mkadlec Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 --- Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted November 30, 2006 Author Report Share Posted November 30, 2006 (edited) Taijutsu Ninja: (jen staty) tady je asi to jasny, namaxovat vsechny Throw skilly a Assaination training 91+9 STR (Nen, Clip of Mustle [the other slot is for the Hide Clip ) 16+8 AGI 69+1 VIT 14+10 INT (Nen) 69+6 DEX 1+4 LUK Ninpou Ninja:Str. 1+17 (Nen) Agi. 1+20 Vit. 39+1 Int. 99+31 (Nen, 2x Earrings, Bazerald, 2Int Headgear) Dex. 84+16 Luk. 1+4 lvl10 way of the blade traing lvl10 bright crimson fire lvl10 crimson fire formation lvl5 wind blade lvl5 lightning strike lvl5 kamaitachi (north wind) lvl1 reverse tatami (pre req) lvl5 shadow teleportation lvl5 vanishing slash lvl3 shadow slash lvl4 cicada skin shedding lvl5 kagebunshin lvl1 soul Tyhle buildy jsem prebral z Ragnainfo nemam je vyzkouseny. Edited November 30, 2006 by mkadlec Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted November 30, 2006 Author Report Share Posted November 30, 2006 Kalkulator co umi gunslingera a ninju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sedivka Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 (edited) http://www.ratemyserver.net/skill_sim.php?jid=25 jinak pojedu ninpou/ninjutsu ninju a asi : Mist Slash Level 10 Shadow Jump Level 5 Cast-off Ciceda Shell Level 5 Ninpou Training Level 10 Crimson Fire Blossom Level 5 Lightning Spear of Ice Level 10 Water Escape Technique Level 10 Falling Ice Pillar Level 4 Wind Blade Level 5 Soul Level 5(ted si nejsem jistej u soulu, vzhledem ze nemam ani kage bunshin (illusionary shadow) ani final strike jestli se to vyplati...)edit: ted sem zjistil ze cikada ma nejaky pre-skill takze nevim...jo a zjistil sem ze crimson fire blossom (to prvni ohnivy kouzlo ) jde v pohode chainovat, kdyz date kouzlit dalsi v okamziku kdy ninja roztahne ruce (nebo jednu naprahne k nepriteli a druhou do strany (zalezi na pohledu))ten lightening ice spear (nebo lightening spear of ice?) de taky tak nejak ale tam neni zadnymachani rukama tak se to musi odhadnout :-/prvni wind kouzlo jeste nemamnema nekdo skill calc ktera by byla stejna jako skill tree tady? :-S Edited December 31, 2006 by Sedivka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 (edited) Co je to Nen? Ninja jde celou dobu skilama? Proto tak málo agi? Edited January 11, 2007 by Leela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sedivka Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 (edited) Co je to Nen? Ninja jde celou dobu skilama? Proto tak málo agi?nen - soul (+1-5 int/str a nutny pro nejaky skilly)a mam dva druhy ninju - taijutsu (bojovy z blizka i zdalky)a ninjutsu/ninpou/ten kouzlicivybral sem si ten kouzlici typ + cicada kvuli aspon trochu obrane pred utoky (neplati pro magic)tohle je tusim skill tree co je i tady takze podle toho obrazku... a calcu...asi takhle : Reverse Tatami Level 1 Mist Slash Level 1 Shadow Jump Level 1 Cast-off Ciceda Shell Level 5 Ninpou Training Level 10 Crimson Fire Blossom Level 10 Crimson Fire Formation Level 6 Lightning Spear of Ice Level 10 Water Escape Technique Level 10 Wind Blade Level 10 Soul Level 5 jo a tomu buildu taijutsu bych asi dal vic agi... aspon myslim Edited January 11, 2007 by Sedivka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 řo já jedu přesnÄ tu horní Äást, shuriken a shadow. PůvodnÄ jsem chtÄla kouzlícího, ale na testu mÄ moc zklamal - kouzlí straÄnÄ pomalu, možná blbej build (ten co je tu nahoře).Staty zatím jedu jen str/dex, abych nelitovala nějakých bodů a eÄtÄ si to upřesním na testu. Zátím používám jen throw shuriken a na to agi opravdu nechybí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sedivka Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 řo já jedu přesnÄ tu horní Äást, shuriken a shadow. PůvodnÄ jsem chtÄla kouzlícího, ale na testu mÄ moc zklamal - kouzlí straÄnÄ pomalu, možná blbej build (ten co je tu nahoře).Staty zatím jedu jen str/dex, abych nelitovala nějakých bodů a eÄtÄ si to upřesním na testu. Zátím používám jen throw shuriken a na to agi opravdu nechybí.co sem slysel tak pomoci cicady a lightening spear of ice rank 