Guest Ashitaka Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Me se teda zatim libej nejvic Morielovi Zero myslel jsem ze je v tobe vic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Me se teda zatim libej nejvic Morielovi Zero myslel jsem ze je v tobe vic Jj, Moriel rulezz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Mno po pár přečtených příspěvcích už sem přestal kreslit asi by nebylo od věci udělat na to pozdějc anketu. BTW:Nechci bejt neslušnej ale po několika nápadech už jste to začali skoro všichni kopírovat... hlavně text vymyslete si něco vlastního ... rozhodně je lepší nechat si svůj vlastní styl-unikát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stranger Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Jeste neco noveho ode mne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saki Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Tak jsem zkusil neco vytvorit i ja,snad se bude libit i kdyz je to site horkou jehlou Jenom bych chtel dodat ze po XXX pokusech to sem dostat pres link na WZ sem to s WZ-kem vzdal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Mno po pár přeÄtených příspÄvcích už sem přestal kreslit asi by nebylo od vÄci udÄlat na to pozdÄjc anketu. BTW:Nechci bejt nesluÄnej ale po nÄkolika nápadech už jste to zaÄali skoro včichni kopírovat... hlavnÄ text vymyslete si něco vlastního ... rozhodnÄ je lepÄí nechat si svůj vlastní styl-unikát. No jestli sis všim, tak se nekopíroval jenom text, ale i hodnÄ grafických nápadů, ale to k tomu prostě patří. Proto taky je Äas až do konce mÄsíce, prostě a jednoduÄe... chybama se člověk uÄí, ale když to může obÄlehnout, tak se uÄí jeÄtÄ rychlej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Hmm je tu mnoho krásných prací. Moji favoriti jsou: Ten s Yunem od Strangera se mi moc libí, podle mÄ by se na nÄj mÄl eÄtÄ mrknout. Yuno neni vůbec hnusný mÄsto jak tu nÄkdo psal! ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saki Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 A jeste jeden Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 Zkuste taky nejaky ty malinky... ty se pouzivaj nejvic .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 ----- Kdo me prekona ve velikosti, tak je machr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Nevyrazny postavicky -> indexovany barvyRychlost -> imho akorat, stejne to jede porad dokolaVelikost -> koukni kolik to ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Mozna trochu moc kritiky ale : Nevyrazny postavicky, prehrava se to moc rychle, a kdyz uz by to clovek chtel psat cesky tak by mel dat hackjy a carky (resp najit font kterej je podporuje )Ale chvalim styl a snahu A btw : jak ve velikosti?No rychle to je fakt moc a ten českej font by se taky hodil. Mno ale je to dost pěkný Jen škoda těch 619kb Ale každopádně pěkná animace, trošku upravit a super Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 ------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 tendle se mi libi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuffinka Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Ahojky.. tak jsem se taky o neco pokusila..snad se vam to bude libit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daisuke Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Ahojky.. tak jsem se taky o neco pokusila..snad se vam to bude libit Moc pÄkný... Asi jeden z tÄch nejlepÄích, co jsem tu zatím vidÄla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayube Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Ahojky.. tak jsem se taky o neco pokusila..snad se vam to bude libit Yay^^ Kawai bannery rulleez! Zatím se mi líbily vÄechny, asi dva víc, ale tenhle je prostě nejkjutovÄjÄí ^-^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Njn, zensky, jak je to ruzovy tak je to skvely njn tak nějak, mÄ osobnÄ se ta růžová nějak protiví ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 njn tak nějak, mÄ osobnÄ se ta růžová nějak protiví )Pche, takova elitni barva a vam se nelibi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 ------No konecne si ukazal co v tobe je Postoupil si u me na prvni pricku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 No konecne si ukazal co v tobe je Postoupil si u me na prvni pricku U mÄ to furt vypadá na 2hou příÄku, přece jenom jistej M. to má troÄku lepÄí ) No nevím, ale Zer0x rozhodnÄ jeÄtÄ neukázal co vÄe v nÄm je...Äekal jsem víc ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 U mÄ to furt vypadá na 2hou příÄku, přece jenom jistej M. to má troÄku lepÄí ) No nevím, ale Zer0x rozhodnÄ jeÄtÄ neukázal co vÄe v nÄm je...Äekal jsem víc ) Co kdyz jo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Co kdyz jo? A co když ne? Neříkám, že ta íşprava obrázků není o dost propracovanější, než u ostatních, ale myslím, že jsi mohl použít jiný obrázky jako základ a hned by to bylo lepší To Kozel: Taky máš super bannery, ale moje první 2 příčky jsou jasný ... Je to jenom, jak to vidím já a určo to půlka lidí vidí jinak Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuffinka Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 njn tak nějak, mÄ osobnÄ se ta růžová nějak protiví )Nojo, puvodne to mela byt fialova.. vy muzsti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.