Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

2. existuje rozumný důvod pro to, že v yunu nejde použí­t romantic randezvous? pokud neexistuje, mohl by se povolit?

Jestli se budou nejak hromadneji povolovat manzeske porty tak prosim o zvazeni povoleni i v meste Izlude, dekuju :thumbup:

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
1. když zabiju naráz (třeba SS) nějakého moba, který si vyvolává summony s dropem (např. abysmal a kaliÄ), dostanu drop jen z abyse nebo z obou? :thumbup:

2. existuje rozumný důvod pro to, že v yunu nejde použí­t romantic randezvous? pokud neexistuje, mohl by se povolit?

edit: 3. proÄ když mám zaplý bm a zaÄnu něco psát NPC (např. čísla barev tondovi) nebo do chat oken, tak pí­Äu vÄechno dvakrát? neÄlo by to taky spravit? :jester:

1. dostanes drop jen z toho hlavniho

3. je hodne starej bug klienta, mam pocit ze kenny to ted nejak opravil, takze se to treba objevi v nejakym novejsim exe.

Jestli se budou nejak hromadneji povolovat manzeske porty tak prosim o zvazeni povoleni i v meste Izlude, dekuju :thumbup:

Dobry napad. Vim ze to je zakazane kvuli boss arene, ale ze by tam bylo zrovna kazdy den narvano se rict neda... Nebo povolit port v dolni casti izlude (od kapry dolu).

Hi, sice vim, že je na tento dotaz zvláÄtní­ topic, ale sem se dí­vá ví­c lidí­ :thumbup:

Na notebooku máme linux Open Suse 10.3 a grafickou kartu "Mobil Intel Graphic Medea Accelerator X3100". Ale podle návodu to jde jen na ATI a nVidia (o Äemž nepochybuji). Ale slyÄela jsem, že to jde nějak "oblbnout", aby si myslel, že má ATI či nVidiu (nebo tak něco :jester: ). Wine máme (sice neví­m jakou verzi, ale ségra, který je notebook, tak teÄ dÄlala aktualizace tak je snad novÄjÄí­)

/hp Můžete mi poradit?

/thx předem

chtÄl bych jen malou technickou radu, ve wiki je u nÄkterých potvor na nÄkterých mapách napsaný třeba 1/45 nebo 10/22 co ten zlomek znamená a jaká je pravdÄpodobnost že takovou potvoru najdu, popří­padÄ když jí­ killnu za jak dlouho se tam obÄví­ znova? :in_love:

To je pocet minut, kdy se po zabiti znova respawnou. Pokud koukas treba do webovy databaze a cisla tam jsou ve tvaru [1/45,10] tak to znamena, ze je na ty mape pouze jedna potvora s respawnem 45 az 55 minut (45 je zaklad, k tomu se pricte nahodne 0 - 10 minut).

• 2 weeks later...

Mam dotaz na Headgear Orc Helm ...podle Reborn Wiki kdyz ziskam 100 ks Orcish Voucher a zanesu je Orc Wariorovi v in_orcs01 tak mi ma vyrobit onen Orc Helm...ale on jen neco keca o tom ze me sejme :) a bla,bla,bla....

Kde je chyba ??? ... od jednoho hrace jsem slysel ze jich musim posbirat 24 000 ks ...nebo si musim aktivovat nejaky Quest?

Diky za odpoved...

Mam dotaz na Headgear Orc Helm ...podle Reborn Wiki kdyz ziskam 100 ks Orcish Voucher a zanesu je Orc Wariorovi v in_orcs01 tak mi ma vyrobit onen Orc Helm...ale on jen neco keca o tom ze me sejme :) a bla,bla,bla....

Kde je chyba ??? ... od jednoho hrace jsem slysel ze jich musim posbirat 24 000 ks ...nebo si musim aktivovat nejaky Quest?

Diky za odpoved...

chyba je v tom, že na Äapku je quest a quest není­ v DB, ale na wiki :)

Hledal jsem, ale nenasel jsem....mohl by nekdo prosim dodat odkaz ? Uz nas to zkoumalo vicero hracu jak na tu Orc Helm ale jaksi jse zatim nikde nic nenasli.

Dekuji...

Jestli myslis Orc Helm tak ta pada z Orc Skeleton (0.04%) nebo z Orc Baby (0.02%). Pokud myslis Helmet of Orc Hero na kterej je ten q tak http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:helmet...ro?s=orc%20helm :)

Mám dotaz: jak to udÄlat aby se mi signatury z rune-nifu "prehazovaly"?

Já bych si ty tři obrázky dal přes nějakej grafickej program (Corel, Photoshop...) do animovanýho gifu a to pak hodil nÄkam na net a sem si dal akorát odkaz na ten obrázek :)

Kocicaku, mám dotaz: vÄera jsem zaÄal G quest .. vsechno v poho az kdyz jsem zacal s ukolama tak jsem naklikl zrovna na Sklepniho postracha ( zákon schválnosti ). Mno... zkousel jsem vzdat jakkoliv tento ukol a neslo to .. pak jsem to zkousel zabit ... a ... dalo by se to ale za mnohem delsi cas... takze... mohl bys prosimte :

poradit jak vzdat ukol / opravit aby sel vzdat ukol?

Dí­ky, GZIP :)

tj sice hezky ale orc hero card enmam a i ty safetky jsou dost narocny abych si porad hazel...

EDIT: Odpoved Galbovi

omg ty safetky je to nejlepsi co muze delat hodiji ty poodbehnes a vlezes do ni

Kdybych spolehal na jeho vlastni safetky tak jsem davno mrtvej

Charlotte: Mas pravdu na tri ucty 75- je to hardcore ... sklepniho vubec nestihnu znicit a Amoniuse stiham jen dostavat do Fury a pak uz je pozde.. takze uz to zkousett nebudu...

Guest Baalberith
tohleto jsem myslel....

Myslite ze kdyz s nim promluvim 10x a budu mit tech 100x Orcis Voucher tak mi da obycejnou Orc Helmet ?

Mám taký pocit, že Orcish Voucherov je v skutoÄnosti treba doniesÂť 10 000ks a Heroic Emblemov potom 100ks. A eÄte sa mi nieÄo zdá o 10 000ks jellopy :)

screenreborn155uk1.th.jpg

Je tenhle format toho announcment textu normalni? Muze to byt protoze, po nejakych zmenach v posledni dobe, se mi po pouziti /set2 zacal menit font (jako pres /showname) takze ted ten /showname musim potom pouzivat. Neni to zadna velka vada, spis jen pro zajimavost :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...