necturek Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Ahoj Chci vás poprosit o pomoc diky. Mam opatchovanej celej reborn a REB NEJDE!??? Pise mi to gravity error.nechapu prosim odepiste s pomocí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Ahoj, stahnout znova klienta (cely balik), nainstalovat, opatchovat a hrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenthan Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Zdravim. Muj kamarad ma takovy problem, ze se mu na pocitaci vubec nechce spustit RO. Po kliknuti na ikonku 'Spustit Reborn' mu vyskoÄí toto: Jeho internetovy prohlizec je Opera a na tom stejnem pocitaci mu nejde take napriklad ICQ nebo Facebook. Nevite nekdo co by to mohl byt za problem?Predem dekuji za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 12, 2010 Author Report Share Posted July 12, 2010 no pokud nepouziva proxy server pro pripojeni k internetu tak at se podiva do nastaveni Internet Exploreru jestli tam naahodou nema nejakou nastavenou. To pozna podle toho jestli mu funguje internet v IE. Pokud jo, a v patcheru ne, videl bych problem ve firewallu. Musi povolit pripojeni aplikaci Reborn.exe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenthan Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Takze v Internet Exploreru mu internet funguje, a firewall - at uz je vyply, nebo zaply s povolenou RO vyjimkou - take nema na problem vliv.Mozna to upresni problem kdyz dodam, ze když zkusím v Nastavení > řeÄení problémů Test Portů, vÄechny jsou offline a pokud kliknu na 'Spustit RO' , vyskoci mi tam sice klasicke logovaci okno, ale pri prokusu o lognuti mi po chvili cekani vyskoci Chyba připojení k serveru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 12, 2010 Author Report Share Posted July 12, 2010 Tak mi jeste napis jakou ma IP adresu... Zkontroluj jeste jestli naahodou pro pripojeni k internetu nemusi mit nastavenou proxy... pac je fakt divny kdyz je vypnutej firewall ze web jde a nejde hra ani patcher (patcher se pripojuje na http) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenthan Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 IP Adresa je 192.168.2.102A jak zjistim to jestli potrebuje mit nastavenou proxy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 IP Adresa je 192.168.2.102A jak zjistim to jestli potrebuje mit nastavenou proxy?Obavam se ze tahle adresa nebude uplne presne to co K3 chtel.Zkus http://www.whatismyip.com/Mrkni zda je v ie neco nastaveno v Nastroje - Moznosti internetu - Pripojeni - Nastaveni mistni site - proxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenthan Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Takze IP pres ten link je 213.155.255.131A v tom nastaveni proxy nebyla zaskrtla celou dobu ani jedna polozka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 AhojPo mÄsíci jsem si řekl, že se zase zajdu podívat na Reborn, ale překvapilo mne, že z 6-8 dualů na kterých Äel fallow mód najednou nezapnu více než 2 chary bez lagů.Na poÄítači není žádný vir, spam a ani nic podobného. OS mám win XP.Dekuji za odpovÄÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 AhojPo mÄsíci jsem si řekl, že se zase zajdu podívat na Reborn, ale překvapilo mne, že z 6-8 dualů na kterých Äel fallow mód najednou nezapnu více než 2 chary bez lagů.Na poÄítači není žádný vir, spam a ani nic podobného. OS mám win XP.Dekuji za odpovÄÄJestli myslíÄ follow, tak si vypni /noctrl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuuki Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 nejde vt..alebo sa nieco menilo a som si to len nevsimol?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 (edited) Taky mi nejede, asi se na vt zapomnelo:). Hadam, ze to bude mit souvislost s timto: 29. července 2010 - Reborn Team» Server byl uspesne presunut na jiny stroj. Jeste nekolik dalsich dni se mohou objevovat drobne vypadky ci lagy. Diky za pochopeni. [k3dT] Jinak k3, neuvazoval jsi napriklad o serveru TeamSpeaku nebo Mumble? Ventrilo je na Windows 7 dost problematicke(az minutove "lagy", kdy je ticho, pak zmacknes mluveni nebo prepnes kanal a slysis to cele ze zaznamu , nejhorsi je kdyz maj dva lidi 7cky, to si nepokecaj temer vubec ). Edited July 29, 2010 by kuzmicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 29, 2010 Author Report Share Posted July 29, 2010 jaj... to jsem ho zapinal.. opravim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Mumble?To udÄlejte jako my Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 ja vam nvm ale zatim kazdy kdo u nas ma sedmicky nema s VT nijaky vetsi problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Tak bud nemluvi nebo maji stesti Ja sem zatim od kazdyho, o kom vim ze je ma, slysel ze s tim maji taky problem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 Mumble zkusim. Pac ted mam maca a Mumble je i pro mej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Sidonius Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 [quote Ventrilo je na Windows 7 dost problematicke(az minutove "lagy", kdy je ticho, pak zmacknes mluveni nebo prepnes kanal a slysis to cele ze zaznamu , Taky mám ten stejný problém, a u tÄch kdo mají od nás win7 je to to samé. NejlepÄí bylo když jsem byl na HP mimo partu Když jsem uslyÄel : dej mi prosim heal. Heal . HEAL. hmm tak uz nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Pochybujem ze je to chyba zrovna sedmiciek, kedze to robievalo aj mne (ked bolo v kanali dost ludi ) a to na XPckach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 (edited) To ses tak jeden z milionu...u tebe to bude spis internetem nebo pc...ale rozhodne ne system.. na 7ckach to dela u 80% lidi.. Edited August 1, 2010 by kuzmicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 mame vyzkouseno s Delim, jsme spolu sami dva na VT, oba mame win7, jakmile on chvilku nemluvi, tak mu pak vse prijde s hodne velkym spozdenim... tak to musi resit tak, ze si pusti druhej notas, kde ma XP nebo visty a tam ma puste ne jen ventrilo. Ale proste Win 7 a VT nejak nejdou k sobe nebo se musi porad mluvit, coz neni zrovna idealni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Po koupení nového PC jsem si 3x reinstaloval klienta, dvÄ verze, reinstaloval MirAI... a problém přetrval:Při každém zapnutí se mi vypne skin, nastaví asi defaultní hladiny zvuků i hudby a homun bÄhá jak daleko chce i když mu odbíhání omezuju třeba na 5 cellů. Äím to může být? Dá se s tím něco dÄlat? Mám Win7... myslíte, že to bude kámen íşrazu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Po koupení nového PC jsem si 3x reinstaloval klienta, dvÄ verze, reinstaloval MirAI... a problém přetrval:Při každém zapnutí se mi vypne skin, nastaví asi defaultní hladiny zvuků i hudby a homun bÄhá jak daleko chce i když mu odbíhání omezuju třeba na 5 cellů. Äím to může být? Dá se s tím něco dÄlat? Mám Win7... myslíte, že to bude kámen íşrazu?Mozna blbost, ale mas RO v Program Files, nebo nekde jinde ? (Kdyztak to zkus nainstalovat nekam mimo.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 No nevím co to má za souvislost ale ne mám to na jiném disku než windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts