Jump to content
Reborn fórum

videa z GW

Dasn9k

Recommended Posts

dí­k moc chlapi...ffdshow kodek sem požil protože se co do nastavéní­ nejví­c blí­ží­ k Xvidu - ten sem se pokoušel použí­t ale Sony Vegas 7d mi ho nějak nechtěl vzí­t (ať sem dělal co sem dělal - nahrával kodeky z netu, hrál si s nastavení­m) vždycky to hodilo error že to nemůže nají­t odpoví­dají­cí­ kodek...no snad to s tim ffdshowem vyjde(kvalita,velikost) pač už sem fakt zoufalej...btw pro nastavení­ sem vycházel z tohoto:

http://czechro.net/forum/index.php?showtopic=10&st=0

sjeďte trochu ní­ž :)

btw...kam zmizel GW topic???

EDIT: hehe přibližný čas ukončení­ 2h11m (čas videa 12minut) :) njn...asi to odpoví­dá mýmu nabušenýmu compu :)

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply
Guest Baalberith

Ja pouzivam XviD 1.1.2 a nastaveni jsem se "naucil" podle tyhle stranky:

http://www.divx-digest.com/articles/xvid_setup.html

Pouzivam dvoupruchodove renderovani, zmensi to velikost souboru nekdy az o 20%. Prvni pruchod je omezen predevsim rychlosti disku, nejlepsi je pokud mas nahrany video na jednom disku a renderujes to na jinej disk (ne jen oddil, na jinej fyzickej disk).

Mam P4 Prescott, 3.0 GHz a druhej pruchod nevim jak dlouho trva, protoze mezitim spim. Ale odhaduju to tak na trojnasobek dylky trvani videa pri nastaveny nejlepsi kvalite v XviD.

tak nvm, trosku som sa s tym hral a skusil svoje videa zakodovat do XviDu, mno casovo som sa dostal aj pri 2-pass na 80% casu videa...mam turiona 2Ghz O_o. velkost a kvalita prakticky zodpoveda DivXu, rychlost je trosku vyssia...

edit. nastavil som to podla tej stranky:D

tak sem si s tim hrál celej veÄer :) a zjistil sem že DivX rulez nejlepÄí­ výsledek se mi povedl vytvořit s DivX 5.2.1 800x600x32@30fps s nastavenou nejpomalejÄí­ kompresí­ byl výsledný Äas asi 1h12min. při Äasu videa 11minut...bitrate sem použil 1000kbps protože sem chtÄl zí­skat co nejmenÄí­ velikost za cenu co nejmenÄí­ ztráty kvality...velikost videa 11minut...výsledek se mi uploadovat nechce protože kvuli tÄm lagům tam pořád je stojim nebo popocházim a hlavnÄ trapnÄ a lamácky umí­rám :) takže když dnes vÄechno půjde jak má snad koneÄnÄ taky do tohohle topicu přispÄju nÄčim jinym než kecama :)

Koco ty tvoje videa jsou moc fajn, jen tak dal i ta kvalita je supr, hned se na to lip diva.

btw v tym poslednim sem si vas na zacatku celekem povodil :)

Diky :)

JJ, ja nepochopim jak nekdo muze tak jednoduse nechat SinX v kempu a nevsimat si ho :) Skoda ze jsem ten sight nehodil driv :) Ale i tam se mi libi prace sinu, v Baalovym videu je to pekne videt. Pekne ze zalohy do nic netusicich ovecek :)

Škoda ze Frost nenatáÄí­ video z Gw jak sme videl na jahy video jak tankoval +-10LW+ff bylo fakt super a myslim si že kdyby nedostal 2asury najednou tak se dostal až k Empu :)

Ps: Froste dobrej skill :)

Edit: SinX s linkou a EDP jak rozdavaj SB z hidu taky husty, jen chudak obet když nic neÄeká a je hned mrtvá :)

:)

Jj video pekny,ale nebyl bych to ja abych k tomu neco nepridal,na tomhle videu je krasne videt jak runwach/sight jsou naprosto zbytecny skilly,kdybych to mohl vratit tak uz si ho nikdy neudelam :)

To video bych poslal vyvojarum at se prasti do hlavy :) Drivejsi nastaveni bylo lepsi a logictejsi,tam se pak ukazal opravdovi skill assassina(na nikoho nenarazim ani neurazim!!!!!!!!!!!)

Edit: ikdyz ted si uvedomuju ze jsem vlastne musel k otevreni cesty k dalsim skillum :)

Guest Baalberith

jj krasa hlavne ten step kolem cele obrany.... to jsem cumel s otevrenou hubou. Ale trosku byla prehazena casova linie ne?

jop, povodne to bolo 1,3,2. scena, ale takto to vyslo lepsie:D

heh..první­ vieo z gw u kterýho sem se fakt zasmál...proněkoho sou gw o zabí­jení­ a neustálym umí­rání­, pro balla a jeho šarmantní­ průvodkyni ;):) je to kombinace her na honěnou a na schovávanou ;):clap::) nice work balle :bye:

btw.: te ruwach je naprosto k ničemu a jak psal koča v jednom ze svých postů v gw topicu "champove od lw a ff by se měli naučit použí­vat ruwach" :) doufám že se za to teď stydí­ ;)

btw.: te ruwach je naprosto k niÄemu a jak psal koÄa v jednom ze svých postů v gw topicu "champove od lw a ff by se mÄli naučit použí­vat ruwach" ;) doufám že se za to teÄ stydí­ ;)

Sight a ruwach jsou dobré skilly, že si nÄkdo myslí­ že jsou k niÄemu je jeho vÄc. Důležité je spolupracovat. Zapnout ruwach a chodit nejkratÄí­ možnou cestou fakt nepomůže. Chyba není­ v tÄch skillech :)

Sight a ruwach jsou dobré skilly, že si nÄkdo myslí­ že jsou k niÄemu je jeho vÄc. Důležité je spolupracovat. Zapnout ruwach a chodit nejkratÄí­ možnou cestou fakt nepomůže. Chyba není­ v tÄch skillech ;)

já to spí­Ä myslel z pohledu champa/monka teÄ si kažej pořizuje smokiho a s trochou čikovnosti Äasem bez 130dex nedaÄ nikoho...

teÄ si kažej pořizuje smokiho a s trochou čikovnosti Äasem bez 130dex nedaÄ nikoho...

no ak mas ruwach tak sa ovela lepsie hiduje asura s rychlejsim castom ako s pomalym.. u rychlej vidis cast hidnes a kym ta odhali ruwach tak uz je po asure a ty zijes.. lenze ked hidne u pomalej tak kym sa docasti ruwach ta objavi a tu asuru schytas ;)

To video neni vubec spatny a FF muzou byt radi, ze maji nekoho, jako je Baal, protoze bez nej by ten hrad nedali ....

Kdyz vcera na nas sli FF s LWckama tak to bylo super, bylo to dost vyrovnany a meli jsme co delat aby jsme to ubranili, jenze kdyz zas prisli templari s pfkama tak uz se muselo krapek pritvrdit .... byl tam neuveritelnej zmatek, takze nahanet baalinku po hrade bylo docela nemozny ....

Assasin ma vyhodu v tom, ze vidi toho kdo se ho snazi odhalit, zato obrance jenom slepe chodi s nahozenym ruwachem a doufa, ze si vybral spravnej smer. Proti sikovnymu assasinovi je temer bez sance, to by ten sin musel bejt opravdu hloupej aby nechal po sobe slapat ;) ...

ale Baal predvedl krasnou ukazku klickovani, to se vazne musi uznat! Jen z pozice protihrace na to koukam tak trosku jinak ... prece jenom jsme uspesne branili proti dvojnasobny presile a znicehonic se nahore na obrazovce objevi napis - hrad byl dobyt guildou FF, to pak vetsinou cloveka docela zamrzi ... FF

holt to bude chtit priste zapastit emproom a uz si neskrnes Baale ;):)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...