KatarTwister Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Hi all SNs . Niekto si ma este pamata niekto nie, ale to uz je zivot zaneprazdneneho cloveka . Je mi luto ze mi praca nielen ta ozajstna ale aj ta pomimo (aktivne hranie CS, praca na hernom portale) zabranili venovat sa RO ako kedysi. Ale trosku sa to ukludnilo a konecne sa mi snad podari ten navrat ktory som planoval uz davnejsie . A kedze Reborn je naozaj skvely server a je tu aj par super ludi, ako napr Drax tak snad to aj bude pokracovat ako aj moje posobenie tu a casom sa mi podari (kedze idem nanovo) vytvorit aj SN char a prispiet tak k zasa k zabave . Vivat all SNs . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 katare cuz .... a nemusis psat vsude (joke) jo a bylo by supr te mit z5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatarTwister Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 katare cuz .... a nemusis psat vsude (joke) jo a bylo by supr te mit z5 Dakujem (kde vsade pisem , citam forum, uznam za vhodne tak napisem ). Ked som kedysi hral tak pratia SN bola asi ta naj na reborne a dufam ze aspon toto tu ostalo lebo sa tu teraz citim po tolkych novinkach ako uplna lama . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Mno dneÄní GW super. Prvních 20 minut ve 3, pak ve 2! /no1 jen tak dál, aÂť se můžu víc mlátit do hlavy, že jsem do SN vrazil tolik penÄz, Äasu a hlavnÄ karet /thx (to je kritika hlavnÄ naÄí guildy, jen aby nedoÄlo k pochybám) Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ndwitch Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 to se zas nejak prohazi novicu mirne pribyva, tak uvidime jenom stve jak se vsichni louci po gw: "cau za tyden..."kua to sem jedinej kdo hraje obcas za toho novice? a este svetlana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 to se zas nejak prohazi novicu mirne pribyva, tak uvidime jenom stve jak se vsichni louci po gw: "cau za tyden..."kua to sem jedinej kdo hraje obcas za toho novice? a este svetlana No třeba Radunka se dostala na 81Äku taky, jako ganja Ja bych Darju poexpil, ale s tím netem, co mám doma to prostě moc nejde. Už abych byl zase na kolejích *SLINT*. Kurnik, proÄ já musím bydlet v takové díře Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 dobre gw ... kdzy sem si sam pofrozoval vsechny Skritky )))jinak musi zacit chodit vic lidi protoze takle to fakt nema cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 dobre gw ... kdzy sem si sam pofrozoval vsechny Skritky )))jinak musi zacit chodit vic lidi protoze takle to fakt nema cenuje Äkoda, že je to tak nevyvážený, když si lognu ganju, tak klidnÄ vymlátím skoro celý skřítky a jeÄtÄ froznu třeba majdu s kelly, ale když vezmu Darju... tak si tak max můžu Äoupat nohama Takhle dost lidí třeba založí nový SN, ale pak se na nÄ vykaÄlou, což je hodnÄ Äkoda, protože jinak je SN už celkem dost a kdyby chodili, tak by se vrátili Äasy, kdy nás na GW bylo tak +-20 a to byly teprve řežby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 se SN sou plosne problemy na 80+- se to jeste da vytahnout (viz. radunka , coud , majdalenka , kelly..)ale pulka lidi se na to vykasle na lvlu 60+- (jak ja) hlavne de o to ze si udelaji sn jako ze si zafragujou ale pak zjisti ze vysse uvedeni to proste rulujou tak se na SN vykaslou (( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Mno ono je to dost tÄžký... když už pro normalni classy je malo mist na exp tak pro tyhle skoro zadne... a kdyz furt chodis na jeden typ potvory nebo expis s dvema ucty tak je to za chvili stereotyp... nepostupujes a je to cim dal nudnejsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 njn driv se dal SN v poho expit v niffu (vetsinou dualem) , ale ted te to fakt moc neda Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ndwitch Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 expit se podle me daji celkem dobre az do te 80, mist existuje vic... napisu do topicu kde expit sn jak sem to expil ja jestli si vzpomenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 expit se podle me daji celkem dobre az do te 80, mist existuje vic... napisu do topicu kde expit sn jak sem to expil ja jestli si vzpomenu doufám, že víÄ o místej jak pro str/agi tak pro int/dex pochybuju, že jsi kelly expil solo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Tak jeÄtÄ jeden dotaz: tak nás napadlo, že je pár guild, který už skončili (jako NHÄka). No login na nÄ máme, takže proÄ z nich neudÄlat SN guildu, vždyÂť i SN když se dá k jiné normální guildÄ si může jít dobýt hrad, tak proÄ neudÄlat z NHÄek SN guildu. SpíÄ mÄ zajímá, jestli by nÄkdo nemÄl něco proti. LvL 13 SN guildy to může být sranda [no doufám, že jde nějak zmÄnit jméno guildy ]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ndwitch Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 no pouzit by se podle me mohly, jestli najdes aspon 5 aktivnich hracu, kteri by se o tu gildu starali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 no pouzit by se podle me mohly, jestli najdes aspon 5 aktivnich hracu, kteri by se o tu gildu starali mno je to troÄku problém, když si vezmeÄ, že kromÄ 20 minut, co tam byl tweety byly na vÄerejÄích SNgw jenom moje postavy tak jich udÄlám 5 a jdem na to teÄ je troÄku slabá íşÄast hodnÄ kvůli prázdninám, ale i tak se to dá, když to nějak proházíme...snad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 MáÄ lepÄí (a spravedlivÄjÄí) si udÄlat novou ... btw do budoucna chystám novou SN guildu zájemci hlaste se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 lepÄí? no a spravedlivÄjÄí ... no byli jsme s Ralokem u vzniku i u rozpadu, takže myslím, že když ji už nikdo nepouživá.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 btw do budoucna chystám novou SN guildu 2 guildy bohate staci jen by se to muselo rozhodit a lidi by museli chodit naco delat novou aby kazda mela ucast 6 lidi? neni lepsi mit 2 guildy s vetsi ucasti?? EDIT: no a s Johnnym a s coudem jsme taky NHckam hodne naexpili )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted July 7, 2006 Author Report Share Posted July 7, 2006 Byt vama tak nevymyslim zadnou 3ti guildu do doby dokud to nebude aspon 10 na 10 (coz nejspis nikdy nebude), protoze po nejake dobe by se urcite ozvali hlasy, ze je to 1 branici guilda a 2 utocici a je to desne nefer. coz by imho bylo, kdyz uz pri ninejsim nastaveni se hrad temer neda udrzet cele GW. Za kratkeho pusobeni Assagy Jr. to bylo napriklad dost dobre videt hrad se protocil asi 5x, nebo spis vicekrat a to se pak = invest 0 a dle meho skromneho vypoctu 7 dni = invest 14, takze by bylo temer nemozne dosahnout max investu. coz by byla podle me skoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 2 guildy bohate staci jen by se to muselo rozhodit a lidi by museli chodit naco delat novou aby kazda mela ucast 6 lidi? neni lepsi mit 2 guildy s vetsi ucasti?? jj s tÄma guildama je to fakt tak, že jsou lidi tak max na 2! nebo to už si každej 80+ bude zakládat vlastní? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Mno... jak sem v poslednich SN GW vidÄl íşÄast tak na to fakt kaÄlu ...prozatim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Nechci vam kazit iluze, ale NH nemuzete pouzit a to z dobryho duvodu...guild Appleseed (drive Foxhound) se do ni nak presouva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ndwitch Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 chtel bych se zeptat, jak to vypada se SN gw.byl sem delsi dobu (2 tydny ) na dovolene, tak by me zajimalo jestli tam este nekdo chodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romulus Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Ted pres prazdniny nic moc. Vcera byli dva na SN GW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.