Miko2609 Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 a ja jsem za,aby to GM nerikali,protoze MvPmania po restartu prinasi jen zlo a hadky a je normalne ze maju snad vacsi respawn ako ma ten mob ? Koca: hmm tk to teda diky ....to je tiez novinka ktora vznikla z nicoho nic...ked uz sa to aspon nastavy na nahodu nakeho intervalu tak to aspon napisat ....ako mne by nevadilo napisat napr interval 0- 180resp 240 proste je mi to fuk, ale nie aby to bolo len tak prenic zanic . ad Const: kludne to zmen o toceni mi je to jedno...vacsinou aj ked nake mvp zabijem len raz a potom ho hladam cely den aj ked tam nie je.... ad Tracy: ty by si bol najradsej keby si bol naky novacik a prisiel niekde kde nevies co kde je ??....db a wiki mi pomahaju od zaciatku doteraz...ako si predstav ze by si siel nieco huntit a pritom by si nevedel z coho to pada...super ze ? ....trosku nuuubacka logika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rodix- Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Proste kdyz se hralo driv bez DB a wiki, hra byla mnohem zajimavejsiTo mi teda povedz, kedy sa RO hralo bez DB. Hram tu hru uz skoro 6 rokov a prve, co som sa naucil bolo pouzivat databazy. Wiki je o niecom inom. Ale nebyt wiki, tak ma kazdy druhy doma stiahnutu eathenu a questy nerobi podla wiki, ale podla scriptu. A ako napisal miltank, nie kazdy sa vyziva v tom behat medzi NPC jak debil a citat tie bludy, ktore z nich lezu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 To mi teda povedz, kedy sa RO hralo bez DB. Hram tu hru uz skoro 6 rokov a prve, co som sa naucil bolo pouzivat databazy.To ti bylo tak 8, takze pochybuju ,-)Navic pred 6ti rokama si moh pouzivat tak max czechro db v excelu nebo v cem to bylo, nebo kenikovo db delanou uz v nevim cem. Ani jedno se nedalo srovnat s tim co mame ted.Ja nerikam ze to nepouzivam, naopak dost casto, jen rikam ze by nebylo naskodu nektere informace nezverejnovat - jako napriklad kdy se ukaze kterej boss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Moj nazor je aby sa zverejnovalo vsetko a co najpodrobnejsie. A kazda zmena bola v novinkach. Nevadi mi ked GM zmeny nediskutuju s hracmi, ale vadi mi ked to nezverejnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 To ti bylo tak 8, takze pochybuju ,-)Navic pred 6ti rokama si moh pouzivat tak max czechro db v excelu nebo v cem to bylo, nebo kenikovo db delanou uz v nevim cem. Ani jedno se nedalo srovnat s tim co mame ted.Ja nerikam ze to nepouzivam, naopak dost casto, jen rikam ze by nebylo naskodu nektere informace nezverejnovat - jako napriklad kdy se ukaze kterej boss.byla databáze na sweethearsguild.com, tak proÄ ne ji? btw proÄ se na rebornu furt zhorÄují a zhorÄují podmínky pro zabíjení bosů? já dám boose (řeknÄme například valkyru), tak se upraví tak, aÂť ji nedám, protože ji nedají včichni... (what the hell?) já si Äasuju bose a nÄkomu se to nelíbí, tak se mi to samozřejmnÄ zruÄí, protože něco dÄlám a něco z toho mám a nÄkomu kdo sedí jen naprdeli v prontÄ nebo líta a huntí poringy aby z nich mÄl OCA se to nelíbí... proÄ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Moj nazor je aby sa zverejnovalo vsetko a co najpodrobnejsie. A kazda zmena bola v novinkach. Nevadi mi ked GM zmeny nediskutuju s hracmi, ale vadi mi ked to nezverejnia. toto uz bolo rieseny v inom topicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 toto uz bolo rieseny v inom topicu jj tu druhu vetu som tam dal prave ako narazku na tu nedavnu diskusiu. Ale ta prva je na dnesnu diskusiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 jj tu druhu vetu som tam dal prave ako narazku na tu nedavnu diskusiu. Ale ta prva je na dnesnu diskusiu. jj chapem ...mna tiez stve ze sa clovek dozvie nieco az ked sa to zacne riesit, respektive ked si to niekdo vsimne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 jestli chces stat u vyrobni linky, kde delas stereotypni praci porad dokola az ti z toho houkne, tak se nech zamestnat v prumyslu Hry od toho nejsou. Kdyz je respawn bossu "nevyzpytatelnej," je to lepsi. Nebo aspon tak to muzou nekteri videt. A co je dulezity? Jak to vidi ti, kteri to mohou ovlivnit. Takze na otazku "Proc" muzes taky dostat odpoved "Protoze to tam chce GM tym." Ze jsi to za celou dobu hrani jeste nezjistil, tomu se divim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Kdyz je respawn bossu "nevyzpytatelnej," je to lepsi. Nebo aspon tak to muzou nekteri videt. A co je dulezity? ked sa ale nieco zmeni malo by to vediet viac ludi ako len GM tym .....a nevyzpytatelne nie je nic:)....ale pripada mi trosku nelogicke davat mobom po restartu vacsi respawn ako je jeho normalny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 ked sa ale nieco zmeni malo by to vediet viac ludi ako len GM tym .....a nevyzpytatelne nie je nic:)....ale pripada mi trosku nelogicke davat mobom po restartu vacsi respawn ako je jeho normalny Ale nikdo nikomu nic delsiho nedal To ze jsi ho nenasel, neznamena ze tam nebyl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Ale nikdo nikomu nic delsiho nedal To ze jsi ho nenasel, neznamena ze tam nebyl consti portil som tam 2hodiny boli sme tam dvaja ....restart bol o polnoci nasli sme ho nieco po 3tej .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 consti portil som tam 2hodiny boli sme tam dvaja ....restart bol o polnoci nasli sme ho nieco po 3tej ....To znie skoro ako mistress ;-D Tu svinu tiez clovek uvidi a potom pol hodinu hlada znovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 To znie skoro ako mistress ;-D Tu svinu tiez clovek uvidi a potom pol hodinu hlada znovu. to ale bol vesper.....kde sa nema kde schovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 MnÄ by naprosto náhodný respawn bossů nevadil, aspoř by to bylo víc o náhodÄ a ne o tom, jak si to kdo Äasuje... Co by mi ale vadilo by bylo to ruÄení DB a wiki, co tu nějaký blázen navrhoval. Nejde jen o to, že je obÄ používám a že mi hodnÄ pomáhají (už třeba i při huntech, nerada totiž chodím třeba nějakou kartu huntit jen tak, ráda si k tomu vezmu i hunt, a tam vidím, jestli existuje a jak se k nÄmu dostat), ale i proto, že ten spam na mainu by fakt nebyl hezkej... přece jenom teÄ je nÄkteří používají, takže ty otázky, na které musí nÄkdo dát nevrlé "najdi si to na wiki/db!" jsou jen občas, ale po zruÄení by to byla Äílenost takže dost takových bláznivých nápadů, jeÄtÄ by vás mohl nÄkdo slyÄet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas131 Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 cus su v amatsu dungeonu ale nevim jak se muzu dostat dal,,, kdyz vidim otevreny dvere tak me to pres ne nepusti pls poradte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 cus su v amatsu dungeonu ale nevim jak se muzu dostat dal,,, kdyz vidim otevreny dvere tak me to pres ne nepusti pls poradte Strážný u vchodu to vysvÄtluje, dungeon v Amatsu je chránÄný kouzly, můžeÄ se v nÄm ztratit a už nikdy nenajdeÄ cestu zpátky. Tam, kde vidíÄ dveře, žádný průchod být nemusí, a tam, kde žádný průchod nevidíÄ, mohou být dveře. Průchozí cestu dobře uvidíÄ třeba v naÄí databázi http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=ama_dun01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WikisRuleZz Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Ahoj, chtÄl bych se zeptat zda-li jde ukovat, či jinak udÄlat elementární zbrař z normální zbranÄ. Vím, že se dají koupit na tržnici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Viator Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Ahoj, chtÄl bych se zeptat zda-li jde ukovat, či jinak udÄlat elementární zbrař z normální zbranÄ. Vím, že se dají koupit na tržnici. ZmÄnit element již hotové či koupené zbranÄ mužeÄ pomocí Sage skillu (endow) nebo použitím Aspersia (Priest skill), či cursed watery nebo enchant poison. Kovářem už ukovanou zbrař nezmÄníÄ (kromÄ refine rate).SamozřejmÄ je možnost ukovat novou zbrař pomocí kováře s přísluÄnou schopností, ale to také něco stojí. =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 ZmÄnit element již hotové či koupené zbranÄ mužeÄ pomocí Sage skillu (endow) nebo použitím Aspersia (Priest skill), či cursed watery nebo enchant poison.Len poznamka, ze tato zmena nieje trvala a trva len par minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Len poznamka, ze tato zmena nieje trvala a trva len par minut.a jeÄtÄ nutno dodat, že endow má Äanci zničit nÄkteré typy zbraní Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 a jeÄtÄ nutno dodat, že endow má Äanci zničit nÄkteré typy zbraníPresi, tohle není přesné. Endow nemá Äanci ničit nÄkteré typy zbraní, ale vÄechny bez výjimky, a to jedinÄ v případÄ, že sage neovládá Endow úplně (tj. na 5. levelu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 aha... ale i tak ji může zničit já myslel že to je na typy zbraní Link to comment Share on other sites More sharing options...
WikisRuleZz Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Otázka, lze použít knihy na vaření (Elemental potion book a cooking book - snad to píÄu dobře) na vÄechny povolání, nevidím v popisu v db žádné omezení, ale pro jistotu se zeptám. DÄkuji za odpovÄÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 jen alchymist (creator) umi varit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.