Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Czechro uz je definitivne vypnuty? Mi uz asi tejden nejde jejich web. :/

Definitivně ne. Prý má jet do konce tohoto roku. Ale jsou tam nějaké problmémy, tuším s hostingem na Savaně, co psal naposled Twin na fóru než to spadlo. Dával tam nějakou novou adresu, která se měla zkusit, ale nwm jakou.

• 4 weeks later...

nazdar

otazka k enchanter questu: green maiden quest je quest na new year doll? ak ano, tak mozu enchanter quest splnit aj ti, ktori new year doll vyrobili, ale predali? a este jedna otazka, je enchanter quest vhodny pre support postavy?

diky za odpoved

nazdar

otazka k enchanter questu: green maiden quest je quest na new year doll? ak ano, tak mozu enchanter quest splnit aj ti, ktori new year doll vyrobili, ale predali? a este jedna otazka, je enchanter quest vhodny pre support postavy?

diky za odpoved

green maiden quest = new year doll, nevim, ma se tam zabijet s limitem nejaky drak ( ted nevim ci gopinich nebo goldacidus pry nejak 5 ci 7 minut ... )

no chcela som to robit s alchymistkou (prip.ninja, ked nvm jak je to s tym doll questom), ale vidim, ze to pre nu nie je vhodny quest.

edi:

hlavne ide o to, ze new year doll quest som dokoncila, takze neviem ci so mnou npc bude chciet este kecat.

no chcela som to robit s alchymistkou (prip.ninja, ked nvm jak je to s tym doll questom), ale vidim, ze to pre nu nie je vhodny quest.

edi:

hlavne ide o to, ze new year doll quest som dokoncila, takze neviem ci so mnou npc bude chciet este kecat.

V enchanterovi je zabijeni na cas, ale moby ti muze pozabijet kdokoliv.

Podminkou aby s tebou ALison mluvila je hotovy new year doll quest, pokud ho mas, tak v pohode, pokud ne, tak mas smulu a musis ho (do)delat.

Presne tak, ten quest mam hotovej a az na toho jednoho dracka jsem dal vsechno solo. Asi bych dal i toho dracka, ale nechtelo se mi logovat k lince jeste stringy a modlit se abych to v casovym limitu stihnul. :)

Chcel by som sa spýtať na to, ako dostanem od toho chlapca dychciaceho po meat (Morisson) candle? Dávam mu mňso a on nič. Alebo som niečo opomenul - napr. hodiť pred tým reč s jeho matkou?

Candle? nějakou svíčku? pokud vím tak ten klučina by nic dávat neměl, jen se musí naštvat, že mu nedáte maso... jeho matka vás pochválí a otevře se další část questu na výrobu Juice.

Edit: i když je fakt, že ten quest jsem naposledy dělal před pár lety, ale pochybuju že se tam něco měnilo.

Candle? nějakou sví­Äku? pokud ví­m tak ten klučina by nic dávat nemÄl, jen se musí­ naÄtvat, že mu nedáte maso... jeho matka vás pochválí­ a otevře se dalÄí­ Äást questu na výrobu Juice.

Edit: i když je fakt, že ten quest jsem naposledy dÄlal před pár lety, ale pochybuju že se tam něco mÄnilo.

PrepáÄ, pomýlil som sa - je to candy :lookaround: . VÄade je uvádzaný ako výrobca candy a dokonca som sa pregooglil aj k akýmsi zdrojovým kódom Äeského regnaroku, kde po nasýtení­ sa mí¤som dáva candy ako odmenu za meat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...