Tahasca Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 juchuuu, super, to bude zas v Thoru narvano... a v alejich nab.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto111 Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 juhuuuuu a je to tadýýýýý...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illyria Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Jen malinky upozorneni - neposilejte darecky sami sobe, jinak vam je seberem a pristi rok vam santa nic nenadeli Hmm a muzu poslat sestre?:-D kdyz hrajem ne jednom PC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Dvema slovy: Supr Event PS: kolik bude mit proboha cenu po vanocich santa poring c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 (edited) koÄááááá :) elííííí :air_kiss: (jak moc se podíleli ostantní gmka fakt nevím, ale tihle dva vydrželi dost dlouho zodpovídat blbé dotazy, hlavnÄ eli) edit: KRííííLíííííÄíííííííK :air_kiss: :air_kiss: Edited December 23, 2008 by president Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Podekujte hlavne Crowleymu a Ellianne, je to z jejich hlav Jinak jo, hloupy dotazy jsou cim dal castejsi, ale mame stesti, ze jsou vsichni obrneni velkou davkou trpelivosti Mozna pomaha, ze si zanadavame a vykricime se v guild chatu nebo na irc ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XOYA Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Velká pochvala pro celý GM tým. Moc se mi to líbí.. Je to sice chvilkama pruda, ale pÄkný. Velké + =) Mimochodem, k cemu se dá zneužít onen iPod? =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Podekujte hlavne Crowleymu a Ellianne, je to z jejich hlav Jinak jo, hloupy dotazy jsou cim dal castejsi, ale mame stesti, ze jsou vsichni obrneni velkou davkou trpelivosti Mozna pomaha, ze si zanadavame a vykricime se v guild chatu nebo na irc ) A ktereho z tech dvou mam zabit za toho sileneho portujiciho Bobika (soba, ne psa, i kdyz jsem ho chtel upect)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Diky Ipod k nicemu neni Aspon vam z toho vseho neco zustane pod stromeckem A Bobik neni zas tak sileny Link to comment Share on other sites More sharing options...
XOYA Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 (edited) ...Ipod k nicemu neni... To je Äkodá! ChtÄlo by to s ním na něco navázat, třeba že půjde vymÄnit za něco pÄknýho, co vidí i ostatní hráči. =)Ale je to pÄkný dárek, to jo.DÄkuju moc =) Edited December 24, 2008 by XOYA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Omlouvam se, ale podcenili jsme darecky. Netusili jsme, ze po nich pujdete jak slepice po flusu Musime je zdrazit - nyni se vyrabi za 5 papiru, stuzek a krabicek. Hotove darky, stuzky, papiry, krabicky ani knizky co padaj z darecku nejdou tradovat. Jedine kafra nebo prodat npc. Jsou to darky, nevim proc si to musite vymenovat.. hezky vanoce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefist Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 To je pravda za 3 kravinky ktere se nahunti behem par minut mit manual nebo neco takoveho bylo troÄku přehnany ...ale Äkoda že už to skončilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
XOYA Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 To je tak když lidi furt musej něco ochcavat =( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illyria Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 (edited) Omlouvam se, ale podcenili jsme darecky. Netusili jsme, ze po nich pujdete jak slepice po flusu Musime je zdrazit - nyni se vyrabi za 5 papiru, stuzek a krabicek. Hotove darky, stuzky, papiry, krabicky ani knizky co padaj z darecku nejdou tradovat. Jedine kafra nebo prodat npc. Jsou to darky, nevim proc si to musite vymenovat.. hezky vanoce Myslis jako vymenovat mezi sebou nebo vymenovat treba stuzky za krabice? Ja to huntim dost dlouho a krabic mam 35 stuzek 24 a papiru 6 kousku... takze si neudelam 7 darku ale jenom jeden... ach jo.. To je tak když lidi furt musej něco ochcavat =( JAK co ocuravat? ked je to normalni, nelibi se mi modry hrnek , vymenim ho se sestrou za cerveny... nelibi se mi huntit, koupim to... takze zadny och---ni To je pravda za 3 kravinky ktere se nahunti behem par minut mit manual nebo neco takoveho bylo troÄku přehnany ...ale Äkoda že už to skončilo Spis to chtelo opravit drop... a Edited December 24, 2008 by Illyria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Dobre ze se to opravilo/upravilo vcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto111 Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 omg 5 kusu s kazdeho? ja to huntim skoro cely den a mam sotva na 2 darky...to radsi mozem stravit den expenim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 to radsi mozem stravit den expenim... A nebo offline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto111 Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 A nebo offline to je taky moznost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefist Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Nwm jestli ste na to zapomÄli ale vanoce nejsou jen o dávani dárku,dárky maj bejt jen spestřeni vánoc,hlavni je dobra zábava a posezeni s přateli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illyria Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Nwm jestli ste na to zapomÄli ale vanoce nejsou jen o dávani dárku,dárky maj bejt jen spestřeni vánoc,hlavni je dobra zábava a posezeni s přateli HH hlavni vec na Vánocích je oslavení zrození Spasitele:-D A jelikož Nás tento den před 2008 letu obdaroval Bůh, tak my obdarováváme své milované... A samozřejmÄ salát ryba a dárky:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
flosbellidis Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 mam jednu pripomienku k darcekovym zmenam. je nutne aby veci ktore nam padnu z vianocnych darcekov boli neprenosne? ak je darcek poslany vazne ako darcek (ano taky som poslala aj dostala), mal by si prijemca urcit, kde predmety vyuzije. rano, ked to este prehadzovat slo, mi prisiel darcek na Nessu (HP 99). Padol z neho mimo ine field manual, ktory mi je na tom chare uplne na nic (o zvysku veci co z darceku padaju sa nevyjadrujem, ale asi som hrozny smoliar, lebo ostatnym padaju ovela uzitocnejsie predmety). Nastastie to este vtedy slo prehodit, ale teraz by ma to mozno aj troska nahnevalo. Chapem, ze ak to pojde prehadzovat, tak sa s tym bude obchodovat a tak, ale zas takto to mozno bude viacerym nanic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANNED Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 mam jednu pripomienku k darcekovym zmenam. je nutne aby veci ktore nam padnu z vianocnych darcekov boli neprenosne? ak je darcek poslany vazne ako darcek (ano taky som poslala aj dostala), mal by si prijemca urcit, kde predmety vyuzije. rano, ked to este prehadzovat slo, mi prisiel darcek na Nessu (HP 99). Padol z neho mimo ine field manual, ktory mi je na tom chare uplne na nic (o zvysku veci co z darceku padaju sa nevyjadrujem, ale asi som hrozny smoliar, lebo ostatnym padaju ovela uzitocnejsie predmety). Nastastie to este vtedy slo prehodit, ale teraz by ma to mozno aj troska nahnevalo. Chapem, ze ak to pojde prehadzovat, tak sa s tym bude obchodovat a tak, ale zas takto to mozno bude viacerym nanic.S tim docela souhlasim, bohuzel ja byla u rodicu, takze jsem si nic neprehodila a je fakt, ze mam veci na charu, kde to nevyuziji a naopak:oíş neslo by trade, ale dat zakaz prodeje?Jinak diky za snahu a hezke vanoce,co jste nam udelali.Hezky den vsem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 A nemas jedno, jestli darek vyuzijes nebo ne? Je pekne, ze nejaky darek dostanes a mas byt z nej rada:) (pokud to neni poslane z vlastniho dualu), i kdyby to byla sebevetsi pitomost:). Jinak vanocni event fajn, raty taky:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 A nemas jedno, jestli darek vyuzijes nebo ne? Je pekne, ze nejaky darek dostanes a mas byt z nej rada:) (pokud to neni poslane z vlastniho dualu), i kdyby to byla sebevetsi pitomost:). Jinak vanocni event fajn, raty taky:) Takze kdyz ti koupim jako darek na vanoce damske kalhotky, budes z toho nadseny a budes met radost? Podle toho, co jsi psal bys ji mel met Link to comment Share on other sites More sharing options...
akrim.elf Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 (edited) event je super, koledovanie tiež bolo fajn, Äkoda, že som sa ho nemohla zíşÄastniÂť...jopa terazjeden technický dotaz, ak si vezmem garm baby hunt (ak sa k nemu ví´bec cez ten Antonio dostanu) a nestihnem ho dokončiÂť do konca eventu, ale dokonÄím ho aj potom, dostanem odmenu?pretože minulý rok sa mi stalo, že som sa logla na jednu postavu, ktorá mala spravený santa poring hunt, ale zabudla som si vybraÂť odmenu a keÄ doÄla za Vaanom, tak ju dostala...jopa eÄte jeden technický dotaz... keÄ bude maÂť niekto darÄek pod stromÄekom ale nevyberie si ho, pretože bol z nejakeho dí´vodu off tak o neho príde? i keÄ teraz ma napadlo.. keÄ nebude pri PC tak o tom darÄeku vlastne nebude vedieÂť, ale i taknjnsom troÄka zvedavá Edited December 29, 2008 by akrim.elf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts