Jump to content
Reborn fórum

Nej... Hry.

Nanaki

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Co můžu doporučit je Final Fantasy IX lepÄí­ RPG jsem jeÄtÄ nehrál /no1 (snad jen Ro se mu dokáže přiblí­žit) Dobrej dÄj, skvÄlí­ hrdinové, výborná hudba, super propracované boje co ví­c chtí­t možná jen v nÄkterých Äástech nudnÄjÄí­ ale jinak /kis BEST Äkoda jen že jsem nemÄl možnost ho hrát déle. /sob Mí­t playstation a tuhle hru tak se na RO jen tak neukážu =)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Moj rebricek jest tu:

1*.The Elder Scrolls 3 : Morrowind

1.Fallout 1&2

2.Deus Ex

3.Baldur's Gate 1&2

4.Icewind Dale 2

5.Couter-Strike 1.5,Mafia,Half-Life 1&2

Edit : Skoro som zabudol na Operace Flashpoint :)

Edit2 : Sorry,ale fakt si to neodpustim :Age of Empires 2,Gothic 2,Arx Fatalis,C&C :1,2,Gen.,Zero;Doom 2,3;Knights&Merchants,Transport Tycoon,Heretic 2,Wolfenstein 3D,NFS:U2,Driver,Jagged Aliance 2,Stronghold,Sacred,Call of Duty 1&2,Medal of Honour,...

Momentalne vsak uz len RO

:(:)

• 3 months later...

1. Xenogears

2. Final Fantasy I-VIII

3. Shin Megami Tensei - Nocturne

4. Chrono Trigger

a spousta dalsich...momentalne Secret of Mana 2

ten Shin Megami Tensei - Nocturne mám taky ale má evropskej název Lucifers call :sun:

Co můžu doporučit je Final Fantasy IX lepÄí­ RPG jsem jeÄtÄ nehrál /no1 (snad jen Ro se mu dokáže přiblí­žit) Dobrej dÄj, skvÄlí­ hrdinové, výborná hudba, super propracované boje co ví­c chtí­t možná jen v nÄkterých Äástech nudnÄjÄí­ ale jinak /kis BEST Äkoda jen že jsem nemÄl možnost ho hrát déle. /sob Mí­t playstation a tuhle hru tak se na RO jen tak neukážu =)

LepÄí­ je Breath of fire III nebo Final Fanatasy VII :thumsup4:

jednoznacne u me vyhrava staricka hra Raptor :thumsup4:

skuste je to na svou dobu dost chytlave i ted

http://www.stahuj.cz/hry_a_zabava/akcni/ra...of-the-shadows/

to je dobrá hra já jsem dří­ve hrával ale teÄ už ne mám jiné ale lí­bÄj se mi tam ty Bossové jak jsou velký a

ten jejich arzenál co na tebe použijou, ale stejnÄ jim to nikdy nepomohlo :devil2:

• 4 months later...

Nej hry na kompu WoW :D a Diablo II :blink: , super byl HL1, ktery jsem napoprve nedohral protoze v tech alienich hnizdech na konci nezvladala grafika :) Vyborny byl Max Payne, uzasny pribeh, dabelska atmosfera, bullet time. Dvojka byla trochu slabsi ale taky srdcovka... Nove hry me moc neberou, stare klasiky jsou proste stare klasiky.

Jinak hraju stolni hry - Arenu, Proroctvi (uber hra na styl HOMAM, doporucuju vyzkouset!!! /no1 ), Bang! Taroky (u kterych byva problem sehnat dokupy 4 lidi), Kanastu (ano, take pro ctyri lidi :) ). Jo, taky me bavi Sudoku

...a Draci Doupe :thumsup4:

Nej hry na kompu WoW :D a Diablo II :blink: , super byl HL1, ktery jsem napoprve nedohral protoze v tech alienich hnizdech na konci nezvladala grafika :) Vyborny byl Max Payne, uzasny pribeh, dabelska atmosfera, bullet time. Dvojka byla trochu slabsi ale taky srdcovka... Nove hry me moc neberou, stare klasiky jsou proste stare klasiky.

Jinak hraju stolni hry - Arenu, Proroctvi (uber hra na styl HOMAM, doporucuju vyzkouset!!! /no1 ), Bang! Taroky (u kterych byva problem sehnat dokupy 4 lidi), Kanastu (ano, take pro ctyri lidi :) ). Jo, taky me bavi Sudoku

...a Draci Doupe :thumsup4:

Max payne 2 mám rači než první­ je to gut hra a draÄí­ doupÄ je good hra taky jsem hrával ted na to není­ Äas

1.Tales of Symphonia (GC)

2.FF- Tactict Advance (GBA)

3.FF- 7,8,9 (PS1)

4.Ice Wind Dale II (PC)

5.Pokémon Silver (GBC)

6.Pinball u me na mobilu (nez sem ho smazal)

Nejlepcejsi hry podle me, u kazde z nich jsem stravil moooc casu :)

U FF serii uz si nepamatuju, ktera z nich se mi libila vic...

Nejlepsi hra vsech dob je Fallout I & II, ale to vi preci kazdy. bohuzel je dost lidi, kteri se dnes uz k teto uzasne hre nedostanou a myslim si ze je to tak trosku mezera ve vzdelani. neverim ze nejaka novodoba slatanina muze bejt lepsi. -- je to ale pohled na single player hry, myslim ze single a multi se neda moc srovnavat

1.Tales of Symphonia (GC)

2.FF- Tactict Advance (GBA)

3.FF- 7,8,9 (PS1)

4.Ice Wind Dale II (PC)

5.Pokémon Silver (GBC)

6.Pinball u me na mobilu (nez sem ho smazal)

Nejlepcejsi hry podle me, u kazde z nich jsem stravil moooc casu :)

U FF serii uz si nepamatuju, ktera z nich se mi libila vic...

good sestava taky hraju talese ale Tales the Abys ten nejnovÄÄí­

FF tactic hraju taky ale na ps1

pří­znávám se Pokemony paří­m taky ale Leaf green

Neblazni CS 1.5 uz skoro nikdo nehraje :P krome par zavislaku :)

nic nemá na Counter Strike Source

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...