Guest Baalberith Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Mám problém s přihlášením do hry, vždycky po zadání jména a hesla se mi na chvíly zasekne celej klient a pak napíše chyba přípojení k serveru. Zkoušel jsem všechno možný, od přeinstalace po kotrolu oteřených portů. Tenhle problém se objevil po pádu systému, když jsem hrál ro. Od té doby jsem se dokázal přihlásit dvakrát cca. na pět minut. Pročetl jsem i většinu fóra ale nic nepomohlo. Mohl by mi s tím někdo poradit? Ps: Obdivuju GM jakou mají trpělivost, že dokážou odpovídat, ve většině případů, pořád na stejný otázky:DZastav sa prosim na IRC, ked tam bude niekto ochotny poradit, dovodov moze byt vela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nardeuss Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 (edited) Chci si zahrát po těch pár (3 roky) a začít zase expit postavu, od znovu, bez peněz atd.. Ale první problém, 3x klient nešel vůbec Ted už mi to jde, ale nejde fullscreen. At nastavím co chci v setup.exe tak prostě nic, jako kdyby reborn.exe nebo reexe.exe nebylo vůbec propojené s setup.exe Solved nastavením ručně v optionsinfo Edited June 26, 2012 by nardeuss Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Tiesto Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 (edited) nestalo se toto uz nekomu? zapnu patcher a dostanu tudle hlasku, absolutne nevim co stim, zkousel jsem preinstalovat .NET framework ale nic, nekdo naky rady/zkusenosti? http://imageshack.us...10/chybaay.jpg/ Edited July 10, 2012 by DJ Tiesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 nestalo se toto uz nekomu? zapnu patcher a dostanu tudle hlasku, absolutne nevim co stim, zkousel jsem preinstalovat .NET framework ale nic, nekdo naky rady/zkusenosti? http://imageshack.us...10/chybaay.jpg/V akom adresari mas RO? Moze byt, ze ho mas niekde, kde by patcher nemusel mat pristup? Spusti ho ako administrator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Tiesto Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 RO mam na C:Rebon a patcher mam primarne nastaveny aby se spoustel jako spravce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 RO mam na C:Rebon a patcher mam primarne nastaveny aby se spoustel jako spravceTak to mozes skusit este nespustat ako spravca:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Tiesto Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 aj tak jsem to zkusil, preinstalovat, zmenit adresar uz fakt nevim co stim nece se mi ti stale rikat o rucni stazeni patche Link to comment Share on other sites More sharing options...
podvodnik1 Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Mam jedem problem isel sem si zahrat reborn po 1 roku cca. a na jednou se mi zobrazi toto save data/OptioInfo{string buf} : 1 : attempt to index global ´CmdOnOffList(a nil value) neslo mi dat fullscreen ani cez save data rucne prepisat to nesli vzdy jakto prepisu tak sa ukaze toto a nezapne sa FULLSREEN prosim poradte. Dakujem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Mam jedem problem isel sem si zahrat reborn po 1 roku cca. a na jednou se mi zobrazi toto save data/OptioInfo{string buf} : 1 : attempt to index global ´CmdOnOffList(a nil value) neslo mi dat fullscreen ani cez save data rucne prepisat to nesli vzdy jakto prepisu tak sa ukaze toto a nezapne sa FULLSREEN prosim poradte. Dakujem . stiahni si znova klienta, mas ho prilis stary:http://www.reborn.cz/instalace_klienta Link to comment Share on other sites More sharing options...
fartesik Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Zdravim,mám takový menší problém s instalací hry. Klient stáhnu bez problému ale když hru chci nainstalovat tak se instalátor nespustí jediná zmÄna která probÄhne je neuvÄřitelné zasekávání a zpomalení pc (jako by na pozadí probíhala instalace 10ti programů najednou) tenhle stav se nezmÄní ani po hodinÄ Äekání. Nevíte nÄkdo co by to mohlo způsobovat popř nemohl by mi nÄkdo nahrát celého klienta (třeba na uloz.to).DÄkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Flouen Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 (edited) Krásný den, při instalaci klienta se mi zasekne instalace pokaždé u roi.dll s tím že nemůže pokraÄovat, zkoušela jsem instalaci v nouzaku i jiné alternativy, ale pokaždé se stejným výsledkem, za následek to má, že při druhém spuštÄní už nejdou synchronizovaná dvÄ okna, nevíte, co s tím? Edited September 18, 2012 by Flouen Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 (edited) ZdravíÄko dneska se mi updatoval client, zapnu hru vyskoÄí na mÄ tato chyba, zavřu jí otevře si mi nějakej korejskej client a když se chci lognout tak to napíše NO MSG a prd z toho.EDIT: Tak cajk reset patchů pomohl. Edited September 30, 2012 by smash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenrir Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Zdravim, potreboval by som pomoct so spustenim RO na MacBooku. Nainstaloval som Wineskin, vytvoril wrapper, nainstaloval Reborn, ale ked sa potom snazim spustit Reborn.exe tak sa nic neudeje. Neviem ci by to mohlo suvisiet s nejakym Mono blokom ci co, ale ten som pri vytvarani Wrapperu instaloval, tak neviem...nejaky napad? Dakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarllyLiviaS Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Nevim kam napsat dotaz, tak píšu sem: Mám možnost získat table s Androidem 4, je možnost se připojit na RO z tabletu? Zkoušel to nÄkdo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Nevim kam napsat dotaz, tak píšu sem: Mám možnost získat table s Androidem 4, je možnost se připojit na RO z tabletu? Zkoušel to nÄkdo?Kedze je RO klient napisany len pre windows a vyzaduje DirectX, neviem si predstavit, ako by si to chcel hrat na androide:) Poznam jedinu moznost a tou je vzdialena plocha na pocitac s windowsom, kde uz RO bezi:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
medved Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 (edited) Zdravím.Při nalogování na char Orionof hra zamrzne a vyskoÄí hláška: cannot read ./ AI/USER_AI/AI_M.lua: No such file or directory.K problému došlo při plnÄní Q přístup do nového svÄta. Je třeba zabít do 15 min. 40 mobsterů. Použil jsem mercenary svitek level 6 swordsmana. Ihned po kliknutí na svitek vyskočila chybová hláška.Ostatní postavy na úÄtu jdou spustit a fungují bez problému.JeštÄ dodám, že jsem odinstaloval a znovu nainstaloval hru. Edited November 26, 2012 by medved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Zdravím.Při nalogování na char Orionof hra zamrzne a vyskoÄí hláška: cannot read ./ AI/USER_AI/AI_M.lua: No such file or directory.K problému došlo při plnÄní Q přístup do nového svÄta. Je třeba zabít do 15 min. 40 mobsterů. Použil jsem mercenary svitek level 6 swordsmana. Ihned po kliknutí na svitek vyskočila chybová hláška.Ostatní postavy na úÄtu jdou spustit a fungují bez problému.JeštÄ dodám, že jsem odinstaloval a znovu nainstaloval hru.Pokial pouzivas pomocnika vo forme Homuncula, alebo Mercenary, he nutne mat k nemu nainstalovanu AI.. viz. http://www.reborn.cz/aiOdporucam mirAI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Pokial pouzivas pomocnika vo forme Homuncula, alebo Mercenary, he nutne mat k nemu nainstalovanu AI.. viz. http://www.reborn.cz/aiOdporucam mirAINebo prekopirovat soubory z \AI do \AI\USER_AI .. klasicky problem Reborn klienta, nebo to uz nekdo opravil ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medved Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 DÄkuji za pomoc. Nainstaloval jsem AI, ale pomohlo až překopírování souborů AI do USER_AI.KoneÄnÄ to funguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Hoj,poÄínaje dneškem mám následující problém. Druhé otevřené okno s roÄkem nereaguje, nejde na nÄj alt tabnout, jde jen uzavřít.Pokud jej zavřu a pozdÄji otevřu nové okna, je v nich opÄt toto vadné. Neví nÄkdo co s tím? Restart pomohl jen jednou, pak už ne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cindyyy Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Zdravím.Při nalogování na char Orionof hra zamrzne a vyskoÄí hláška: cannot read ./ AI/USER_AI/AI_M.lua: No such file or directory.K problému došlo při plnÄní Q přístup do nového svÄta. Je třeba zabít do 15 min. 40 mobsterů. Použil jsem mercenary svitek level 6 swordsmana. Ihned po kliknutí na svitek vyskočila chybová hláška.Ostatní postavy na úÄtu jdou spustit a fungují bez problému.JeštÄ dodám, že jsem odinstaloval a znovu nainstaloval hru. JeštÄ funguje i stáhnutí http://mirror.irowiki.org/ragnarok/ai/azzyai/v141.zip tohoto a následní přetažení do USER_AI ve složce AI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twist3r Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 Zdravim,po dlouhe dobe jsem chtel pustit reborn, bohuzel vsak bez uspechu. Problem je v tom ze v setupu (jak klasickej, tka i ten z open ragnarok) nevidim zadny display device, proste jen prazdnej seznam. vse jsem zkousel spoustet jako administrator (i pres to ze mam uac vyple) zkousel jsem zkopirovat od brachy funkcniho klienta, zkousel jsem ho prepatchovat little klientem a nakonec i stahnul full klienta, bohuzel vubec se nedari Windows 7 tusi nekdo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 Zdravim,po dlouhe dobe jsem chtel pustit reborn, bohuzel vsak bez uspechu. Problem je v tom ze v setupu (jak klasickej, tka i ten z open ragnarok) nevidim zadny display device, proste jen prazdnej seznam. vse jsem zkousel spoustet jako administrator (i pres to ze mam uac vyple) zkousel jsem zkopirovat od brachy funkcniho klienta, zkousel jsem ho prepatchovat little klientem a nakonec i stahnul full klienta, bohuzel vubec se nedari Windows 7 tusi nekdo ?Preinstalovat graficke ovladace typicky pomaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gloryseeker Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Ahoj, dnes jsem si stáhnul ten instalaÄní balík, pak jsem spustil Opatchuj_renewal.exe a pak Reborn.exe vše probíhalo ok patche se stáhly. Když zapnu Reborn.exe -> kliknu na Spustit hru, nabehne mi ten Setup ktery vypadá taky normálnÄ, hodim si nastavení(zkoušel jsem i default) kliknu na OK a nabÄhne tabulka s nečitelnými znaky, kdyz stisknu to leve nabehne Setup znova(hra se nespusti), kdyz stiknu to prave stane to same.Kdyz spustim reexe.exe rucne tak se nestane nic jen to bezi jako proces. JestÄ jsem zapomÄl dodat že ten Setup.exe nejde vypnout (křížek,storno,ok,Správce úloh, proste nic, když se vypne tak se zase sám hned zapne)Přikládám screen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Ahoj, dnes jsem si stÄËhnul ten instalaÄnÄ balÄÂk, pak jsem spustil Opatchuj_renewal.exe a pak Reborn.exe vÄšËe probÄÂhalo ok patche se stÄËhly. Když zapnu Reborn.exe -> kliknu na Spustit hru, nabehne mi ten Setup ktery vypadÄË taky normÄËlnÄ, hodim si nastavenÄÂ(zkouÄšËel jsem i default) kliknu na OK a nabÄhne tabulka s nečitelnÄËmi znaky, kdyz stisknu to leve nabehne Setup znova(hra se nespusti), kdyz stiknu to prave stane to same.Kdyz spustim reexe.exe rucne tak se nestane nic jen to bezi jako proces. JestÄ jsem zapomÄl dodat že ten Setup.exe nejde vypnout (křÄžek,storno,ok,SprÄËvce Äřloh, proste nic, když se vypne tak se zase sÄËm hned zapne)PřiklÄËdÄËm screen.NainÄtalovaÂť Reborn znova ale spustiÂť len Reborn.exe. NespíşÄÂťaÂť opatchovat renewal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts