Jump to content
Reborn fórum

videa z GW

Dasn9k

Recommended Posts

Taky neshledavam na videu, krom trialu nic zvlastniho. Jediny, co me zaujalo byl boj v emproomu, pac sem tam nebyl, kdyz se to dobylo. Jinak 33k HP je vazne uber zazitek :D

Pockam jestli bude mit jahy nejaky video, pac z pohledu liwie to bude jiny kafco.

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Mam rad videa,jen vic :D

nicmene

[rejp] O Friendech ste rikali ze utocej v presile,hrajou dualy/trialy/protacej hrady na nulu a zatim je krasne videt kdo utoci v dvojnasobny presile,hraje vic postav a snazi se,aby ve vsech hradech byl invest 0-neinvestujou svuj hrad a protacej ostatni-ale to vam asi prijde normalni :) [/rejp]

Guest Baalberith

neboli by to urciti ludia aby si nerypli... tak viac ako jednu postavu hravam uz hodne cez pol roka, a som jeden z hodne mala co hra u nas viac acc (asi preto to nasim vadi vsak?). O pretaceni hradov by som pomlcal na vasom mieste a o presile tiez... dneska(vcera) sme sa stretli s pf+templ snad len ten jediny utok.

Protoze dostavam stale casteji dotazy ohledne hudby ve videu, tak vam to sem napisu.

Fatboy Slim - El Bebe Masoquista

The Chemical Brothers - The Test

Stik E & The Hoodz - Shake Whatcha Mama Gave Ya

Jsou napsane v tom poradi, v jakem hraji ve videu.

Dekuji vsem za pochvalu a uznani, necekal jsem ze to bude mit tak velky ohlas :D

Ja si na low verzi pockam :) kdyz to bude mit pod 100MB tak to bude super :)

misto 3k bitrate dej 800, to bude tak akorat pro moje uber pripojeni :)

u WMV nenastavujes bitrate, ten je zavislej na nastaveny kvalite, bitrate je promennej. Nizkej bitrate nestiha kdyz se toho na obrazovce deje moc.

Vecer bude low, bude to mit asi jako minule, odhaduju to na 70 - 80 MB :)

Ja jsem prave stravil cely odpoledne testovanim ruznych kodeku. DivX neni spatnej, ale s nizsim bitrate v situacich, kde se toho hodne deje, kazdej neco dela, plna obrazovka efektu...video prestava bejt hezky a plynuly. XviD je na tom podobne. Nakonec jsem skoncil u Windows Media, sice se to renderuje trochu dyl, ale kdyz jsem afk tak mi to neva :)

Variabilni bitrate je dobrej v tom, ze ve vypjatejsich situacich prida a zachova kvalitu a naopak kdyz se nic nedeje, tak to ubere bitrate pri zachovani kvality obrazu :)

Ja jsem prave stravil cely odpoledne testovanim ruznych kodeku. DivX neni spatnej, ale s nizsim bitrate v situacich, kde se toho hodne deje, kazdej neco dela, plna obrazovka efektu...video prestava bejt hezky a plynuly. XviD je na tom podobne. Nakonec jsem skoncil u Windows Media, sice se to renderuje trochu dyl, ale kdyz jsem afk tak mi to neva :)

Variabilni bitrate je dobrej v tom, ze ve vypjatejsich situacich prida a zachova kvalitu a naopak kdyz se nic nedeje, tak to ubere bitrate pri zachovani kvality obrazu :)

bitrate 1000 při DivX6.4 je naprosto dostaÄují­cí­ i při mele. Naví­c wmv je nejsuxoidnÄjÄí­ formát co znám, hned po mov :)

Zalezi na tom co kdo povazuje za "dostacujici" :)

Kdyz neco poskytuje stejnou kvalitu pri stejny velikosti souboru, nenazyvam to sux :)

NejlepÄí­ je použí­vat x.264, ale u tohohle kodeku je problém, že si to lidi se slabÄí­m kompem moc nepřehrajou

Rikejte si co chcete, ale ode me se divxu jen tak nedockate.

Porovnejte sami, zejmena na detailech, jako jsou ikony vpravo, lista nahore vlevo a battlemode lista vpravo dole:

DivX 6.4 - Better Quality, 1000 kbps

http://www.dupeto.cz/~kingkoca/Test/TestDivX.png

Windows Media Video V9 - Quality VBR Mode, 65%

http://www.dupeto.cz/~kingkoca/Test/TestWMV.png

Velikost videa je pri tomto nastaveni v obou pripadech stejna, s minimalnim rozdilem. Pokud mate problemy s prehravanim WMV, neni to moje chyba, ja se vam pouze snazim poskytnout co nejvyssi dostupnou kvalitu. Myslite ze jsem testovanim kvality kodeku stravil tolik casu pro to, abych nakonec pouzil ten nejhorsi hned po mov? Pokud chcete DivX v horsi kvalite, staci rict. Nebo se na vas muzu vyprdnout uplne a poskytovat videa jen tem, kteri je chteji.

Jinak to vcerejsi bylo trochu nudnejsi, prece jen obrana neni nic moc zabava. Uvidim do budoucna, je mozny ze nejspis budu delat tydenni sestrihy z nejlepsich akci, protoze "zabavnyho" materialu za GW clovek moc nesesbira.

Avengel: Vy jste si vzdycky pockali nez Kubovi nabehly staty a pak jste vesli :D Taky gunslinger (Haxor) tam docela prekvapive dava slusnou sodu.

Jinak uz je hotove mensi video, pro uplnost uvedu oba odkazy:

High Quality - 296 MB

ftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh...070110.High.wmv

Low Quality - 66 MB

ftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh...0070110.Low.wmv

Porovnejte sami, zejmena na detailech, jako jsou ikony vpravo, lista nahore vlevo a battlemode lista vpravo dole:

DivX 6.4 - Better Quality, 1000 kbps

http://www.dupeto.cz/~kingkoca/Test/TestDivX.png

V tomhle je imho problém :D

Já než udÄlal první­ video, tak jsem to renderoval minimálnÄ 20x a zjistil jsem zají­mavou vÄc - Äí­m vyÄÄí­ kvalita se v SONYVegas nastaví­, tí­m je video vÄtÄí­ a horÄí­ kvalita obrazu. ZásadnÄ použí­vám kvalitu "koncept" :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...