Charliie Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 mate nejaky hezky build vylozene na tahani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Pár postů zpÄt se to řečilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlock129 Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Byl sice delany na pvp/mvp ale myslim ze i tak to par lidi zaujme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Byl sice delany na pvp/mvp ale myslim ze i tak to par lidi zaujme Dneska už máÄ pomalu lepÄí vzít Naght sieger twinn blade nebo v nejhorÄím Violet fear se sword guardian kartama. A jak jsi psal na PvM asi použitelné, na GW skoro vůbec... možná tak na to kempení warpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlock129 Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 S tou weap souhlasim, uprimne v dnesni dobe LK jako dmger je spis vtip a smutnej..slo jenom o ukazecku z jineho serveru...je to tak 2 roky zpatky odhadem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Po tom, co jsem na Rebornu zažil v akci Senbonzakuru, tak bych úplně netvrdil, že LK není od dmg. Pamatuju si GW, kdy toho moc nepředvedl, ale i takové, kdy v íştoku v hlouÄku rozbil guard Äutr, namlátil barikádu a nikdo ho nedokázal jen tak sundat. Dokonce jsme jednou bránili v takové wtf sestavÄ (asi 8 lidí) a když to na nás rushli equilibria (gilda, kterou jsme byli schopni vymlátit naprosto kdykoli, kdekoli - snad krom íştoku na zakempenej warp - i v naprosto osekané sestavÄ), tak do 2 sekund (ani ne) nám rozbil sacri a hned na to vymlátil vÄechny lidi na (asi 6-8Älenném) kempu kromÄ profy a snad SinXe. ProstÄ bowling bash ze stringů + rifů s +7 naght sieger meÄem s 3 sword guardama celkem Ätípe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlock129 Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Ja Senbonzakuru znam zhruba 4 roky, vim jaky ma build na lk a jaky eqp a prijde mi trapny ze ho tady nemuzu skoro zadnej champ sundat na ranu Jinak hrac je to skvelej, ale i tak preferuju nazory Woe serveru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 ... prijde mi trapny ze ho tady nemuzu skoro zadnej champ sundat na ranu ... A na to jsi prisel zase jak? Champ co ma dia equip, panvicku ho musi s plnyma sp skocit i kdyby nechtel. Kolik tam muze mit hp? vic nez 25k nema, pokud nevede ghosta devila nebo neswitchuje combat a nema stesti tak ho takovy champ vynda. Edit: vsechno je to o equipu a buildu co ma ten kdo proti tobe jde, pripadne kdyz s tim LK nabehne do enemy kempu a oni tam maji jabka tak to taky meni situaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlock129 Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 No co jsem videl woe videa champa z RNR, Cedrik ho myslim hraje, tak ho neskocil ani s Kissem a to mel 2k sp, co je teda moc. Jinak kazdy lepsi woe hrac ma tady combat knife Je az moc moznosti jak ho ziskat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Když vlítne LKčko do nepřátelskýho kempu, tak dostane jejich jabka a má hned 35k+ hp. A zajímalo by mě kolik vracel niftymu reflect z několika mých chapadel, protože já dostával takový kapky.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcik Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 No co jsem videl woe videa champa z RNR, Cedrik ho myslim hraje, tak ho neskocil ani s Kissem a to mel 2k sp, co je teda moc. Jinak kazdy lepsi woe hrac ma tady combat knife Je az moc moznosti jak ho ziskat bez ghosta(coz mi nekdo rikal ze obcas tahal pujcenyho),jablek,safetky(kterou sem s vypnutyma efektama jednu dobu nevidel) vzdy umrel.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baraka Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 JeÄtÄ z5 k tomu buildu co jsi postnul... Neni lepÄí na dps agi vymenit za dex? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 bez ghosta(coz mi nekdo rikal ze obcas tahal pujcenyho),jablek,safetky(kterou sem s vypnutyma efektama jednu dobu nevidel) vzdy umrel..pravda, jednu dobu mu byl ghost docela zhusta pujcovan a to pak jeho vykon na gw podle toho vypadal. proste Senba ma na to koule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kordex Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Cau, chci se zeptat, jak zvysim dmg spiral piercem, mam pole axe s hydrou a kdyz chci zabit napr. creatora ktery ma raydrika a tharu, tak mu ubiram max 2 500staty mam:str: 65+16agi: 1+7vit: 63+7int: 1+3dex: 99+10luk: 1+3 sem lvl 94/63 LK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 kdyz chci zabit creatoraMyslím že odpovÄd na to je udÄlej si char který něco zabije OhlednÄ buildu na LKÄka nevím, je to char který mi nikdy nepřiÄel jako super zabiják takže jsem na nÄj nikdy nevymýÄlel build Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Cau, chci se zeptat, jak zvysim dmg spiral piercem, mam pole axe s hydrou a kdyz chci zabit napr. creatora ktery ma raydrika a tharu, tak mu ubiram max 2 500staty mam:str: 65+16agi: 1+7vit: 63+7int: 1+3dex: 99+10luk: 1+3 sem lvl 94/63 LKSi porid hunting spear anebo jeste to tezsi obourucni kopi co pada na mizive procento v nekterym guild dungu SE hradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Pokud chceš mít solidní dps se spiralem, tak dex/agi build ze stringů. Str ten dmg skoro vůbec neovlivřuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kordex Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Si porid hunting spear anebo jeste to tezsi obourucni kopi co pada na mizive procento v nekterym guild dungu SE hradu A kolik tak budu ubirat pres toho raye a tharu s tou hunting spear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 http://calcx.wushuang.ws/pvp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictian Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Tákže,chtěl bych si udělat PvM/MvP Spiral LK Str : 23+29 = 52Agi : 47+20 = 67Vit : 91+9 = 100 Int : 18+12 = 30Dex : 91+19 = 110Luk : 1+3 = 4 24,5k HP (s PecoPeco 26,5k)494 SP209 Hit169,1 Aspd Equip: Horní hlava : +x Magni's CapStřední hlava : Fin Helm //(Enri glassky)Dolní hlava : Pamětní ŠátekTělo : +x Odin's Blessing [Elementarní karty//PecoPeco]Levá ruka : +x Stone Buckler [Redukční karty]Pravá ruka : +x Hunting Spear [Dmg karty]Záda : Diablo's Manteau [Raydric//elem. redukce] /// Než seženu tak Wool Scarf [Raydric//elem. redukce]Nohy : Diablo's Boots [Green Ferus] /// Než seženu tak Tidal Shoe's [Green Ferus]Prstýnek : Volné,dle libosti//potreby [Teleport clip,drop karta]Amulet : The Sign Chci to spíše volnějši,nezávislé na statech z eq aby byla možnost změnit dle potřeby Skilly : Swordman Bash 10Magnum Break 5-10Provoke 10Endure 10Incerase HP Recovery 10 Lord Knight Brandish Spear 10Spear Stab 10Spear Boomerang 10Pierce 10Spiral Pierce 10Peco Peco Ride + Cavalier Mastery 6Spear Mastery 10Concentration 5Relax 1Frenzy 1 Co vy na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Co vy na to? naco 48 int? nebylo by lepsi zvazit mene vit ve prospech agi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Hmm...pravda,teÄ jsem se kouknul a ten sp rozdíl tak závratný není,stejnÄ se budu po chvilce volat,takže bych dal 17+12 Int = -65sp (o 2 spiraly míř,neni zas taková ztráta)52+20 Agi = +3Aspd Když budu chtít huntit moby co dam na 1lvl spiral,muzu si vzdycky vzit sp eq a je po problemu Tim stejne se budu po chvilce volat myslis manzelku? Jestli to chces mit jako MvP a i treba v new worldu (kde se da nadherne expit a vydelavat pres spiral) tak pocitej nutne s profou, stringama a kissem. Jinak dex/agi si vyvaz na to aby jsi mel dost aspd, dex na cast je supr, ale pak ze stringu te muze omezovat aspd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
insider Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 zdravim chcem sa s vami podelit o svoju predstavu gw buildu na pure spiral dps LK staty takto: str 2+28 int 1+12 (tuto som dal zvysok, kvoli sp) agi 95+25 dex 97+20 vit 32+8 luk 1+3 EQ: +x Hunting so SW (ak je nieco lepsie tak poradte) +x FB +x Thorn s Tharou AWE Gangster Scarf +x +3Agi Dia Armor s Marcom (nvm ci je lepsi ED, na marca som si zvykol aj ked nvm ako tuna so SC) +x Dia Mantak s Noxom Variantky Dia Ring Horn z Bubaka karty v acessorkach nemam kvoli tomu ze nvm co sa viac hodi zvazujem ale horonga a ??? prosim, akekolvek pripomienky piste sem, alebo v hre nick: King Kong:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Rozhodně 99 dex (zbývá ti asi 38 status pointů)switchoval bych accessorka - smokie/horong, ale primárně bych měl zeroma v orleaně a zeroma v HotB+3 dex dia armor /edit - fixed (myslel jsem armor, ale tak nějak ze zvyku jsem napsal robu )Varianty s touto vitou? Jednoznačně dia botky s matyremUčitě masquerade, zvážil bych alice doll/dmg bapho horny na switch. Jo, 40 vit? Možná bych ji osekal víc a narval něco málo do str -> nosnosti, ale to je asi blbost (LK má na to dost dobrej HP násobič a bylo by trapné umírat na SinXe). Těžko říct. Každopádně pro všechny případy počítej, že pokud se ukáže na GW gypsy, tak budeš muset vytáhnout valk armor a čepku z čerta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
insider Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 RozhodnÄ 99 dex (zbývá ti asi 38 status pointů)switchoval bych accessorka - smokie/horong, ale primárnÄ bych mÄl zeroma v orleanÄ a zeroma v HotB+3 dex dia robuVarianty s touto vitou? JednoznaÄnÄ dia botky s matyremUčitÄ masquerade, zvážil bych alice doll/dmg bapho horny na switch. Jo, 40 vit? Možná bych ji osekal víc a narval něco málo do str -> nosnosti, ale to je asi blbost (LK má na to dost dobrej HP násobiÄ a bylo by trapné umírat na SinXe). TÄžko říct. KaždopádnÄ pro vÄechny případy poÄítej, že pokud se ukáže na GW gypsy, tak budeÄ muset vytáhnout valk armor a Äepku z Äerta. jo ta roba pride asi lepsia kvoli tym 10% ale pridem tym o 5%redukciu na uz spominany stun..pocitam s perma stringamy ktore na gw uz nie su problem, myslis ze ta dex nebude aj tak stacit a mam ju zvysit? zaujimave ze v calculatore nie je dia roba.... takze po uprave: str: 2+27 int: 1+12 agi: 96+23 (183.4 aspd) dex: 99+31 (nice) vit: 33+8 luk: 1+3 v EQ sa menili len dia roba +3dex, orleanska so zeromom a v horne tiez zerom, masquerade stale neviem ci dat do speary SW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.