Radim Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Problém u questu Report from the New World, jak se sbírají ty stránky. Nechce mÄ to pustit na ty mapy. Všechny před questy mám, dÄlal jsem to už asi 6x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radim Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Takže quest Report from the New World jede podle ofiku, musí se na ty papíry Äekat 30 min.Další problém je ten, že mÄ to nechce pustit na ty mapy. To jsem vyřešil questem Cat Hand Services u AB. Jiný už byl quest Tripatriate Union's Feud, žádné pokraÄování schůze po zabití brouků se nekonalo, nÄkdo tam kecal už při zabijení tÄch brouků (doufám, že to není tím, že jsem to zabil jinou postavou, ale to jsem zabíjel vždy). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radim Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Vyřešeno. MÄl jsem hlášení vol. 1, 3 a 4 z minula. Tak na druhý pokus to dalo vol. 2.Opruz to Äekání 30 min. na ty papíry a dostával jsem 5 nebo 2. Nechápu proÄ mÄ to nechtÄlo pustit na ty mapy, po dokonÄení questu Return from the NW už to jde.U questu New Surroundings NPC normálnÄ pustilo na ty mapy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlarad Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Ahoj, Armor Enchanter Quest, zaboha nemužu najít přítele Amosa Truska pro doruÄení zásilky v ProntÄ, má být na jih od Kafri, není tam, prolezl jsem všechno. Poradte, prosím Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlarad Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Vyřešeno, Vlarad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.