÄl by mít lepÄí aspd,taky něco trefit a síla samo stat no.1.Vit se nažene popřípadÄ equipem Luck ti bude snizovat sanci na double attack coz je u DD dost skoda, proto ti ho nedoporucuju.Si dej zbytek do vitky a neco malo do inty, at mas sp na vic SBckek s prezijes ranu skilem co nemisne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybnik Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Luck dávat nebudu ,spíÄe mi jde o to,jak to rozdÄlit,je to můj první char,takže nemám zkuÄenosti jak by to cca vycházelo bodovÄ.Dejme tomu dám str 99,dex spíÄe vyÄÄí,takže 60+bonusy a tedka právÄ kolik cca bodů zbyde,aby to mÄlo i dobrou aspd a možná pár bodíků do vit by se taky neztratilo .SpíÄ by to mÄlo mít víc agi na íşkor vit.S calcem si moc nerozumim,prostě sem noobie . staty dejme tomu:str 99+dex 60+luck 1+agi 80+-??vit ?int co zbyde Díky za návrhy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 čistÄ pvm bych ubral 10-15 agi, 10 dex a dal to do int na breaker + třeba troÄku vit. Takový hybrid nemusí být vůbec Äpatný, flee a aspd to má pořád dobrou, jen ti nevyjdou nejspíÄ skillpointy na meteor, a RHM s takovou agi určitě! lvl 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr92 Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Luck ti bude snizovat sanci na double attackhttp://svn.eathena.ws/bugs/changeset/13886 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvaderko Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Tak sem postnem nieco aj ja, taky drobcek na huntenie a blbnutie Str: 99+31Agi:63+29Vit:31+3Int:38+10Dex:50+20Luk:2+8 pocitane vratane ab a equipu: marionette dol(cramp), ewe/awe, thief clothes(peco peco), wool scraf a tidalky(matyr a raydric), 2xring (tarou a mantis)hp s katarom vychadza tak na 13k a aspd s awakom 176 skily: id,da,evenom na 10, detox., hide a steal - jedno na 10 druhe na 8(podla vlast. vyberu), sonic,grim,edp, katar mastery a adv. katar, soul breaker full, rhm 5, lhm 1 a ma na 1 (pre radost) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 http://svn.eathena.ws/bugs/changeset/13886 Aha tak to diky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Tak sem postnem nieco aj ja, taky drobcek na huntenie a blbnutie Str: 99+31Agi:63+29Vit:31+3Int:38+10Dex:50+20Luk:2+8 pocitane vratane ab a equipu: marionette dol(cramp), ewe/awe, thief clothes(peco peco), wool scraf a tidalky(matyr a raydric), 2xring (tarou a mantis)hp s katarom vychadza tak na 13k a aspd s awakom 176 skily: id,da,evenom na 10, detox., hide a steal - jedno na 10 druhe na 8(podla vlast. vyberu), sonic,grim,edp, katar mastery a adv. katar, soul breaker full, rhm 5, lhm 1 a ma na 1 (pre radost) Myslim ze ten cramp+tarou jsou horsi nez 2xmantis + vanberk na hlave, zejmena kdyz pojedes hodne agi... Na raye v woolscarfu bych se taky vykaslal pro sina jsou i lepsi karty a i lepsi mantaky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.