Koca Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Dotaz no. 2:¨asi dva dny mam pod fotkou medveda uplne dole warn 0% a 5 ctverecku... proÄ? co to znamená To znamena, ze jsi hodnej Zmenilo se zobrazovani warnu, pokud mas 0% tak te jeste nikdo newarnoval. Warny se davaji za porusovani pravidel fora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 To znamena, ze jsi hodnej Zmenilo se zobrazovani warnu, pokud mas 0% tak te jeste nikdo newarnoval. Warny se davaji za porusovani pravidel fora.Tesi me to sice... ale zda se ze to mam jen ja ... nebo kazdej vidi jen "svuj" ? Edit 3.10. Dík Koco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 jj, kazdej vidi jen svuj a gm / moderatori vidi vsecky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taramus Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Mám dotázek...přeÄel sem na Visty, Ro mi jede v pořádku, jen když si ukládám screeny tak se to na nÄkolik vteřil úplně zasekne a pak se to zase rozjede a screen je Äernobílý, zkosený a rozseklý napůl, takže kus leé strany je napravo a je to prakticky nečitelné, nevíte nÄkdo proÄ popřípadÄ jak to odstranit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobra krĂĄlovskĂĄ Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 ChtÄl bych se zeptat, kudy se muzu dostat do Moscovie? hledal jsem hledal, ale bezvysledne..diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splinter Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 ChtÄl bych se zeptat, kudy se muzu dostat do Moscovie? hledal jsem hledal, ale bezvysledne..dikyDo moscovie se da dostat pres NPC, ktery je v alberte, na hornim molu (vpravo dole) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Mám dotázek...přeÄel sem na Visty, Ro mi jede v pořádku, jen když si ukládám screeny tak se to na nÄkolik vteřil úplně zasekne a pak se to zase rozjede a screen je Äernobílý, zkosený a rozseklý napůl, takže kus leé strany je napravo a je to prakticky nečitelné, nevíte nÄkdo proÄ popřípadÄ jak to odstranit?ja bych to videl tak na preinstalovani ovladace graficke karty a pripadne directX pokud nemas nejnovejsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taramus Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 ja bych to videl tak na preinstalovani ovladace graficke karty a pripadne directX pokud nemas nejnovejsiovladaÄe sem nainstalil nejnovÄjÄí, directy už mám nejnovÄjÄí, ale nic to nepomohlo, tak teda nevím Äím to je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 - Assumptio opet funguje na Boss monstra - Graficky efekt assumptia dostanou vsichni, ne jen caster.Assumptio od mobov, alebo od playerov? Tance, pisne bardu, ani "duety" uz nebudou fungovat za prekazkama jako zdi a pevny objekty na mape (pres ktere nejde strilet).Tj gravity uprava, alebo reborn feature? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Tj gravity uprava, alebo reborn feature? [13:39:51] <~Koca> a ty stringy fungujou takhle za zdi?[13:39:57] <+Gell> no hadej [13:40:02] <&Ellianna> jo, fungujou[13:40:04] <+Gell> samozrejme ze fungujou [13:40:18] <~Koca> hmm [13:40:36] <+Gell> zabanujte me, na gw sem takhle >bugoval< slow gracem [13:40:40] <~Koca> asi se mrknu do src[13:40:50] <~Koca> a trochu to tam posteluju [13:40:51] <+jirkan> to je to samy jako flusance od Kasy (fire breath), taky by nemely jit za prekazkou[13:41:14] <+Gell> to zas bude naka super custom uprava [13:41:26] <+jirkan> gell: spis oprava blbe eA[13:42:05] <~Koca> tam hodim kousek kodu ze storm gustu aby to nefungovalo za prekazkou a smitec[13:42:28] <+Gell> pak to nema lagovat takovej stylovej hotfix [13:42:55] <+jirkan> Gelle bez se radsi ucit random a nekecej do lagovani o kterym nic nevis [13:43:11] <~Koca> jinak to neudelas.. musis zkontrolovat "cestu"[13:43:33] <~Koca> je to jeden blbej if[13:44:23] <+jirkan> Koca: no pridej to prosim i do Fire/Dragon Breath [13:44:55] <+Gell> ja bych to pridal i do dazzleru xDDD[13:45:01] <+Gell> to by byla super uprava, coz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Ok a nejake rozumne vysvetlenie? Lebo z toho viem akurat, ze je to custom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Ok a nejake rozumne vysvetlenie? Lebo z toho viem akurat, ze je to custom Oprava custom upravy Assu 3x3 tak aby to s novejsimi SVN delalo to co to delati ma a co to delalo se starsimi kdysi ale s novejma eA ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Myslel som tie stringy a pod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Mám dotaz: proÄpak nejde v jupu dvojce portovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acri Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Mám dotaz: proÄpak nejde v jupu dvojce portovat? asi to ma souvislost s mini questem do juperos core Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 asi to ma souvislost s mini questem do juperos core Ne asi ale uricite.Je tam casove limitovany quest a kdyby tam slo portit tak by to nebyla takova bzunda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Ne asi ale uricite.Je tam casove limitovany quest a kdyby tam slo portit tak by to nebyla takova bzunda. aha.. dekuji za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Hugel minigamesMohl bych se zeptat jak to v tom hugelu funguje. Na Wiki je napsano, že dostanu nahodny item, ale z praxe na jinych serverech je to dle vyberu. Nerad bych to zkousel 2mesice abych pak dostal tretku za pak zenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReRo'S Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 urcite se to tady nekde resilo, ale clovek je povahy line... ale to je jiny pribeh tak se ptam, jak se spunti dostanu na Abbey? hledam npc u veins a bud se utopil nebo mu nekdo pomohl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splinter Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 urcite se to tady nekde resilo, ale clovek je povahy line... ale to je jiny pribeh tak se ptam, jak se spunti dostanu na Abbey? hledam npc u veins a bud se utopil nebo mu nekdo pomohl...http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:nameless_island Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReRo'S Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 chtel by jsem se zeptat, protoze mi to nikdo nedokazal rict na 100%. kdyz je potvora (banshee) properity shadow2 a ja mam na sobe brnko s bathory c. (armor, un. shadow) co mi ta potvora udela kdyz do me sekne? missne, da mensi dmg, nebo zadna zmena oproti jinemu brnku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 chtel by jsem se zeptat, protoze mi to nikdo nedokazal rict na 100%. kdyz je potvora (banshee) properity shadow2 a ja mam na sobe brnko s bathory c. (armor, un. shadow) co mi ta potvora udela kdyz do me sekne? missne, da mensi dmg, nebo zadna zmena oproti jinemu brnku?Kdyz do tebe mob seka, tak do tebe seka vzdy neutral utokem. Tzn. bathory card neredukuje obyc sekani, na to jsou redukcni karty do stitu (Khalitzburg, Hodremlin,Tirfing Card)+ garmentu (Raydric, Deviling).Ceho by jsi si mel vsimat jsou skilly banshee:State: attack lvl 1 Wide Curse 5.00 % lvl 2 Critical Wound 5.00 % lvl 9 Soul Strike of Darkness [b](shadow)[/b] 20.00 % lvl 3 Shadow Attribute Attack [b](shadow)[/b] 10.00 % lvl 1 Evil Land [b](shadow)[/b] 5.00 % State: idle lvl 1 Emotion 20.00 % State: chase lvl 1 Cursing Attack [b](shadow)[/b] 10.00 % lvl 9 Soul Strike of Darkness [b](shadow)[/b] 20.00 % lvl 1 Emotion 10.00 % Jelikoz Bathory card dava shadow property, coz znamena podle teto >property tabulky < (ruzne karty na property davaji vlastnikovy vzdy lvl 1 property- snad /! ) znamena, ze ti shadow utoky nebudou delat zadne zraneni... tzn vsechny skilly banshee se shadow elementem te missnou.Jen poznamka na konec: Ghostring card sice dava na neutral 75% redukci, ale ta nefunguje na obyc sekani (v PVM oblasti). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Jen poznamka na konec: Ghostring card sice dava na neutral 75% redukci, ale ta nefunguje na obyc sekani (v PVM oblasti). Tak a jsem zase zmaten,vsak se psalo (doufam ze to bylo tady a ne u konkurence) ze Ghost uz funguje pouze u sekani napr. u Sword Guardiana apod. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Nejsem vlastnikem Ghostring karty, takze nemam nic otestovano. Cerpam z informaci tady z fora a uz nekolikrat se tady psalo, ze neredukuje obyc sekani v PVM oblastni. Jeste se psalo, ze by to melo redukovat neutral skilly (treba spiralku od seyrena), ale nikdy to tu nikdo nepotvrdil, nebo me to tady nejak zaniklo.Za presne informace o funkci ghostringa v PVM oblasti bych byl rad /! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radim Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Warpy už se nedají přehrát? Se to uloží na první místo a posune se to, tak ten třetí to vždycky vyhodí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.