1 de celkem udrzet melee od sebe (rank 1 zakouzli 3 ty kopi nebo co to je a zdrzeni je vetsi nez casteni (aspon myslim )jinak na testu sem zjistil (asi nahoda ) ze throw kunai 10 udela 3x dmg toho nejvyssiho shurikeny (throw shuriken 10) (zkouseno s Piercing Thorn Shuriken(13254) a throw shuriken 10 a ass. training 10 a Kunai of Violent Winds(13257) ) na nejaky high wizne (nepamatuju jmeno ani jsem se nedival :X )a kvuli tomu ze kunai sou elementalni zbrane (wind, earth, fire, water a poison) budou asi lepsi na expeni vuci potvoram ktery sou zranitelne vuci x elementu ale na metalingy a jina stvoreni co maji vsechny utoky za 100% (no metaling ma 25% vuci ghost...) tak se vyplati asi shurikeny )nebo fuuma shurikeny (ty velky co sou normalni zbrane) tak ty(i? ) maji nejlepsi throw....nebo throw zeny? az 10k...jsem v tom zamotany.... :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 (edited) co sem slysel tak pomoci cicady a lightening spear of ice rank 1 de celkem udrzet melee od sebe (rank 1 zakouzli 3 ty kopi nebo co to je a zdrzeni je vetsi nez casteni (aspon myslim )No cicada je při nějakym boji dost matoucí, pořád to s tebou hází, a když po tobě jde víc potvor tak je ti to na nic, pač vydrží jen dvě rány cca => můj názor, nenutim nikomu. jinak na testu sem zjistil (asi nahoda ) ze throw kunai 10 udela 3x dmg toho nejvyssiho shurikeny (throw shuriken 10)....jsem v tom zamotany.... :X No já používala jen shuriken, pač jiný skily jsem ještě neměla =)) Na expení je kunai dobrej, samozřejmě kvůli elementu, ale chce to mít buď nějakou int, nebo ways of the blade, kvůli maně. Přece jen stojí 10 sp. Fuumy si eště musim složit. Thorw zeny je libůstka, na to se těším, ale chce to bejt slušně zazobanej, nebo používat v nouzi no.... Edited January 13, 2007 by Leela Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErikDS Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) ja ted na jistem zahranicnim srvr jedu Ninpou Ninju. Nemuzu si ho vynachvalit. Muj soucasny lvl staty/skilly-Lvl 70/44Int 72Dex 69 equip staci cowardice blade a gauntlet+nakej dalsi equip. skilly mam zatimKouenka 5Kaejin 10Bakueyuun-5Ninpou mastery- 10nen- 5Fuujin- 5Raigeki-3s penezma a kaminkama zadnej problem.. jedu to jako main char a vskutku si nemuzu vynachvalit.. ikdyz uvidime za tyden-jedu to teprv 3 dny jinak je to takovy flexibilnejsi wizz-opravdovyho ninjutsu/ninpou zkusim potom Edited January 24, 2007 by ErikDS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaoh Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 VÄera sem koneÄne naexpil lvl 55 a tak můžu používat svůj tvrdÄ vydřený Fuuma Shuriken Rekka. Když se jím vybavím, házení shurikenů i kunai je najednou íşčinÄjÄí. Zdá se mi to nebo to tak je doopravdy? A jeÄtÄ jedna vÄc: po použití skillu Throw Fuuma Shuriken suriken zmizí, nebo zůstane v inventáři? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sedivka Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 VÄera sem koneÄne naexpil lvl 55 a tak můžu používat svůj tvrdÄ vydřený Fuuma Shuriken Rekka. Když se jím vybavím, házení shurikenů i kunai je najednou íşčinÄjÄí. Zdá se mi to nebo to tak je doopravdy? A jeÄtÄ jedna vÄc: po použití skillu Throw Fuuma Shuriken suriken zmizí, nebo zůstane v inventáři?myslim ze hazeni kunai a shurikeny je ovlivneno tvym atk takze jeslti si mel pred fuuma shur. rekka zbran s mensi atk takze to by mohlo byt tim..a throw fuuma shuriken by nemelo spotrebovat ten fuuma shur. (asi podobne jako u shield boomerang.. (nebo tak nejak se to jmenuje ten crusuv skill jak hodi ten stit) ale nejsem si jisty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 VÄera sem koneÄne naexpil lvl 55 a tak můžu používat svůj tvrdÄ vydřený Fuuma Shuriken Rekka. Když se jím vybavím, házení shurikenů i kunai je najednou íşčinÄjÄí. Zdá se mi to nebo to tak je doopravdy? A jeÄtÄ jedna vÄc: po použití skillu Throw Fuuma Shuriken suriken zmizí, nebo zůstane v inventáři?Fuuma ti zůstane v ruce. Dmg ovlivřuje to co máÄ primárnÄ v ruce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Ve Wiki je kompletní seznam Skillů pro Ninju + SkillTree. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeris Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Mí´j Ninjutsu Ninja build: (momentálne iba level 51, tvrdnem už týždne na Smokie ) STR 1+1AGI 9+8VIT 19+1INT 95+10 (Bazerald)DEX 99+10 (1x Glove so Zeromom)LUK 1+4 Ways of the Blade 10Bright Crimson Fire 5Crimson Fire Formation 7Raging Fire Dragon 5Lightning Spear of Ice 5Hidden Water 10Falling Frozen Crystal 1Wind Blade 5Lightning Strike of Destruction 5Kamaitachi 5Flip Tatami 1Shadow Leap 5Cicada Skin Shed 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 (edited) Docela ráznÄ bych to poupravil... ninpou ninja není wizna, u nÄj je int>dex- má o dost menÄí MATK a o dost kratÄí casting time u nejsilnÄjÄích skillů. Chybí ti ve skillech dost podstatná vÄc- ninja aura +5 int^^ bazerald je asi nej weapon pro ninpou ninju, ale pokud ho nemáÄ tak nežij ve snech a pořiÄ si spíÄ podstatnÄ levnÄjÄí triple dexterous ashuru... blaze shield je příliÄ dobrý skill na to aby jsi ho nechal na lvl7 na lvlu 10 má o dost lepÄí casting time pokud ho chceš i na pvp tak uber troÄku dex a přidej vit... stun, stun... a pokud ho jedeÄ na GW tak přidej té vit dost Nezapomeř, že ten self knockback z CSS na GW nefunguje (alespoř by nemÄl). A taky nezapomeř, že budeÄ nosit guard bo slotová gauntlet je krom hledání pokladů k nesehnání... (alespoř byla). A nejspíÄ by nebylo Äpatné jet jen dvÄ vÄtve elementů Edited March 24, 2007 by Vertol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeris Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Vertol: Je to PvM, PvP ani GW nikdy so žiadnou postavou neplánujem. Takisto viem, že to nie je najefektívnejÄí build alebo Äo, ale mne sa páči a je mi fuk že niekto by to vytiahol na viac DPS, whatever. Ninja Aura je podÂľa mřa blbosÂť, ale to je len tým, že neznáÄam, keÄ sa mám na bonusy k statom spoliehaÂť na krátkotrvajíşce skilly atÄ, som na to príliÄ lenivý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idefix Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Myslite ze by mohl bejt dobrej ninja agi+str+dex? Mimochodem jaky skili by jste teda doporucovali na ninju kterej by jel str+dex+agi/vit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Myslite ze by mohl bejt dobrej ninja agi+str+dex?Mimochodem jaky skili by jste teda doporucovali na ninju kterej by jel str+dex+agi/vit? Str agi dex nejspíÄ pure thrower... tedy Äecko na házení vÄetnÄ throw zeny + cicada skin + ninja aura str dex je kombo throwing + shadow skilly Takže si vyber co by bylo pro tebe zábavnÄjÄí Link to comment Share on other sites More sharing options...
jihrad Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Nasel jsem celkem zajimavou debatu ohledne STR/AGI build doporuciji si to precist pokud neco teprve planujete http://forums.roempire.com/showthread.php?t=144267 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant-Sabre Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Jaký je max job lvl u ninjy??? 70, 50 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Jaký je max job lvl u ninjy??? 70, 50 ???stacil by aj jeden otaznik:)a v nasej db to je tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khamul Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Na severu sem si par ninju vsiml, ale vsichni to byli "ti kouzlici". Me by zajimalo jestli nekdo jede ninju primarne zamerenyho na hazeni a pripadne jaky s tim ma zkusenosti. Jednoho si zkousim rozjet a zaboha nemuzu vymyslet nejakej kloudnej build. Je mi jasny ze hlavne str, ale co pak? Nekdo rika dex a nejakou vit, nekdo agi a dex... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh4d0w Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 (edited) Moje ninja (throwing) 55lvl: STR 70+5AGI 9+5VIT 1INT 14+2DEX 32+1LUK 1+1 Vyhovuje, pÄknÄ se expí, závÄreÄnÄ plánuju 99 str dex tak kolem 70-80, pokud něco zbude tak jeÄtÄ int. EDIT: je to bez equipu Edited May 22, 2007 by Sh4d0w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Záleží jestli to bude jen na házení nebo házení + shadow vÄtev. Pokud jen házení tak str dex agi vit int, popř přehodit prioritu dex a agi. Pokud kombo tak str dex vit int- nemas throw zeny tak je ti agi nanic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts