Koca Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Zitra v prubehu dne ukoncime vanocni event. Budou vraceny raty a vybirani darecku skonci. Nevyzvedle darecky:+------------+-------+ | jmeno | darku | +------------+-------+ | mattown | 1 | | ANNED | 1 | | Lancelot | 2 | | Thorgrin | 1 | | Dare Devil | 1 | | Brytney | 1 | | Cloister | 1 | | Aili | 1 | | mousie | 2 | | Altik | 1 | | Pascha | 1 | | Tahasca | 1 | | Gelbur | 1 | | Dobrobyl | 2 | | Rendak | 2 | | Kushina | 1 | | mabel | 1 | | Strexi | 1 | | Migrena | 2 | | Neather | 1 | | Dakilla | 1 | +------------+-------+ Vaanocni hunty budou prodlouzeny do soboty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Taak, vyhodnoceni eventu: Lidi, kteri odeslali nejvic darku: http://server.reborn.cz/odesilatele.htmlLidi, kteri odeslali darky nejvic ruznym lidem: http://server.reborn.cz/odesilatele2.html Lidi, kterym bylo poslano nejvic darku: http://server.reborn.cz/prijemci.htmlLidi, kteri prijali darky od nejvic ruznych lidi ( tzv. milacci ): http://server.reborn.cz/prijemci2.html A log za cely vanoce: http://server.reborn.cz/vanoce.txt EDIT: jen opakuju, ze vanocni hunty (tzn. i vanocni potvurky kolem mest) zustavaji az do soboty.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Jen malinky upozorneni - neposilejte darecky sami sobe, jinak vam je seberem a pristi rok vam santa nic nenadeli A log za cely vanoce: http://server.reborn.cz/vanoce.txt To bude ted smutnych tvari az jim to seberete a tech ztracenych expu z manualu o co prijdou,az je mi jich lito Tak posledni letosni rypnuti a dekuji za darecky ktery jsem dostal (a zrovna od lidi co jsme necekal) a maly vzkaz pro jirkana s tracym: hledejte si guildu vy grazlove !!! Nashle v pristim roce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto111 Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 kedy asi možem oÄakávat spustenie vaanoÄných huntíş 2009? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 kedy asi možem oÄakávat spustenie vaanoÄných huntíş 2009? Kdo si pocka ten se docka a kdo je nedockavy ten se nedocka ,) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yruga Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Bude se teda na ty vanoce neco dyt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Bude se teda na ty vanoce neco dyt?Kdo si pocka ten se docka a kdo je nedockavy ten se nedocka ,)otázky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Taak, zaciname. Budu strucnej, na zbytek prijdete sami 1) Az do 31.12. budou zvedle raty na 3/3/22) Pomozte smutnemu santovi v prontere premluvit soba, aby roznasel darky, a za odmenu ..3) .. budete moci posilat darky vsem svym pratelum (v lutii pod stromeckem.) Darky vyrabi santa v jednom z domecku v lutii, ktery vam take vymeni ponozky za santa oblecky. Odeslane darecky maji mnohem vetsi cenu nez ty neodeslane, ktere si nechate pro sebe.4) Do lutie opet prijela Vaanulka s Vaanickou, ktere pro vas maji nejake vanocni hunty. Za jejich splneni ziskate... to se nechte prekvapit 5) Kolem mest pobihaji vanocni mostra, z tech vam bude padat vse potrebne Jen malinky upozorneni - neposilejte darecky sami sobe, jinak vam je seberem a pristi rok vam santa nic nenadeli PS: Musite mit opatchovanej Reborn. Ak som dobre pochopil, tak je to to iste ako minuly rok s vylepsenim zvysenych ratov za eventovu capicu, ktora nahradza prvy bod. Je to tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Aslay Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Ne je to jinak, quest nebo event jak tomu chcete rikat se sobem je zcela novy, nove napsany, tak se snazte, hodne stesti preji:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Viator Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Ne je to jinak, quest nebo event jak tomu chcete rikat se sobem je zcela novy, nove napsany, tak se snazte, hodne stesti preji:-) Presne tak, hodne stesti a zabavy.. =)Preji vsem prijemny svatky Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Jasne, myslel som si to, ze ta cast eventu so sobom bude nova, len som si nebol isty. Ked som uz tu, chcem touto cestou zapriat vsetkym spoluhracom a tiez GM-kam vela zdravia, stastia a spokojnosti do Noveho roku, ale predovsetkym, pretoze je dnes stedry vecer vela peknych darcekov a aby sme boli vsetci navzajom spokojni s hranim na tomto servri. Hola 20,00 sa blizi, pokracujeme.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Tak jsem tu Ano, oproti lonsku je nova ta cast se sobem (samotny quest). Vsecko zacina u darku v Lutii, ktere vas nasmeruji. Samotne posilani darku bude stejny a po skonceni opet vyhlasime nekolik nejstedrejsich (ti, co poslali nejvic darku) a nejmilovanejjsich (ti co nejvic dostali) Akorat doufam, ze si to nebudete posilat sami sobe (A stejne jako loni takovi dostanou uhli misto darku), budte aspon o Vanocich fer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Tak jsem tu Ano, oproti lonsku je nova ta cast se sobem (samotny quest).Moc pekny az na to dozblbnutiklikani na jedno npc a vymena jednoho itemu za druhej Mam otazecku, ty santa beard (low headgear) budou mit def 5 porad ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniteru Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Moc pekny az na to dozblbnutiklikani na jedno npc a vymena jednoho itemu za druhej Mam otazecku, ty santa beard (low headgear) budou mit def 5 porad ? Betre,Betre..to jsi nemohl pockat jeste par dnu..nez to semhle napisem /gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marx Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Pekne, jen mi neni jasny jestli raty jsou zvyseny jen s capkou nebo i bez? Patcher rika ze jen s capkou ale forum opak... Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Raty celoserverove nejsou. Jen ti, co nosi cepicku, maji o 50% vice expu (indikuje to ikona vpravo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mars Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Jen možná hloupý dotaz bude ÄepiÄka na zvyÄovaní expu fungovat jen po dobu Vanoc nebo když si ji schovám a vytahnu na velikonoce bude jeÄtÄ zvyÄovat přísun expů? (Ptám se protože teÄ o vánocích nemám Äas na RO ale na Äepku bych si snad udÄlal a použil jí jindy ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Jen možná hloupý dotaz bude ÄepiÄka na zvyÄovaní expu fungovat jen po dobu Vanoc nebo když si ji schovám a vytahnu na velikonoce bude jeÄtÄ zvyÄovat přísun expů? (Ptám se protože teÄ o vánocích nemám Äas na RO ale na Äepku bych si snad udÄlal a použil jí jindy ...) Cepka je jenom k VánoÄnímu Eventu, tudíÄ bude trvat pouze po dobu VánoÄního Eventu =] pak se jí funkce zruÄí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marx Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Divny ze mam capku ale vpravo nemam zadnou ikonu a expy se mi vubec nezvisujou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fartesik Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Moc chvalim event i kdyz 1500 kousku je zda se moc, ale pro me je to prijemna vyzva jinak jsem se nikde poradne nedocetl do kdy nam event pojede. nemam bohuzel moc casu na to stravit ho s RO ale rad bych si udelal dalsi cepku a navic je to velmi prijemny spestreni jo a jeste do kdy jsou i vanocni hunty ? hadam ze asi koncej stejne jak event ale jen pro jistotu dekuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Divny ze mam capku ale vpravo nemam zadnou ikonu a expy se mi vubec nezvisujou...Mas ji dlouho na hlave - suned a znovu nasad, ikonka se ti objevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Moc chvalim event i kdyz 1500 kousku je zda se mocpár hodin na dobré mapÄ... u RO už si strávil víc Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Muhaha tak tenhle event se mi moc líbí! jednak sbírám Äepičky a tady se daly dostat 2, co jeÄtÄ nemám (a ta expící je navíc krááásná) a jednak a to hlavnÄ: koneÄnÄ mi k neÄemu bylo to že si už 3 roky schovávám vÄechny blbosti do kafry a teÄ jsem nemusela žádné cukroví pracnÄ lovit a zbylo i na kamaráda akorát trochu Äkoda, že se nedaly přidat dalÄí hunty, protože ty z lořských let mám vÄechny hotové a s dalÄí postavou se mi dÄlat nechtÄly, ale co už a moc oceřuji nápad santa vs. Äeský ježíÄek, taky ty santa clause nesnáÄím! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yruga Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Nekdo rikal ze se daji Red Stocking vymenovat za santa bagy ... je to pravda? a popripade ke se do da vymenit? =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Nekdo rikal ze se daji Red Stocking vymenovat za santa bagy ... je to pravda? a popripade ke se do da vymenit? =)Kdyz neco nevis, mrkni nejdriv do db a na wiki ...http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=7034 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts