zdar Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 zdarek chci se zeptat kdyz si okopcim BB a budu ho mit s lukem tak jestli diky skilu vulture eyes ho muzu strilet zdalky ? nebo to funguje jen pro DS dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat33gh Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 zdarek chci se zeptat kdyz si okopcim BB a budu ho mit s lukem tak jestli diky skilu vulture eyes ho muzu strilet zdalky ? nebo to funguje jen pro DS dekujiBB funguje len na vzdialenost 2 policka, vultures eyes ho neoovplyvnuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Zajímalo by mÄ, jaký skill se vyplatí str stalkerovi zkopírovat, když se mi nelíbí Bowling Bash. Vyrovná se mu nějakej skill se Ätítem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eowka Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Zajímalo by mÄ, jaký skill se vyplatí str stalkerovi zkopírovat, když se mi nelíbí Bowling Bash. Vyrovná se mu nějakej skill se Ätítem?mozno shield chain so 150str Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 A pokud je to agi build tak se stále dá použít staré dobré mammo, SD díky bohu nejde u stalkera a možná occult, ale nevim jestli jde okopírovat na rebornu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Zajímalo by mě, jaký skill se vyplatí str stalkerovi zkopírovat, když se mi nelíbí Bowling Bash. Vyrovná se mu nějakej skill se štítem?jak pisal eo, najlepsi bude asi shield chain ale je to strasny zrut sp a pokial nemas profesora tak sa na expenie neoplati, s dost vysokou agi je celkom pekne pouzitelna trifecta popripade to mammo ale to je narocne na prachy.. ak to planujes len cisto na expenie a mas schopneho priesta s equipom do party je celkom sranda vziat si gravity field od wizzarda a ist s tym do jupu na venatu a ocult by okopirovat mal ist, ale myslim ze sa neoplati pokial nemas slave monka za zadkom co by ti zakazdym doplnil sfery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Až teÄ jsem si všimnul, že rogue/stalker můžou nosit stone buck, který je na SCH jak dÄlaný, takže souhlasím JeÄtÄ jedna vÄc, může rogue ukrást lexu? Pak bych možná i expil backstabem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Až teÄ jsem si všimnul, že rogue/stalker můžou nosit stone buck, který je na SCH jak dÄlaný, takže souhlasím JeÄtÄ jedna vÄc, může rogue ukrást lexu? Pak bych možná i expil backstabem dává lexa DMG? Nedává --> nemůže se jí naučit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Aha, podstatný detail co mi unikl, díky moc V tom případÄ se ani nemusím ptát, jestli může používat pasti co dÄlají dmg, díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Cauky mno tak ja jsem neco precetl a planoval bych toto(sword/dagger/preserve/divest stalka^^hlavne teda na to bb)str 99agi 25vit 60int 1dex 73luk 1 skillyEnvenom 9Steal 10Hiding 10Double atk 10Imrpove dodge 10 stalk...Chase Walk 5Stalk 5Sightless Mind 5Snatch 5Backstap 5mug 4Gank 4Intimidate 10Preserve 1Diveste Helm 5Divest Shield 5Divest Armor 5Divest Weapon 5Divest All 5 Pak equip Alice Doll(cramp)MasquearadeChain Mail(ED)Valkyrie's Shield(thara)Muffler(whisper)Ring(Tarou)Ring(mantis) weap: saber(2hydry 1 SW) a na high armor chary ice pick^^Myslite ze bych s tim na gw nekoho zabil?^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Myslite ze bych s tim na gw nekoho zabil?^^ Rozhodne... s chase walkem a jidlem das v poho 150 str a pokud trefis dobry element (wind na precast, asperko na ED apod) tak je BB stalker velmi kvalitni rozhanec davu. Ve spojeni s divestem je to platny hrac na GW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Mno a emp breaker taky nebude tak hrozny ^^ ale ty divesty nwm jestli s tou dex neco stihnu divestnout nez me zabijou:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatole Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Mno a emp breaker taky nebude tak hrozny ^^ ale ty divesty nwm jestli s tou dex neco stihnu divestnout nez me zabijou:/ Ta dex imho neni zas tak hrozna. Asi budes mit problem s profama nebo sniperama, ale spoustu lidi porad svliknes. Jinak co se tyce garmentu, tak kasli na whispera. Na GW mas na flee redukce a s tvoji agi. mno nevim, nevim. Osobne bych tam narval spise redukcni karty (raydric, marse, etc.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Jestli seÄ ty ten, kdo byl lognutej na Vormavovi a komu sem radil, tak by sis fakt mÄl vyvážit staty s equipem na optimální dmg/sec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 OsobnÄ bych sundal agi a hodil to do dex-> vÄtÄí Äance na divest, rychlejÄí cast (s pořádnýma stringama by se možná ta agi i vyplatila, ale berserk pot to troÄku spraví), menÄí rozptyl dmg... vÄtÄí Äance na vaření papání pokud nemáÄ jiný vařiÄ-char 150str BB do svlíknuté postavy i něco udÄlá, možná by nÄkdo hodný mohl srovnat 140str BB LK s boostama a 150str BB stalker do svlíknuté postavy ...a s icepickem by jsi mohl polechtat i plechovky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Vaření není podle žádnýho statu