Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

me ani tak nevadi kdyz kluk hraje holku, ale kdyz uz holku hraje, tak at jako holka mluvi.

este ten dotaz: uz to tu zaznelo, ale jak to bude s MVP po [ /omg ]e, treba takovy GW bychom si nezahrali ani za pul roku, kdyz 2nd classy nemaj skoro bosse zabit

me ani tak nevadi kdyz kluk hraje holku, ale kdyz uz holku hraje, tak at jako holka mluvi.

este ten dotaz: uz to tu zaznelo, ale jak to bude s MVP po [ /omg ]e, treba takovy GW bychom si nezahrali ani za pul roku, kdyz 2nd classy nemaj skoro bosse zabit

3065[/snapback]

ty ses dobrej psychous :) nekteri po 10ti hodinach denne mluveni jako zenska by se nechali za par mesicu preoperovat :)

Guest Pete_Lee

vi nekdo kolik stat budu je celkem na 99 lvl na rebornu???testoval jsem jeden emulator a ten se lisil s irocalc na emulatoru bylo 1225 a v calcu bylo 1273 dikec

bohuzel nepletes... zadnej zazrak

2885[/snapback]

Lol... Assumptio je i diky ty jen tretinovy redukci super skill. Ono zabijet priesta 3 asurama neni zrovna terno.

Dotaz pro GM. Jedná se o výbavu urÄenou výhradnÄ pro male nebo female. TeÄ může male postava použí­vat (female výbavu) a naopak. Bude to ponecháno tak jak je to teÄ, anebo se to zaÄne striktnÄ dodržovat?                                                                        A teÄ otázka jak pro GM tak i ostatní­ hrají­cí­.                                                            Vadí­ vám to,že pánové hrají­ za female postavy a holky za male postavy?                  Anebo je to jedno?                                                                                                    Sami to určitě znáte,nÄkdy je to sranda a nÄkdy pÄkný trapas při první­m poví­dání­m s nÄkým koho neznáte.    :)                                                                                        Co vy na to?

3043[/snapback]

No fakt je, ze female maj dost vyhod (chtelo by to udelat ekvivalenty veci, kery sou female only i pro male).

Hrani female postav klukama mi nevadi (patrim mezi ne), vadi mi jen, kdyz se kluk za holku cilene vydava a tezi z toho.

Pokud jsem za holku a nekdo se me zepta, esli jsem opravdu holka, tak mu reknu, ze ne. Pokud se nezepta a mysli si, ze jsem irl holka, tak jeho vec. Ja mu klidne i reknu jak vypadam, pripadne poslu fotku :).

Jinak ja si vybiram pohlavi dost podle spritu (treba sage-holka ma strasne krivy nohy, sniperka zase super sedí­).

Taky jsem hraval female a je to dobrý:-), kdyz se mne nekdo zeptal neni duvod mu nerict pravdu, na duhou stranu neni duvod mu vubec neco rikat:-). S tema svatbama co tu jsou budu male, vzí­t si oskliveho chlapa no fuj:). Klidne si vemu female co hraje chlap, v tom problem moc nevidí­m. A female co hrajou chlapi aby mluvily jako hoky:) jj to bude pokdu projdou nektera RP mesta. Na to se docela tesí­m a kdo by to nedodrzoval trestat mute ad si to pamatuje.

Ten quest sa este robi a Loony na tom pracuje.A skor [ /omg ]e nebude pokial ten quest nebude otestovany  :blink:  aspon tak viem

3123[/snapback]

uz je cca od dvou hodin hotovej. chtel sem aby se ostry provoz spustil zaroven s czechro aby to bylo obradnejsi ;) ;)

ty guildy maj mozna par malickosti ale doufam ze to stihneme odladit nez nekdo bude schopnej na ten quest jit

Mam dotaz. Neni spatne, ze se u clowna urcuje rychlost vulcan arrow z dex? Hral jsem na par serverech a vzdy to meli z agi stejne jako melody strike. Navic mi prijde lehce drsne, ze se dmg i rychlost castu urcuje z jednoho statu. To pak ma clown naprosto jasno ze ma maxovat dex a nic jineho ho nezajima.

Spis bych cekal, ze se tenhle skill nejak omezite podobne jako breaker u sina a ne ho jeste zesilite. B)

predem dik za reakce

Spis bych cekal, ze se tenhle skill nejak omezite podobne jako breaker u sina a ne ho jeste zesilite. B)

3134[/snapback]

Ja myslim ze ani breaker ani vulcan arrow nikdo na reborne ani neobmedzoval ani nezosiloval :blink:

Mne sa zasa zda ze dmg na breaker sa upravoval, ale na 100p si tiez isty niesom :blink:.

3142[/snapback]

No hej menil sa hodne ale preto Freya ho mala nastaveny blbo a na eAthene neviem ale posledna zmena dmg breakeru co je v novinkach je

03.7 - Breaker vracen do puvodniho stavu. Uz se nebude menit.

A vyzera to ze aj funguje ako ma.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...