Guest rodix- Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Kuci nechcem vam kazit radost, ale na jeden z najlepsich pvm skillov ste zabudli... >< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Nvm rodi, já bych dal za obyÄ wize rozhodnÄ FW 10. Na pinguiculách s tím naexpíÄ solo rozhodnÄ nejlepÄí expy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Nvm rodi, já bych dal za obyÄ wize rozhodnÄ FW 10. Na pinguiculách s tím naexpíÄ solo rozhodnÄ nejlepÄí expydneska jeÄtÄ nÄkdo expí solo? WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rodix- Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Nvm rodi, já bych dal za obyÄ wize rozhodnÄ FW 10. Na pinguiculách s tím naexpíÄ solo rozhodnÄ nejlepÄí expyNo tam sa da este potom narabat s tymi bodmi v IW. Osobne by som si viac IW ako 1 nedal, jedine na nejaku bitch wiznu, ale dotycny pisal, ze by chcel v IW nejake body. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WikisRuleZz Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 No tam sa da este potom narabat s tymi bodmi v IW. Osobne by som si viac IW ako 1 nedal, jedine na nejaku bitch wiznu, ale dotycny pisal, ze by chcel v IW nejake body. SpíÄ jsem chtÄl uvažovat nahlas zda-li je vůbec dobré mít v IW nějaké body. Jinak MS je Äpatné kouzlo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Jinak MS je Äpatné kouzlo?SpíÄe než Äpatné, tak v pvm málo využitelné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Je tento build na PvM s FS v partÄza souÄasného rozložení mobů dobrý? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Je tento build na PvM s FS v partÄza souÄasného rozložení mobů dobrý?po odkazu naskoÄí prázdný wiz skill tree... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 (edited) Je tento build na PvM s FS v partěza současného rozložení mobů dobrý?kvuli NW bych do buildu nevahal zaradit meteor. klidne i na ukor LoVka. ale jinak je to hodne pouzitelne. +1 za FW. Edited September 21, 2010 by Heliodor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 (edited) Počkej, kdyby to šlo na úkor LoVka tak by se úplně zrušilo a JT by šlo na 7, jestli se dobe koukám? myslíš teda, raději dát MS? PS: Jak se zdá, tak Heli to vidí =) Edited September 21, 2010 by Leela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 PS: Jak se zdá, tak Heli to vidí =)Mám pocit že on vidí jeho uložený build v cookies (tzn. vlastnÄ si kritizuje svůj vlastní build ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 (edited) Hh asi máš pravdu, tak já to vypíšu:FB 10 - FBall 5 - FW 10LB4 - TS 1 - Jupitel 10 - LoV 10Napalm 1CB 5 - FD 10 - WBall 5 - Storm 10SC 1 - ES 3 - HD 5 - Quag 5Increase SP 1 Sense 1jo a ještě Sight 1 Snad je to přehledný Edited September 21, 2010 by Leela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Mám pocit že on vidí jeho uložený build v cookies (tzn. vlastnÄ si kritizuje svůj vlastní build )lol. asi jo. rozdil jsem poznal az podle HD ale je to temer identicky build co Leela popsala nize. pritom jsem v zivote takoveho wize nedelal. jediny na kom mam LoV10 je Depresie a to je HW.PoÄkej, kdyby to Älo na íşkor LoVka tak by se úplně zručilo a JT by Älo na 7, jestli se dobe koukám? myslíÄ teda, radÄji dát MS?nevim jak to pro tebe bude nejlepsi, ale vim ze ja bych se vykaslal na sense [je na to observer], HD bych stahl na 1 [vyuziti omezene] a popravde i ten WB mi moc nevoni. na dvou wiznach jsem ho mel, na dvou wiznach jsem ho nepouzival... ale ok dejme tomu ze WB jo. v tom pripade se musim priznat ze na Jidasovy[aka pvm wizne] jsem to sel takhle a dnes zacinat znova tak bych se vzdal WB a tech par bodu rozdelil do ES a IW [pripadne ten sense by se dal pretrpet]. urcite ale zalezi kam s tim chces chodit, ceho