Jump to content
Reborn fórum

Novice Guildy/GW

Draxlith

Recommended Posts

Hi all SNs :). Niekto si ma este pamata niekto nie, ale to uz je zivot zaneprazdneneho cloveka :P. Je mi luto ze mi praca nielen ta ozajstna ale aj ta pomimo (aktivne hranie CS, praca na hernom portale) zabranili venovat sa RO ako kedysi. Ale trosku sa to ukludnilo a konecne sa mi snad podari ten navrat ktory som planoval uz davnejsie :P. A kedze Reborn je naozaj skvely server a je tu aj par super ludi, ako napr Drax tak snad to aj bude pokracovat ako aj moje posobenie tu a casom sa mi podari (kedze idem nanovo) vytvorit aj SN char a prispiet tak k zasa k zabave :P. Vivat all SNs :P.

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

katare cuz .... a nemusis psat vsude :) (joke)

jo a bylo by supr te mit z5 :P

Dakujem (kde vsade pisem :P , citam forum, uznam za vhodne tak napisem :P ). Ked som kedysi hral tak pratia SN bola asi ta naj na reborne a dufam ze aspon toto tu ostalo lebo sa tu teraz citim po tolkych novinkach ako uplna lama :P.

Mno dneÄní­ GW super. První­ch 20 minut ve 3, pak ve 2! /no1 jen tak dál, aÂť se můžu ví­c mlátit do hlavy, že jsem do SN vrazil tolik penÄz, Äasu a hlavnÄ karet /thx (to je kritika hlavnÄ naÄí­ guildy, jen aby nedoÄlo k pochybám)

to se zas nejak prohazi :) novicu mirne pribyva, tak uvidime :)

jenom stve jak se vsichni louci po gw: "cau za tyden..."

kua to sem jedinej kdo hraje obcas za toho novice? :) a este svetlana :P

No třeba Radunka se dostala na 81Äku taky, jako ganja :o Ja bych Darju poexpil, ale s tí­m netem, co mám doma to prostě moc nejde. Už abych byl zase na kolejí­ch *SLINT*. Kurnik, proÄ já musí­m bydlet v takové dí­ře :o

dobre gw ... kdzy sem si sam pofrozoval vsechny Skritky :))))

jinak musi zacit chodit vic lidi protoze takle to fakt nema cenu

je Äkoda, že je to tak nevyvážený, když si lognu ganju, tak klidnÄ vymlátí­m skoro celý skří­tky a jeÄtÄ froznu třeba majdu s kelly, ale když vezmu Darju... :) tak si tak max můžu Äoupat nohama :) Takhle dost lidí­ třeba založí­ nový SN, ale pak se na nÄ vykaÄlou, což je hodnÄ Äkoda, protože jinak je SN už celkem dost a kdyby chodili, tak by se vrátili Äasy, kdy nás na GW bylo tak +-20 a to byly teprve řežby :P

se SN sou plosne problemy na 80+- se to jeste da vytahnout (viz. radunka , coud , majdalenka , kelly..)

ale pulka lidi se na to vykasle na lvlu 60+- (jak ja) hlavne de o to ze si udelaji sn jako ze si zafragujou ale pak zjisti ze vysse uvedeni to proste rulujou tak se na SN vykaslou :)((

Mno ono je to dost tÄžký... když už pro normalni classy je malo mist na exp tak pro tyhle skoro zadne... a kdyz furt chodis na jeden typ potvory nebo expis s dvema ucty tak je to za chvili stereotyp... nepostupujes a je to cim dal nudnejsi. :(

expit se podle me daji celkem dobre az do te 80, mist existuje vic... napisu do topicu kde expit sn jak sem to expil ja :) jestli si vzpomenu :(

doufám, že ví­Ä o mí­stej jak pro str/agi tak pro int/dex :( pochybuju, že jsi kelly expil solo :devil2:

Tak jeÄtÄ jeden dotaz: tak nás napadlo, že je pár guild, který už skončili (jako NHÄka). No login na nÄ máme, takže proÄ z nich neudÄlat SN guildu, vždyÂť i SN když se dá k jiné normální­ guildÄ si může jí­t dobýt hrad, tak proÄ neudÄlat z NHÄek SN guildu. Spí­Ä mÄ zají­má, jestli by nÄkdo nemÄl něco proti. LvL 13 SN guildy :( to může být sranda :( [no doufám, že jde nějak zmÄnit jméno guildy :devil2: ].

no pouzit by se podle me mohly, jestli najdes aspon 5 aktivnich hracu, kteri by se o tu gildu starali :(

mno je to troÄku problém, když si vezmeÄ, že kromÄ 20 minut, co tam byl tweety byly na vÄerejÄí­ch SNgw jenom moje postavy :devil2: tak jich udÄlám 5 a jdem na to :) teÄ je troÄku slabá íşÄast hodnÄ kvůli prázdninám, ale i tak se to dá, když to nějak prohází­me...snad :(

btw do budoucna chystám novou SN guildu

:devil2: 2 guildy bohate staci jen by se to muselo rozhodit a lidi by museli chodit naco delat novou aby kazda mela ucast 6 lidi? neni lepsi mit 2 guildy s vetsi ucasti??

EDIT: no a s Johnnym a s coudem jsme taky NHckam hodne naexpili :())

Byt vama tak nevymyslim zadnou 3ti guildu do doby dokud to nebude aspon 10 na 10 (coz nejspis nikdy nebude), protoze po nejake dobe by se urcite ozvali hlasy, ze je to 1 branici guilda a 2 utocici a je to desne nefer. coz by imho bylo, kdyz uz pri ninejsim nastaveni se hrad temer neda udrzet cele GW. :(

Za kratkeho pusobeni Assagy Jr. to bylo napriklad dost dobre videt hrad se protocil asi 5x, nebo spis vicekrat a to se pak = invest 0 a dle meho skromneho vypoctu 7 dni = invest 14, takze by bylo temer nemozne dosahnout max investu. coz by byla podle me skoda.

:devil2: 2 guildy bohate staci jen by se to muselo rozhodit a lidi by museli chodit naco delat novou aby kazda mela ucast 6 lidi? neni lepsi mit 2 guildy s vetsi ucasti??

jj s tÄma guildama je to fakt tak, že jsou lidi tak max na 2! nebo to už si každej 80+ bude zakládat vlastní­? :(

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...