Lucy Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Ummm...a co je vubec ten Baby? To je neco na zpusob peta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 To je kdyz tata s mamou adoptujou postavu Mrkni na: http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:svatby a tam dole je adopce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Pri rozvodu rodicu decko zustava.. Da se ono dite adoptovat jinymi rodici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Pri rozvodu rodicu decko zustava.. Da se ono dite adoptovat jinymi rodici?smazání dítÄte je prerekvizita rozvodu ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 smazání dítÄte je prerekvizita rozvodu ne? jo? ted si nejsem jisty:). byl to momentalni napad:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rodix- Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 smazání dítÄte je prerekvizita rozvodu ne?Uz som ti povedal, ze som rad, ze niesom tvoj syn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictian Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Když se rozvedeÄ,dítÄ ti zustane na krku,ale nevim jestli mu funguje jeste ten skill... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Z vlastní zkuÄenosti - 2 jsou spolu, pak se něco posere a už spolu nejsou (chyba ve scriptu, GM rozvod, jeden z parteru byl smazaný, ...) a dítÄ zůstane : konkrétní příklad manželka umřela - byla smazáná a dítÄ zůstalo pouze manželovi. Manžel s vzal jinou a ona se stala nevlastní matkou dítÄte, proto skill o neztrácení expů funguje pouze pro manžela stejnÄ jako přivolaní a manželka si dítÄ přivolat nemůže. Taktéž tento manželský pár nemůže mít dalÄí dítÄ. Ale jestli zabijou - smažou dítÄ tak mohou adoptovat nové, které bude mít skilly pro oba z rodiÄu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 A proto... ZABIJEJTE DETI! Hlavne Dite rodicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 To je mi nějaká novinka, naposledy co jsem rozvádÄl WSko, tak jsem musel smazat fakana Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Když se rozvedeÄ,dítÄ ti zustane na krku,ale nevim jestli mu funguje jeste ten skill...já mÄl dítÄ a po rozvodu rodiÄů a následném kenikovÄ čistÄní postav mi zmizlo a bylo to odůvodnÄno tím, že než sirotek, tak nic rodix: Äak moje dÄcka budou vycepované až to hezké nebude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Info nemam, adopci pro supernovice opravim co nejdriv, svatby SN povolovat nebudu. Staci pozadat GM (asi jen me...) a mit penize (1.5M).Prosim prosim smutne koukam plati to porad? (ze za prislusnou cenu je mozna svatba dvou *novice a mit superbaby? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.