ensi Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 (edited) Sraz bude v Brne, 3.11.2007 ve VESELE VACICI od 17:00 MaPkA ( baal© ) Edited October 27, 2007 by ensi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 No ten navrh padl v GW topicu a byl smazan spolecne s tim odpadem, co tam byl. A srazek v Brne by byl idealni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Já si myslím, že nejlepÄí by to bylo v MostÄ - minulý mostecký setkání bylo taky dobrý Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 V pripade srazu v brne sa urcite ukazem, je mi jedno, ktory z tych datumov Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 (edited) jop s kočou sme vymysleli předběžně jenom tak, že by se v listopadu mohlo něco dohodnout ..je mi jedno esli praha nebo brno... ale jestli to bude v brně tak brňáci platěj ostatním pivo, páč je to skoro pořád v brně .. co sme dál vymysleli s kočou, nechám na něm, jestli vám to poví jinak sem pro listopad sobota/neděle večer až ráno.. taky bysme jednou mohli začít pozdějš jak v 6 .. to pak každej opdadne v 10 a pak je najednou nuda :X Edited October 15, 2007 by TheERay Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Ja se ukazu radsi v Moste ale klidne i Brno (naplanovana navsteva ^.^) nejradsi nekdy v so/ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 No tak samozrejme, ze me muzete cekat taky. V Moste, ale i v Brne. Vim, ze je Brno takovej stred nasi rebornacky komunity, takze mi to neva. Ale nejvic by mi vyhovovala Praha, tam jako bonus muzu vzit nejakou milou slecnu (nebo i nekoho jinyho, ale radsi tu slecnu ) prespat ke me na kolej, postel je siroka A termin? Jakejkoliv vikend... Vim, ze se asi neshodnete, takze navrhuju udelat anketu, ve kterym meste to chcete mit, nez se bude domlouvat neco dalsiho...a podle poctu hlasu by se moh odhadnout i pocet Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Jo anketa je dobrej napad Uprimne doufam, ze vyhraje Brno, pac nekam do Mostu se mi moc nechce Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Hlasuju pro Most... ale postel mam malou a rodinu velkou, takze u nas prespavani nebude na druhym miste Brno... at je to i pro slovaky... a Praha az nakonec :-)terminove spis ke konci listopadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Jsem pro vsechny terminy a u me jednoznacne vyhrava Praha plna hotelu, penzionu a dalsich volnych mist na spani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Hlasuju pro Most... ale postel mam malou a rodinu velkou, takze u nas prespavani nebude na druhym miste Brno... at je to i pro slovaky... a Praha az nakonec :-)terminove spis ke konci listopadu Jestli nas vy Mostaci prehlasujete, tak se k vam vsichni na truc navexlujem Ale ted doopravdy...myslim, ze ve hre je bud Brno nebo Praha, no a rozhodnete se vy, me to je fuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Anketa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANNED Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Njn kdyz nechcete Prahu tak zas zustanu doma a budu delat dal cloveka krajici jen na ro, nevideneho v relu:o) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Já bych ho dal spíÄ v tý Praze páÄ do Brna to mám skoro přes celou republiku ale tag i kdyby v tom BrnÄ tag aspoř něco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 (edited) Hlasoval jsem pro Brno ale Praha neni problem A datum 3.11. protoze ma prijet Zusska na navstevu. Kdybych nehlasoval pro 3.11. tak se pak na me bude osklive koukat Edited October 22, 2007 by Ashitaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 (edited) když hlasovalo 82 lidí... to se nás tam fak sejde tak 60+?? tomu se mi nějak nece věřit Edited October 16, 2007 by Baalberith Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erasto Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 mno tak ja bych bral asi to brno pokud se uvidi ze prijedou posily ze slovenska ale jelikoz ted sem zase v plzni tak mam blize k praze takze se nejak domluvte jinak k tem terminum ..asi bych byl schopny prijet na vsechny na ktere se domluvite tak tyden predem v tom problem nevidim:))...hlavne pak dejte k tomu srazu poradnou mapu at se nestratim:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 když hlasovalo 82 lidí... to se nás tam fak sejde tak 60+?? tomu se mi nějak nece vÄřit Hlasovalo 41 lidi, ono to scita pocty z obou casti te ankety, tzn 41 lidi Praha/Brno a ti sami i termin jo a btw. na spam si zalozte vlastni topic, necpete ho do meho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Je to topic o sraze, nie o osobnom urazani, tak sa ho (urazania) prosim zdrzte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 (edited) 3.10. říkáš ? ...*hledá anketu* Edited October 16, 2007 by Perthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Misto bych nechal na tom kdo je ochoten to zorganizovat. (zamluvit vyzkousenou hospodu/klub a vysvetlit jim ze je potreba aby meli posilu na toceni piva a neco k jidlu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erasto Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 kde mam tu anketu najit ja ji tu nevidim:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 kde mam tu anketu najit ja ji tu nevidim:DTady era: http://www.reborn.cz/forums/index.php?showtopic=821 Myslim, ze trouble ma pravdu. Ty rozdily v ankete nejsou tak velky, a lepsi to je urcite kdyz to nekdo organizuje. Pokud by se jednalo o Prahu, tak bych do toho s nekym sel (sam to organizovat nechci), treba s maxem bysme se do toho mohli pustit Pokud to nekdo zpunktuje v Brne, tim lip pro (skoro) vsecky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erasto Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 takco sem z tohodle topicku postrehl tak by brno domluvil ensik a prahu treba koca s maxem takze neni problem .... zalezi ted na lidech jake mesto si vyberou:)) jinak diky koco za ten link na anketu;-) :-* Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 (edited) Sakra lidi, posunte ten termin kvuli Azika o mesic pozdejc. Doma budu par dni pred Vanocema. Zase prosvihnu dalsi sraz. Uz me vazne stvete ... Edited October 17, 2007 by makkros1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts