k3dT Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 Nemas admin prava ve windows. Jestli si je muzes obstarat tak si je obstarej. Jestli ne napis jde to i jinak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myster!us Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 A jak si mam ty prava povolit ? Nemuzu to nejak najit Prave ze jsem ted na to koukal, a jsem ve skupine Administrators, takze je to nejaky divny Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 Prihlas se na administratora ve windows a tam si vytvor ucet s plnyma pravama (nekde v ovladacich panelech). Jestli i tak nevis radsi si stahni http://server.reborn.cz/RO-HKLM_2_HKCU_patch.exe spust a opatchuj s tim setup.exe a reexe.exe ve slozce hry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myster!us Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 No tak admin prava mam, ale jsem v jiny domene nez admin samotnej. To je taky problem ? No po pravde jsem v praci a nechce se mi tady neco moc menit ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 Tak viz to reseni co jsem postnul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myster!us Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 jj dekuju zkusim to nejak udelat. Ale s moje sikovnosti mam sanci 1/100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myster!us Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Tak jsem tedka zkousel ten novy ucet, ale nepomaha. Nevim cim to muze byt. k3dT neni jeste nejaka pomoc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 Radsi si stahni http://server.reborn.cz/RO-HKLM_2_HKCU_patch.exe spust a opatchuj s tim setup.exe a reexe.exe ve slozce hry Tak jsem tedka zkousel ten novy ucet, ale nepomaha. Nevim cim to muze byt. k3dT neni jeste nejaka pomoc ? Nebudu se opakovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamus Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Neviem ci to davam do spravnej sekcie, ale mam mensi problem. Potom ako sa zmenil Payon som si zapol Reborn Patcher, ale ku koncu mi padol net a tak som si myslel, ze vsetky tie veci co sa stiahli nebudu dobre fungovat, tak som ich vymazal a zapol som Reborn Patcher este raz, no uz nestiahol opat tie veci a teraz sa neviem dostat do Payonu bez toho aby mi to nepadlo. Prosim niekoho o radu, co s tym mam robit. Diky vopred za radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Neviem ci to davam do spravnej sekcie, ale mam mensi problem. Potom ako sa zmenil Payon som si zapol Reborn Patcher, ale ku koncu mi padol net a tak som si myslel, ze vsetky tie veci co sa stiahli nebudu dobre fungovat, tak som ich vymazal a zapol som Reborn Patcher este raz, no uz nestiahol opat tie veci a teraz sa neviem dostat do Payonu bez toho aby mi to nepadlo. Prosim niekoho o radu, co s tym mam robit. Diky vopred za radu.v souboru PatchList.dat muzes odstranit par poslednich radku az po payon.tpp a pak znova pustit reborn patcher (reborn.exe), to je nejjednodussi. Nebo tady je to opatchovany: http://dupeto.cz/~kingkoca/reborn.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamus Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 v souboru PatchList.dat muzes odstranit par poslednich radku az po payon.tpp a pak znova pustit reborn patcher (reborn.exe), to je nejjednodussi. Nebo tady je to opatchovany: http://dupeto.cz/~kingkoca/reborn.zip Diky, uz to ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Stahl jsem si klienta ze stranek Rebornu a nejde mi opatchovat Sakray. Reborn patchovat jde. Cim to? Na jinem kompu mam nejakou starickou instalaci a ta jde patchovat bez problemu.(Bohuzel na nem nejde vypalovacka a ani nemam tak velkou flashku aby to mohl zkopirovat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Stahl jsem si klienta ze stranek Rebornu a nejde mi opatchovat Sakray. Reborn patchovat jde. Cim to? Na jinem kompu mam nejakou starickou instalaci a ta jde patchovat bez problemu.(Bohuzel na nem nejde vypalovacka a ani nemam tak velkou flashku aby to mohl zkopirovat) Skus si stiahnut toto, nakopirovat do adresaru s Rebornom a pustit A pouzivat aj na dalsie patchovanie sakrayu Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 (edited) Skus si stiahnut toto, nakopirovat do adresaru s Rebornom a pustit A pouzivat aj na dalsie patchovanie sakrayu Tak bohuzel, stale nepatchuje.Nakopiroval jsem instalaci i z kompu kde mi to chodilo a stale nic, uz jsem z toho na nerv.Nevim jak dal.. (ve windowsech mam pouze windows firewall a nod) Edited September 10, 2007 by joechip Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 10, 2007 Author Report Share Posted September 10, 2007 Fungujou ti vubec nejaky stranky v Internet Exporeru? Jestli ne vypni si nastaveni proxy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Fungujou ti vubec nejaky stranky v Internet Exporeru? Jestli ne vypni si nastaveni proxy. tak ten chodi v poho, jinak pouzivam operu.Ted jsem zkusil i nainstalovat neve ciste windows(bez antiviru atak) a bohuzel stale nic.ten druhy pocitac mam pripojeny k jinemu pripojnemu bodu myho providera a tam to chodi uplne v pohode.tak uz jsem z toho uplne poring(asi budu muset stale tahat sem a tam z jedne vesnice dodruhe celej HDD s instalaci:(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 (edited) Hi, dlouho jsme RO nehrála a ani nepatchovala. Navíc mi spadla Flaska a musela jsme ho znovu instalovat. A teÄ se mi objevil tenhle problém, který nemůžu vyřečit. Problém >>>>> ZaÄátek stahování po každém spuÄtÄní =>>2006-12-04BGM.rgz =>> 2006-12-26BGM.rgz Unpack Error .... při 99.mp3 =>> 2007-01-03BGM.rgz velikost 76XXXXX Stahoval přes 250XXXXX Okno vyvolané Patcherem "Unpack error 2007-01-03BGM" při zapisování 107.mp3 =>> kliknu na OK ==> jde dál až k 2007-04-02BGM.rgz =>> Windows Bublina dole u hodin "Soubor nebo adresář ...... \113.mp3 je poÄkozen a je nečitelný. SpusÂťte pomůcku CHkdsk." => Patcher okno "Chyba při zapisování souboru. BGM\113.mp3" ==> Patcher "Nelze rozbalit 2007-04-02BGM.rgz" A tady pořád hlásí poslední vÄtu a nehne se. Už jsem to zkouÄela dÄlat znova, ale pokaždý mi zaÄne od 2006-12-04BGM.rgz a skonÄí u 2007-04-02BGM.rgz Možná mám starý Patcher, a nebo je chyba nÄkde jinde. No zkusím to jeÄtÄ jednou Edited September 21, 2007 by Ebachan Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 21, 2007 Author Report Share Posted September 21, 2007 Hi, dlouho jsme RO nehrála a ani nepatchovala. Navíc mi spadla Flaska a musela jsme ho znovu instalovat. A teÄ se mi objevil tenhle problém, který nemůžu vyřešit. Problém >>>>> Začátek stahování po každém spuštění =>>2006-12-04BGM.rgz =>> 2006-12-26BGM.rgz Unpack Error .... při 99.mp3 =>> 2007-01-03BGM.rgz velikost 76XXXXX Stahoval přes 250XXXXX Okno vyvolané Patcherem "Unpack error 2007-01-03BGM" při zapisování 107.mp3 =>> kliknu na OK ==> jde dál až k 2007-04-02BGM.rgz =>> Windows Bublina dole u hodin "Soubor nebo adresář ...... \113.mp3 je poškozen a je nečitelný. SpusÂťte pomůcku CHkdsk." => Patcher okno "Chyba při zapisování souboru. BGM\113.mp3" ==> Patcher "Nelze rozbalit 2007-04-02BGM.rgz" A tady pořád hlásí poslední větu a nehne se. Už jsem to zkoušela dělat znova, ale pokaždý mi začne od 2006-12-04BGM.rgz a skončí u 2007-04-02BGM.rgz Možná mám starý Patcher, a nebo je chyba někde jinde. No zkusím to ještě jednou Ahoj. Smaz vsecky soubory GPF a RGZ v adresari hry (pozor!!! at si nesmazes GRF soubory) a zapni patchovani znova... ju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 (edited) >>> K3dt Díky. Zjistila jsem, že RunME.EXE je taky patcher (?) a po skonÄení mi říká smazat GPR a RGZ. a že spouÄtí Sakray.exe, ale nic takového nemám (jen lua, reborn, reexe, runme, Sakexe, Sakray-Reborn s setup). Co po mÄ tedy chce? Ps. Co je s 113.mp3? Stále mi hlásí 0 bajtů. (hudbu mám sice vypnutou, ale i tak je to divný) Edited September 21, 2007 by Ebachan Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 21, 2007 Author Report Share Posted September 21, 2007 http://server.reborn.cz/k3/patcher.zip stahni, rozbal do slozky RO a pust runme.exe. Ta prazdna mp3 vznikla pri tom chybnym patchovani. Muzes ji smazat nebo ignorovat. Ona se prepise spravnou az se ti povede spravne opatchovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 >> K3dt Díky Jo a jak si mám zmÄnit práva na "adminská". ZkouÄela jsme to podle tvého návodu co jsi mi jednou dal, ale teÄ mi to nejde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 21, 2007 Author Report Share Posted September 21, 2007 >> K3dt Díky Jo a jak si mám změnit práva na "adminská". Zkoušela jsme to podle tvého návodu co jsi mi jednou dal, ale teÄ mi to nejde. Myslis ze na tvym pocitaci nemas admin prava? Si stahni tohle: http://server.reborn.cz/RO-HKLM_2_HKCU_patch.exePust to a opatchuj si s tim setup.exe a reexe.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Girik Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Cau,chtel bych si zahrat akorat mi to pise Aplikace nemohla byt spustena, protoze soucast binkw32.dll nelze najit. Potize pravdepobodne odstranite opetovnou instalaci. Muze mi nekdo pomoct nebo mam znovu instalovat?dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 21, 2007 Author Report Share Posted September 21, 2007 Cau,chtel bych si zahrat akorat mi to pise Aplikace nemohla byt spustena, protoze soucast binkw32.dll nelze najit. Potize pravdepobodne odstranite opetovnou instalaci. Muze mi nekdo pomoct nebo mam znovu instalovat?dik Mas spatne nainstalovany RO. Nejlepsi bude kdyz si stahnes a nainstalujes hru odsud: http://www.reborn.cz/klient Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Hi, Tak s novým patcherem je to už lepÄí, ale.... Po spuÄtÄní Sakray.exe mi to chvíli stahuje a je to OK, ale u 2006-12-27adata_k6.gpf (asi) mi hlásí chybu >> "..... Nelze provést Writteln do pamÄti. OKL - ukonÄí aplikaci, Storno - ladit" A jednou (při asi 3, spuÄtÄní) i "PoÄkozený soubor 2007 08 14sdata_k2.gpf je poÄkozen a nečitelný" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts