Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Dark Warrior said:
Ahoj.mam dotaz.Nevite nekdo proc vsechny screeny co udelam ze hry jsou cernobily, navic podivne rozmazany jakoby zkoseny... Driv mi to nedelalo.Da se s tim neco delat?dik

marw ma pravdu, jsou to visty (ale nemuzu si pomoct nekdy to vyfoti dobre a nekdy takhle blbe...)

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
  akrim.elf said:
neviem si rady s nameles island questom, zasekla som sa hneÄ na začiatku...

po tom, Äo som sa zo vzducholode nahlásila k otcovi Bamphovi v Prontere. som odiÄla do kasí­na v Comode nájsÂť toho Larsa a niÄ...

na wiki je napí­sané pohovoriÂť si dva razy a poÄle vás naspí¤Âť za Bamphom a s tým hovoriÂť, kým sa nerozhodne poslaÂť vás dalej...

ale to NPC v Comode stále opakuje to isté a Bamp ma stále posiela za tým v Comode...

Klikala som na neho (Bampha) aspoř pí¤Âť miníşÂť a niÄ...

Poradí­ mi niekto, Äo som urobila zle?

VÄetky potrebné questy na tento quest už spravené mám a neviem, ako sa pohníşÂť z miesta

a s kterym Larjesem jsi mluvila? jen v tom prizemi u rulety, nebo nahore v 1. patre?

no už som to zmazala...

ale keÄ som si na wiki preÄí­tala, že ten týpek má byÂť na prvom poschodí­, tak som automaticky zamierila ku schodom

ví´bec ma v tíş chví­Âľu nenapadlo, že by tam mohol byÂť dva razy...

ale už som ho naÄla, keÄ som zaÄala zo zíşfaÂľstva behaÂť po celom hornom patre, zletela zo schodov, kde mí´j strmhlavý let zabrzdil až stí´l s ruletou a za ní­m bol eÄte jeden Lars...

ale ako som už povedala, ví´bec ma nenapadlo, že by tam mohol byÂť dva krát

Ergroilnin said:
Äaute chtÄl sem se zeptat jak to tu na rebu vypadá s battlegroundama. Chodí­ se na nÄ vůbec? Protože ty vÄci sou tam dost dobrý.

Pokud vim, Battlegroundy by fungovat mely, ale s tim rozdilem, ze nejde ziskat odmena.

Veci z nich jsou podle me pro reborn trosku moc silne (a navic si je jista skupina lidi snazila ziskat pomoci farmeni na dual, trial a vice)

Jaké zbranÄ může použí­vat Taekwon? V Databazi jsem naÄla jen nesehnatelné zbranÄ nebo Basketbalovou pálku a nic jiného.

Dí­ky za obpovÄd

Ps. Chci zachránit jednu holčiÄku, kterou unesli ví­ly. Když si poví­dám s Pavučinkou (vypadá jako vyvinutý Lif) tak jsem si vybrala možnost stát se ví­lou. Ale chce abych mÄla ÄpiÄaté uči (hádám ze mám mí­t Elven Ears) a kvÄtiny na hlavÄ a právÄ neví­m jaké kvÄtiny (mám u sebe zrovna Sunflower a Fancy flower).

Ale na wiki je napsáno: "TK může použí­vat zbranÄ (bohuzel ne vsechny). Obléci může jen vÄci urÄené pro “Every Job”, “Every Job except Novice” a specialni equip jen pro “Taekwon class”."

Takže by mÄl nějaké zbranÄ mí­t, leda že je to na wiki ÄpatnÄ nebo jen ÄpatnÄ formulované.

Leontinka said:
Tusim, ze to byli Botky Paroubky. Nevim proc se to tak jmenuje ale jsou porad, ale funkce byla zrusena:))...snad nekecam kraviny :confused1:

nn bylo to tak. a byli to tusim jen jedny botky z nekolika [ty nej;)].

vzpominam ze byli zavedeny v dobe kdy TK nemel second class a jakmile prisel SL a SG tak byli funkce botek zruseny.

takze vazne pro TK zadna zbran, pokud chces nosit zbrane, stan se SG, pokud ne, smir se s kopanim a v ruce nos treba rybarskej prut :teehee:

presi said:
kdyz na wiki napisu ze staci napsat /iddqd pro aktivaci nesmrtelnosti, uveris tomu?

Hi,

nechci být nepří­jemná nebo tak nějak. Ale proÄ by ta informace nemohla býti pravdivá? (nevidí­m na ní­ nic tak nepravdÄpodobného jako na tvém pří­kladu - který je ovÄem zámÄrnÄ extrémní­ názorný uÄebnicový pří­pad hoaxe) Vzhledem k tomu, že opravdu existovali boty pro TK, které mu zvýčili íştok. Problém byl v tom, že jsem nevěděla jaký equip to je proto jsem se ptala a jelikož už neplní­ svojí­ původní­ funkci je tedy moje asi jediná možnost být Star Gladiatorem.

Když už jsem u nÄj, co si mám dát (abych tedy aspon něco využila, nebo zda je lepÄí­ zůstat TK), když mám takovýto skilly (které jsou jiné než doporuÄené z wiki):

Todnado kick (max)

Counter kick (max)

Rounhouse (max)

Heel drop (max)

Sprint (asi 6lv)

a Job lv je 41

Přitom kdybych tedy zůstala TK => Sprint (max), Leap (max), Peaceful Break (lv5), Happy Break (lv5), Kihop (max) .. mÄlo by to vyjí­t přesnÄ na celkových 70 bodů (pokud jsem se nÄkde nespletla :-) ).

Mám vÄak pocit že s tí­mto bude lepÄí­ zůstat TK, ale můžu se mí­lit. Pokud je vÄak jeÄtÄ možné využí­t něco z SG, prosí­m poraÄte.

DÄkuji předem za odpovÄdi

Renji said:
Dekuji za ochotnou odpoved :confused1:(narozdil od predchoziho vysmechare). Anglictina mi nedela problemy a co nezvladnu ja, zvladne google prekladac :teehee:
No mozna kdybys byl ve hre a cetl neustale "Jak mam udelat tohle pls?" nebo "Jak se dostanu tam a tam pls?" ikdyz se daji vsechny odpovedi nalezt v databazi nebo na wiki, asi bys pochopil :)

LuKe_p said:
No mozna kdybys byl ve hre a cetl neustale "Jak mam udelat tohle pls?" nebo "Jak se dostanu tam a tam pls?" ikdyz se daji vsechny odpovedi nalezt v databazi nebo na wiki, asi bys pochopil :teehee:

Presne tak :confused1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...