Dasn9k Posted February 6, 2007 Author Report Share Posted February 6, 2007 dík moc chlapi...ffdshow kodek sem požil protože se co do nastavéní nejvíc blíží k Xvidu - ten sem se pokoušel použít ale Sony Vegas 7d mi ho nějak nechtěl vzít (ať sem dělal co sem dělal - nahrával kodeky z netu, hrál si s nastavením) vždycky to hodilo error že to nemůže najít odpovídající kodek...no snad to s tim ffdshowem vyjde(kvalita,velikost) pač už sem fakt zoufalej...btw pro nastavení sem vycházel z tohoto: http://czechro.net/forum/index.php?showtopic=10&st=0 sjeďte trochu níž btw...kam zmizel GW topic??? EDIT: hehe přibližný čas ukončení 2h11m (čas videa 12minut) njn...asi to odpovídá mýmu nabušenýmu compu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Ja pouzivam XviD 1.1.2 a nastaveni jsem se "naucil" podle tyhle stranky: http://www.divx-digest.com/articles/xvid_setup.html Pouzivam dvoupruchodove renderovani, zmensi to velikost souboru nekdy az o 20%. Prvni pruchod je omezen predevsim rychlosti disku, nejlepsi je pokud mas nahrany video na jednom disku a renderujes to na jinej disk (ne jen oddil, na jinej fyzickej disk). Mam P4 Prescott, 3.0 GHz a druhej pruchod nevim jak dlouho trva, protoze mezitim spim. Ale odhaduju to tak na trojnasobek dylky trvani videa pri nastaveny nejlepsi kvalite v XviD. tak nvm, trosku som sa s tym hral a skusil svoje videa zakodovat do XviDu, mno casovo som sa dostal aj pri 2-pass na 80% casu videa...mam turiona 2Ghz O_o. velkost a kvalita prakticky zodpoveda DivXu, rychlost je trosku vyssia...edit. nastavil som to podla tej stranky:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 ...nebo jestli to je jeden z "pasivnich skillu" Thorondora pst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted February 7, 2007 Author Report Share Posted February 7, 2007 tak sem si s tim hrál celej veÄer a zjistil sem že DivX rulez nejlepÄí výsledek se mi povedl vytvořit s DivX 5.2.1 800x600x32@30fps s nastavenou nejpomalejÄí kompresí byl výsledný Äas asi 1h12min. při Äasu videa 11minut...bitrate sem použil 1000kbps protože sem chtÄl získat co nejmenÄí velikost za cenu co nejmenÄí ztráty kvality...velikost videa 11minut...výsledek se mi uploadovat nechce protože kvuli tÄm lagům tam pořád je stojim nebo popocházim a hlavnÄ trapnÄ a lamácky umírám takže když dnes vÄechno půjde jak má snad koneÄnÄ taky do tohohle topicu přispÄju nÄčim jinym než kecama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loque Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Koco ty tvoje videa jsou moc fajn, jen tak dal i ta kvalita je supr, hned se na to lip diva. btw v tym poslednim sem si vas na zacatku celekem povodil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Koco ty tvoje videa jsou moc fajn, jen tak dal i ta kvalita je supr, hned se na to lip diva. btw v tym poslednim sem si vas na zacatku celekem povodil Diky JJ, ja nepochopim jak nekdo muze tak jednoduse nechat SinX v kempu a nevsimat si ho Skoda ze jsem ten sight nehodil driv Ale i tam se mi libi prace sinu, v Baalovym videu je to pekne videt. Pekne ze zalohy do nic netusicich ovecek Link to comment Share on other sites More sharing options...
M5c4b Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Škoda ze Frost nenatáÄí video z Gw jak sme videl na jahy video jak tankoval +-10LW+ff bylo fakt super a myslim si že kdyby nedostal 2asury najednou tak se dostal až k Empu Ps: Froste dobrej skill Edit: SinX s linkou a EDP jak rozdavaj SB z hidu taky husty, jen chudak obet když nic neÄeká a je hned mrtvá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Dobry vecer prajem, mam tu videjko z dneska (teda uz vlastne vcera:D) 800x600@15fps, 1Mbps, dlzka 9:30, 79MB, DivX 6.4 ftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh...th/GW070207.avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Dobry vecer prajem, mam tu videjko z dneska (teda uz vlastne vcera:D) 800x600@15fps, 1Mbps, dlzka 9:30, 79MB, DivX 6.4 ftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh...th/GW070207.aviMoc pÄkný Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Jj video pekny,ale nebyl bych to ja abych k tomu neco nepridal,na tomhle videu je krasne videt jak runwach/sight jsou naprosto zbytecny skilly,kdybych to mohl vratit tak uz si ho nikdy neudelam To video bych poslal vyvojarum at se prasti do hlavy Drivejsi nastaveni bylo lepsi a logictejsi,tam se pak ukazal opravdovi skill assassina(na nikoho nenarazim ani neurazim!!!!!!!!!!!) Edit: ikdyz ted si uvedomuju ze jsem vlastne musel k otevreni cesty k dalsim skillum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Dobry vecer prajem, mam tu videjko z dneska (teda uz vlastne vcera:D) 800x600@15fps, 1Mbps, dlzka 9:30, 79MB, DivX 6.4 ftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh...th/GW070207.avi jj krasa hlavne ten step kolem cele obrany.... to jsem cumel s otevrenou hubou. Ale trosku byla prehazena casova linie ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 jj krasa hlavne ten step kolem cele obrany.... to jsem cumel s otevrenou hubou. Ale trosku byla prehazena casova linie ne? jop, povodne to bolo 1,3,2. scena, ale takto to vyslo lepsie:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 jop, povodne to bolo 1,3,2. scena, ale takto to vyslo lepsie:DTyyvoe smekam klobouk Ted pokazdy kdyz pujdu hradem tak se budu bat ze mi dejchas na zada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Peknej pruchod obranou, pravda, ze ty sight a ruwachy jsou k prdu, ale kazdej ma stejny podminky Jinak ja spis vidim hrubou chybu naseho priesta, co byl u empa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuestGirl Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 vazne pusobive s notnou davkou adrenalinu, tot k akcivybornej strih a dokonala hudba, tot k videu Link to comment Share on other sites More sharing options...
halikarnas Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Tohle je na oceneni jamese bonda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Baalbe tohle video jsem vubec nezrychloval a dokonce jsem mu venoval vsechnu pozornost, aby mi nic neuteklo .... luxusni prace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 diki moc za pochvalu, snazil som sa:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted February 8, 2007 Author Report Share Posted February 8, 2007 heh..první vieo z gw u kterýho sem se fakt zasmál...proněkoho sou gw o zabíjení a neustálym umírání, pro balla a jeho šarmantní průvodkyni je to kombinace her na honěnou a na schovávanou nice work balle btw.: te ruwach je naprosto k ničemu a jak psal koča v jednom ze svých postů v gw topicu "champove od lw a ff by se měli naučit používat ruwach" doufám že se za to teď stydí Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 btw.: te ruwach je naprosto k niÄemu a jak psal koÄa v jednom ze svých postů v gw topicu "champove od lw a ff by se mÄli naučit používat ruwach" doufám že se za to teÄ stydí Sight a ruwach jsou dobré skilly, že si nÄkdo myslí že jsou k niÄemu je jeho vÄc. Důležité je spolupracovat. Zapnout ruwach a chodit nejkratÄí možnou cestou fakt nepomůže. Chyba není v tÄch skillech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted February 8, 2007 Author Report Share Posted February 8, 2007 Sight a ruwach jsou dobré skilly, že si nÄkdo myslí že jsou k niÄemu je jeho vÄc. Důležité je spolupracovat. Zapnout ruwach a chodit nejkratÄí možnou cestou fakt nepomůže. Chyba není v tÄch skillech já to spíÄ myslel z pohledu champa/monka teÄ si kažej pořizuje smokiho a s trochou čikovnosti Äasem bez 130dex nedaÄ nikoho... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 teÄ si kažej pořizuje smokiho a s trochou čikovnosti Äasem bez 130dex nedaÄ nikoho...no ak mas ruwach tak sa ovela lepsie hiduje asura s rychlejsim castom ako s pomalym.. u rychlej vidis cast hidnes a kym ta odhali ruwach tak uz je po asure a ty zijes.. lenze ked hidne u pomalej tak kym sa docasti ruwach ta objavi a tu asuru schytas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 To video neni vubec spatny a FF muzou byt radi, ze maji nekoho, jako je Baal, protoze bez nej by ten hrad nedali .... Kdyz vcera na nas sli FF s LWckama tak to bylo super, bylo to dost vyrovnany a meli jsme co delat aby jsme to ubranili, jenze kdyz zas prisli templari s pfkama tak uz se muselo krapek pritvrdit .... byl tam neuveritelnej zmatek, takze nahanet baalinku po hrade bylo docela nemozny .... Assasin ma vyhodu v tom, ze vidi toho kdo se ho snazi odhalit, zato obrance jenom slepe chodi s nahozenym ruwachem a doufa, ze si vybral spravnej smer. Proti sikovnymu assasinovi je temer bez sance, to by ten sin musel bejt opravdu hloupej aby nechal po sobe slapat ... ale Baal predvedl krasnou ukazku klickovani, to se vazne musi uznat! Jen z pozice protihrace na to koukam tak trosku jinak ... prece jenom jsme uspesne branili proti dvojnasobny presile a znicehonic se nahore na obrazovce objevi napis - hrad byl dobyt guildou FF, to pak vetsinou cloveka docela zamrzi ... FF holt to bude chtit priste zapastit emproom a uz si neskrnes Baale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Omlouvam se za zpozdeni, uz je to vsecko v poradku a dalsi video je zde: XviD 1.1.2; 1260kbps; 640*512, 24 fps; 213 MB; 21 Minutftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh...GW.20070207.avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 O5 pekny video Kocicko,zvlast jak jste cca v 10ti lidech vymlatili ten 3ti warp a proti takovy presile Ale za tu asuru na tu wiznu v alde si nafackuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.