Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

a ja jsem za,aby to GM nerikali,protoze MvPmania po restartu prinasi jen zlo a hadky :)

a je normalne ze maju snad vacsi respawn ako ma ten mob ?:)

Koca: hmm tk to teda diky :)....to je tiez novinka ktora vznikla z nicoho nic...ked uz sa to aspon nastavy na nahodu nakeho intervalu tak to aspon napisat :)....ako mne by nevadilo napisat napr interval 0- 180resp 240 proste je mi to fuk, ale nie aby to bolo len tak prenic zanic :).

ad Const: kludne to zmen o toceni mi je to jedno...vacsinou aj ked nake mvp zabijem len raz a potom ho hladam cely den aj ked tam nie je....

ad Tracy: ty by si bol najradsej keby si bol naky novacik a prisiel niekde kde nevies co kde je ??:P....db a wiki mi pomahaju od zaciatku doteraz...ako si predstav ze by si siel nieco huntit a pritom by si nevedel z coho to pada...super ze ?:P ....trosku nuuubacka logika

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Guest rodix-
Proste kdyz se hralo driv bez DB a wiki, hra byla mnohem zajimavejsi

To mi teda povedz, kedy sa RO hralo bez DB. Hram tu hru uz skoro 6 rokov a prve, co som sa naucil bolo pouzivat databazy.

Wiki je o niecom inom. Ale nebyt wiki, tak ma kazdy druhy doma stiahnutu eathenu a questy nerobi podla wiki, ale podla scriptu. A ako napisal miltank, nie kazdy sa vyziva v tom behat medzi NPC jak debil a citat tie bludy, ktore z nich lezu.

To mi teda povedz, kedy sa RO hralo bez DB. Hram tu hru uz skoro 6 rokov a prve, co som sa naucil bolo pouzivat databazy.

To ti bylo tak 8, takze pochybuju ,-)

Navic pred 6ti rokama si moh pouzivat tak max czechro db v excelu nebo v cem to bylo, nebo kenikovo db delanou uz v nevim cem. Ani jedno se nedalo srovnat s tim co mame ted.

Ja nerikam ze to nepouzivam, naopak dost casto, jen rikam ze by nebylo naskodu nektere informace nezverejnovat - jako napriklad kdy se ukaze kterej boss.

To ti bylo tak 8, takze pochybuju ,-)

Navic pred 6ti rokama si moh pouzivat tak max czechro db v excelu nebo v cem to bylo, nebo kenikovo db delanou uz v nevim cem. Ani jedno se nedalo srovnat s tim co mame ted.

Ja nerikam ze to nepouzivam, naopak dost casto, jen rikam ze by nebylo naskodu nektere informace nezverejnovat - jako napriklad kdy se ukaze kterej boss.

byla databáze na sweethearsguild.com, tak proÄ ne ji? :) btw proÄ se na rebornu furt zhorÄují­ a zhorÄují­ podmí­nky pro zabí­jení­ bosů? já dám boose (řeknÄme napří­klad valkyru), tak se upraví­ tak, aÂť ji nedám, protože ji nedají­ včichni... (what the hell?) já si Äasuju bose a nÄkomu se to nelí­bí­, tak se mi to samozřejmnÄ zruÄí­, protože něco dÄlám a něco z toho mám a nÄkomu kdo sedí­ jen naprdeli v prontÄ nebo lí­ta a huntí­ poringy aby z nich mÄl OCA se to nelí­bí­... proÄ?

jestli chces stat u vyrobni linky, kde delas stereotypni praci porad dokola az ti z toho houkne, tak se nech zamestnat v prumyslu :) Hry od toho nejsou. Kdyz je respawn bossu "nevyzpytatelnej," je to lepsi. Nebo aspon tak to muzou nekteri videt. A co je dulezity? Jak to vidi ti, kteri to mohou ovlivnit. Takze na otazku "Proc" muzes taky dostat odpoved "Protoze to tam chce GM tym." Ze jsi to za celou dobu hrani jeste nezjistil, tomu se divim :)

Kdyz je respawn bossu "nevyzpytatelnej," je to lepsi. Nebo aspon tak to muzou nekteri videt. A co je dulezity?

ked sa ale nieco zmeni malo by to vediet viac ludi ako len GM tym :).....a nevyzpytatelne nie je nic:)....ale pripada mi trosku nelogicke davat mobom po restartu vacsi respawn ako je jeho normalny :)

ked sa ale nieco zmeni malo by to vediet viac ludi ako len GM tym :).....a nevyzpytatelne nie je nic:)....ale pripada mi trosku nelogicke davat mobom po restartu vacsi respawn ako je jeho normalny :)

Ale nikdo nikomu nic delsiho nedal :) To ze jsi ho nenasel, neznamena ze tam nebyl :)

MnÄ by naprosto náhodný respawn bossů nevadil, aspoř by to bylo ví­c o náhodÄ a ne o tom, jak si to kdo Äasuje...

Co by mi ale vadilo by bylo to ruÄení­ DB a wiki, co tu nějaký blázen :) navrhoval. Nejde jen o to, že je obÄ použí­vám a že mi hodnÄ pomáhají­ (už třeba i při huntech, nerada totiž chodí­m třeba nějakou kartu huntit jen tak, ráda si k tomu vezmu i hunt, a tam vidí­m, jestli existuje a jak se k nÄmu dostat), ale i proto, že ten spam na mainu by fakt nebyl hezkej... přece jenom teÄ je nÄkteří­ použí­vají­, takže ty otázky, na které musí­ nÄkdo dát nevrlé "najdi si to na wiki/db!" jsou jen občas, ale po zruÄení­ by to byla Äí­lenost :) takže dost takových bláznivých nápadů, jeÄtÄ by vás mohl nÄkdo slyÄet! :)

• 3 weeks later...
cus su v amatsu dungeonu ale nevim jak se muzu dostat dal,,, kdyz vidim otevreny dvere tak me to pres ne nepusti pls poradte

Strážný u vchodu to vysvÄtluje, dungeon v Amatsu je chránÄný kouzly, můžeÄ se v nÄm ztratit a už nikdy nenajdeÄ cestu zpátky. Tam, kde vidí­Ä dveře, žádný průchod být nemusí­, a tam, kde žádný průchod nevidí­Ä, mohou být dveře. Průchozí­ cestu dobře uvidí­Ä třeba v naÄí­ databázi http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=ama_dun01

• 2 weeks later...
Ahoj, chtÄl bych se zeptat zda-li jde ukovat, či jinak udÄlat elementární­ zbrař z normální­ zbranÄ. Ví­m, že se dají­ koupit na tržnici.

ZmÄnit element již hotové či koupené zbranÄ mužeÄ pomocí­ Sage skillu (endow) nebo použití­m Aspersia (Priest skill), či cursed watery nebo enchant poison. Kovářem už ukovanou zbrař nezmÄní­Ä (kromÄ refine rate).

SamozřejmÄ je možnost ukovat novou zbrař pomocí­ kováře s pří­sluÄnou schopností­, ale to také něco stojí­. =)

a jeÄtÄ nutno dodat, že endow má Äanci zničit nÄkteré typy zbraní­

Presi, tohle není­ přesné. Endow nemá Äanci ničit nÄkteré typy zbraní­, ale vÄechny bez výjimky, a to jedinÄ v pří­padÄ, že sage neovládá Endow úplně (tj. na 5. levelu).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...