Maximální dmg/sec bowling bashem sabrem se stringama i bez nich je při 140 str (asi 88-91 base, s +5 žrádlem), 100 dex (včetně +5 žrádla), 60 vit a asi 82 agi (nějak 55+27). Prostě nedávat zbytečně moc dex, protože ty body jsou drahý a snížení cast timu (hlavně ve stringách) je minimální, takže pak víc rozhoduje aspd (ale zas ne moc, aby s malou dex nebyly strašně pomalýýýý íşdery s krátkejma přestávkama). edit: Jinak ultimátní zbraň na BB je combat knife, do oblíknutejch lidí dává víc než saber, do LK a paladina neznatelně míň než ice pick (jen o pár procent). Slabší než saber je jen na divestlý lidi s malou def, ale tam už je to skoro jedno No a navíc ta redukce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 To s tím vařením jsem netučil:P Ale combat knife je luxusní vÄciÄka, slyÄel jsem, že i na CT je suprový, ale troÄku dražÄí vÄc, i když IP taky neni levný Stalkeři stavÄní na dmg deal můžou být docela funny, za jak dlouho vůbec může "normální" dagger stalker rozmlátit empo? Myslím s použitelnýma boostama, ne žádný riff ani gospel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Tenhle build by to mÄl na starým empu tuÄím za 39s nebo tak nějak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Hm muffik s marse bych v kafre mel^^(na sg predpokladam)Jinak s buildem co sem psal na Lord Knechta Seyren(vcettne jidla +5 str a +5 dex)-divest allstr 99+31+5 foodagi 26+23vit 60+4int 1+14dex 73+22+5luk 1+6 Hit Ratio 89%Dodge Ratio 5% Casting Time 0.23secCast Delay 0.6sMinimum Damage 4046(2023 x 2hit)Average Damage 4112(2056 x 2hit)Maximum Damage 4180(2090 x 2hit)Damage Per Second 4391.62 S buildemstr 91+31+5 foodagi 55+23Vit 60+4Int 1+14Dex 64+22+5 foodLuk 1+6 Hit Ratio 80%Dodge Ratio 13% Casting Time 0.27secCast Delay 0.5sMinimum Damage 3866(1933 x 2hit)Average Damage 3972(1986 x 2hit)Maximum Damage 4120(2060 x 2hit)Damage Per Second 4098.37Ja v tom vidim rozdil ze ten muj build mi pripada lepsi...ale kalkulatory mno(navic na moba...)... zkusenosti z GW nemam takze nmuzu posoudit... A myslim ze ten divest bych moc nevyuzil u snipu ani profesoru, myslim ze ani nebude treba(backstap,bb,hide(chase walk) a backstap...a porad dokola slo by to s tim?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatole Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 str 99+31+5 foodagi 26+23vit 60+4int 1+14dex 73+22+5luk 1+6 S taktikou ti neporadim, za rogue/stalkera jsem nehral, nehraju ani hrat neplanuju.. jen se vyjadrim k te str. Bonus do atak mas pro str delitelne 10. Takze si bud var +10 jidlo (ehm) nebo pridej 5 str equipem (imho naprosto v pohode) nebo 5 bodu ze str uber a dej je do neceho jinyho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 S taktikou ti neporadim, za rogue/stalkera jsem nehral, nehraju ani hrat neplanuju.. jen se vyjadrim k te str. Bonus do atak mas pro str delitelne 10. Takze si bud var +10 jidlo (ehm) nebo pridej 5 str equipem (imho naprosto v pohode) nebo 5 bodu ze str uber a dej je do neceho jinyho.Nebo staci chase walk...(5str s linkou pry na 5 min=))jinak zapomel jsem na alice/marionette doll(1str)=>+53 a snizim tedy str na 97... zradlo to nwm nikdy jsem nekuchtil tak nwm jeslti to je narocny na penize...a promichal jsme agi s dex trochu...agi 42+23, dex 63+27, ale i tak dava to 25 agi, 75 dex vic dmg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Základní problém je, že máte úplně zbyteÄnÄ 150 str. Když se porovná build se 150 str a 100 dex s buildem str 89+51, agi 53+24, vit 55+5, dex 72+28, luk 3+7, tak mají bez stringů naprosto stejnou dmg/sec. Se stringama se cast time BB zkrátí natolik, že už nějakejch 5 dex sem tam nehraje vůbec roli a záleží na aspd, takže druhý build bude mít dmg vÄtÄí. Navíc má dost agi na to, aby nestál v pasti půl dne a taky aby nějak přijatelnÄ rozmlátil empo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Základní problém je, že máte úplně zbyteÄnÄ 150 str. Když se porovná build se 150 str a 100 dex s buildem str 89+51, agi 53+24, vit 55+5, dex 72+28, luk 3+7, tak mají bez stringů naprosto stejnou dmg/sec. Se stringama se cast time BB zkrátí natolik, že už nějakejch 5 dex sem tam nehraje vůbec roli a záleží na aspd, takže druhý build bude mít dmg vÄtÄí. Navíc má dost agi na to, aby nestál v pasti půl dne a taky aby nějak přijatelnÄ rozmlátil empo.Asi dam na tvoje rady^^ prece nekdy na ten normalni combat(bez skillu) dojde kdyz dojde mana... a pak by bylo prece jen mit vetsi atk speed nejaky to vyuziti...a ma tam byt tusim agi +23,vit +4, dex +27, luk +26( ma vubec cenu davat 3 luk->9 luk s plusy?) teda pokud to neni zase jidlo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Na manu jsou blue poty a ty staty jsou s valky armorem, ehm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Na manu jsou blue poty a ty staty jsou s valky armorem, ehm oh valky... mno snad to sezenu po case^^ jinak BP hm=) jakroat jsem se doslechl ze uz se v yunu neprodavaji... to abych si sehnal nakyho hodnyho/levnyho alchace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.