zabijet, jak to expit a jak dlouho planujes zustat wizardem. a ano vim ze jsem to napsal trochu zmatene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 (edited) Otevřela jsem si ten tvůj build o pár postů výš a koukala, že jedinej rozdíl je že máš IW a nemáš HD =)S tou Sense souhlasím, ta nemusí bejt. WB je trošku hůř realizovatelnej, myslela jsem že třeba řekně někdo že se to dá dobře použít tam a tam, asi budu muset otevřít DB a podívat se na mapy kde je voda =)Taky jsem trochu pochybovala, kde a jak často se to využije...No HD při troše dobrý vůle taky nemusim, to jsem jen nevěděla kam to líp dát, ale s bodama ze Sense a WB už by to bylo něco jinýho ;D A ta ES je tak užitečná? Tys to využíval? Ale zas IW na 8 stačí bohatě, a co s těma bodama pak....možná přece jen ten Sense XDPak by to teda vypadalo takto:FB 10 - FBall 5 - FW 10LB 4 - TS 1 - Jupitel 10 - LoV 10Napalm 1CB 5 - FD 10 - IW 8- Storm 10SC 1 - ES 5 - HD 1 - Quag 5Increase SP 1 Sight 1 (Nebo MS na 8 a ES 3, ale byly tu hlasy, že MS jedině max nebo nic, to by pak bylo lepší mítu IW asi...).Ten LoV a MS ještě zvážím, podívám kde to má využití a vyberu si kterou lokaci mám raději. Tak děkuju za rady, kdyby ještě někoho něco napadlo, napište PS: Nemáš to zmatený =) Ještě k tomu WB to musíš být nadohled vody, nebo stačí že na mapě je přítomna voda? Edited September 22, 2010 by Leela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 JeÄtÄ k tomu WB to musíÄ být nadohled vody, nebo staÄí že na mapÄ je přítomna voda? Musis stat primo ve vode. Obcas jeste jde, ze stojis policko az dve, jakoby na "brehu" dane vody(podobne je tomu u aquabenedicty). Pak si taky pod sebe muzes hodit deluge a z toho castit waterball. Akorat ho to WB strasne rychle spotrebovava(kdyz uz je ten deluge na nekolika mistech deravej, tak to WB snad i driv zkonci, protoze nema dost vody, takze vetsinou tak 2-3 WB a mas po delugi+kdyz mas u sebe stringy a hodis deluge, tak v mistech, kde by se prekryvaly se ten deluge vubec nevycasti).Nejcastejsi pouziti WB je asi na penomenach v cloack toweru, nebo v sunken shipu. Pak jeste v abyss laku jednicce, ale ti draci jsou hodne rychli a hodne nakladaji, takze to na mensich lvlech neni moc dobry napad a na vyssich uz jsou zase lepsi lokace, kde se da expit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 ja WB prakticky pouzival jen v geff guild dungu. da se pouzit i jinde, kdosi mi rikal ze i na necrech je par policek z kterych to lze hazet, ale kdyz me prijde ze vetsinu tech potvor ktere se bezne waterballuji muzu uplne normalne zabijet i s SG [navic nemusim sledovat kde stojim a mam to plosne]. treba na tech penomenach je WB jen zbytecna frajerina. ES mam rad, ale nevim jak moc ho vyuzijes ty. ono je to spis takovy muj oblibeny pvp milacek [nelze mu totiz hidnout]. normalne si ted za boha nevspomenu kde krome hillwindu by byl vylozene nadbytek wind monster [snad louyang?]. ohledne MS samozrejme plati ze na max nebo vubec. jak jsem uz rikal v NW by se mohl celkem hodit, jsem tam prednedavnem byl a s 99int HW bez amplifu jsem dosahoval cca 16k dmg meteorem na bradium golema. zati ten IW8 je zbytecne vysoky. ono vetsinou staci lv2-4. to radeji dej do LoV [vychazi lv5 s IW a ES na lv3]. nebude to zadna slava, ale na hunteni marca to stacit bude pokud ovsem planujes expit v lokacich jako je ID nebo mermani tak to bude nepouzitelne [teda porad jde pouzit single target JT, ale neni to ono]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Tak to s tim WB se mi vůbec nelíbí teda =) Na to jsem moc líná ;D ES jako PvP pro mÄ není až tak zajímavý. A co ten Frost? Musí být na 10, nebo je dostaÄující slabÄí? Asi ne, že? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts