Sir De Bill Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Myslím že sniper a champion sou lepÄí mvp chary než stalkerSnad jen priest je horÄí MvP char jak stalker - myÄleno jako zabiják (když pominu Dark Lorda, kterýho po Äase udolá snad i on). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Imo chtel rict/myslel PvM(player versus monster) a ne MvP(most valuable player). Dalsi moznost je, ze ma v planu bosse reflektit reject swordem, ale jeho build na to nevypada, nemluve o faktu, ze by mu vetsina bossu na Rebornu stejne portla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sekop Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Tak to pardon, já myslel, že PvM a MvP je stejná vÄc. V tom případÄ je to PvM ale třeba takové Phreeoni (i když je to skoro jak mastering) sundam už za rogunu a skoro bez equipu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Ahoj.. Můj nový build.. nejde mi to pořádně načíst takže se to Stalker 1http://calcx.wushuang.ws/Za vaše rady ,typy a triky děkuju.Je to MvP.: http://calcx.wushuang.ws/?caCbLbibKbxavaVacabEbaaakfdrbSbSaalnehHaaaaaakWezgnaanaiMfylybplIbCfEbKlZbNeeggaikkkaaaaaaaabaaacuaaaaHaaaa to je ono.. Neni to spatne, jen bych dal str 92 a vit 34. Nepocital jsi totiz s bonusem do str ze Stealtu (s linkou ti vydrzi dost dlouho nato, aby byl vyuzitelny). Damascus bych jako zbran pro stalkera nebral, lip te vyjdou okartovane mesy a element si muzes menit sagem/priestem nebo konvertorama. Zauvazuj taky nad TimtoMilte, Ele sem s kritikou.Edit: Samozrejme nakopirovane GC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 uvažoval jsi o North Windu a Dragon Fire Formation misto suicide GC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 uvažoval jsi o North Windu a Dragon Fire Formation misto suicide GC? maly dmg a s andelem v armoru GC neni sebevrazda xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 maly dmg a s andelem v armoru GC neni sebevrazda xDjaj tys myslel na exp btw ma to byt pvm nebo gw stalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 jaj tys myslel na exp btw ma to byt pvm nebo gw stalkervzhledem k tomu že má 44vit, tak myslím že to dojde úplně každému (jeÄtÄ když píÄe že má nakopíroavné gcÄko, v targetu v calcu má abysmala, atp.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 jaj tys myslel na exp btw ma to byt pvm nebo gw stalker Sekop chtel pvm, cili je to pvm. vzhledem k tomu že má 44vit, tak myslím že to dojde úplně každému (jeÄtÄ když píÄe že má nakopíroavné gcÄko, v targetu v calcu má abysmala, atp.) ten abys v targetu je jen proto, ze je to prvni mob ve vyberu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Neni to spatne, jen bych dal str 92 a vit 34. Nepocital jsi totiz s bonusem do str ze Stealtu (s linkou ti vydrzi dost dlouho nato, aby byl vyuzitelny). Damascus bych jako zbran pro stalkera nebral, lip te vyjdou okartovane mesy a element si muzes menit sagem/priestem nebo konvertorama. Zauvazuj taky nad TimtoMilte, Ele sem s kritikou.Edit: Samozrejme nakopirovane GCono kdyz ma nekdo na angela, tak podle me by mel mit i na kafra dollku, na poradne glassky s issilou a tim spis na rudru kterou jsem videl uz i za nejakych 30-35M.a te vit mi precejen prijde celkem malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Tiesto Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 ono kdyz ma nekdo na angela, tak podle me by mel mit i na kafra dollku, na poradne glassky s issilou a tim spis na rudru kterou jsem videl uz i za nejakych 30-35M.a te vit mi precejen prijde celkem malo. za 15 tam taky byl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniteru Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 za 15 tam taky byl Nj ty MvP z labu uz nejsou to co bývaly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vess Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Zdravim zaujmalo by ma ci niekto nevie presny vzorec na Full strip ... ziadne take teoreticke veci ze cim viac dex atd ale cisty vzorec ci niekto nevi nahodou jak sa pipocitava ta dex ku tym zakladnym 15% ... dikes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Zdravim zaujmalo by ma ci niekto nevie presny vzorec na Full strip ... ziadne take teoreticke veci ze cim viac dex atd ale cisty vzorec ci niekto nevi nahodou jak sa pipocitava ta dex ku tym zakladnym 15% ... dikes5 + 2*skilllv + (dex - targetdex)/5;cislo je v percentach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Zdravim zaujmalo by ma ci niekto nevie presny vzorec na Full strip ... ziadne take teoreticke veci ze cim viac dex atd ale cisty vzorec ci niekto nevi nahodou jak sa pipocitava ta dex ku tym zakladnym 15% ... dikespodle irowiki:Success Rate = 5 + 2 * Skill Level + (Your DEX - Enemy DEX) / 5Duration = 135 seconds +/- 1 second per 2 difference in DEX between caster and target Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galdor Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Zdravím, aura se (velice) pomalu blíží tak je Äas zaÄít přemýšlet na stalkem... trochu jsem to tu proÄítal a pak vytvořil toto:http://calcx.wushuang.ws/?caCbLbibHblaLa6adabHbaagqeaaaaaaaalnhhHaaaaaakPaagjaaeueOc7lrbolHaajOaalZbNhggaaikkaafafabkkaaaaaaaabaaacMaaaaHaaaa mÄlo by to být na expení pomocí IP (sleeper/goat/ID), pozdÄji snad na snatch do bia... a občas nějaké blbnutí na BG/rush... co vy na to? Budu rád za každou reakci. Hrůzokrálík. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.