Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Mám dotázek...přeÄel sem na Visty, Ro mi jede v pořádku, jen když si ukládám screeny tak se to na nÄkolik vteřil úplně zasekne a pak se to zase rozjede a screen je Äernobí­lý, zkosený a rozseklý napůl, takže kus leé strany je napravo a je to prakticky nečitelné, neví­te nÄkdo proÄ popří­padÄ jak to odstranit?

Mám dotázek...přeÄel sem na Visty, Ro mi jede v pořádku, jen když si ukládám screeny tak se to na nÄkolik vteřil úplně zasekne a pak se to zase rozjede a screen je Äernobí­lý, zkosený a rozseklý napůl, takže kus leé strany je napravo a je to prakticky nečitelné, neví­te nÄkdo proÄ popří­padÄ jak to odstranit?

ja bych to videl tak na preinstalovani ovladace graficke karty a pripadne directX pokud nemas nejnovejsi

• 2 weeks later...
- Assumptio opet funguje na Boss monstra

- Graficky efekt assumptia dostanou vsichni, ne jen caster.

Assumptio od mobov, alebo od playerov? :megalol:

Tance, pisne bardu, ani "duety" uz nebudou fungovat za prekazkama jako zdi a pevny objekty na mape (pres ktere nejde strilet).

Tj gravity uprava, alebo reborn feature? :)

Tj gravity uprava, alebo reborn feature? :megalol:
[13:39:51] <~Koca> a ty stringy fungujou takhle za zdi?

[13:39:57] <+Gell> no hadej :)

[13:40:02] <&Ellianna> jo, fungujou

[13:40:04] <+Gell> samozrejme ze fungujou :)

[13:40:18] <~Koca> hmm :)

[13:40:36] <+Gell> zabanujte me, na gw sem takhle >bugoval< slow gracem :P

[13:40:40] <~Koca> asi se mrknu do src

[13:40:50] <~Koca> a trochu to tam posteluju :)

[13:40:51] <+jirkan> to je to samy jako flusance od Kasy (fire breath), taky by nemely jit za prekazkou

[13:41:14] <+Gell> to zas bude naka super custom uprava :)

[13:41:26] <+jirkan> gell: spis oprava blbe eA

[13:42:05] <~Koca> tam hodim kousek kodu ze storm gustu aby to nefungovalo za prekazkou a smitec

[13:42:28] <+Gell> pak to nema lagovat :) takovej stylovej hotfix :)

[13:42:55] <+jirkan> Gelle bez se radsi ucit random a nekecej do lagovani o kterym nic nevis :P

[13:43:11] <~Koca> jinak to neudelas.. musis zkontrolovat "cestu"

[13:43:33] <~Koca> je to jeden blbej if

[13:44:23] <+jirkan> Koca: no pridej to prosim i do Fire/Dragon Breath

[13:44:55] <+Gell> ja bych to pridal i do dazzleru xDDD

[13:45:01] <+Gell> to by byla super uprava, coz? :P

Ok a nejake rozumne vysvetlenie? Lebo z toho viem akurat, ze je to custom :megalol:

Oprava custom upravy Assu 3x3 tak aby to s novejsimi SVN delalo to co to delati ma a co to delalo se starsimi kdysi ale s novejma eA ne :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

chtel by jsem se zeptat, protoze mi to nikdo nedokazal rict na 100%. kdyz je potvora (banshee) properity shadow2 a ja mam na sobe brnko s bathory c. (armor, un. shadow) co mi ta potvora udela kdyz do me sekne? missne, da mensi dmg, nebo zadna zmena oproti jinemu brnku?

chtel by jsem se zeptat, protoze mi to nikdo nedokazal rict na 100%. kdyz je potvora (banshee) properity shadow2 a ja mam na sobe brnko s bathory c. (armor, un. shadow) co mi ta potvora udela kdyz do me sekne? missne, da mensi dmg, nebo zadna zmena oproti jinemu brnku?

Kdyz do tebe mob seka, tak do tebe seka vzdy neutral utokem. Tzn. bathory card neredukuje obyc sekani, na to jsou redukcni karty do stitu (Khalitzburg, Hodremlin,Tirfing Card)+ garmentu (Raydric, Deviling).

Ceho by jsi si mel vsimat jsou skilly banshee:

State: attack
lvl 1 Wide Curse 5.00 %
lvl 2 Critical Wound 5.00 %
lvl 9 Soul Strike of Darkness [b](shadow)[/b] 20.00 %
lvl 3 Shadow Attribute Attack [b](shadow)[/b] 10.00 %
lvl 1 Evil Land [b](shadow)[/b] 5.00 %
State: idle
lvl 1 Emotion 20.00 %
State: chase
lvl 1 Cursing Attack [b](shadow)[/b] 10.00 %
lvl 9 Soul Strike of Darkness [b](shadow)[/b] 20.00 %
lvl 1 Emotion 10.00 %

Jelikoz Bathory card dava shadow property, coz znamena podle teto >property tabulky < (ruzne karty na property davaji vlastnikovy vzdy lvl 1 property- snad /! ) znamena, ze ti shadow utoky nebudou delat zadne zraneni... tzn vsechny skilly banshee se shadow elementem te missnou.

Jen poznamka na konec: Ghostring card sice dava na neutral 75% redukci, ale ta nefunguje na obyc sekani (v PVM oblasti).

Jen poznamka na konec: Ghostring card sice dava na neutral 75% redukci, ale ta nefunguje na obyc sekani (v PVM oblasti).

Tak a jsem zase zmaten,vsak se psalo (doufam ze to bylo tady a ne u konkurence) ze Ghost uz funguje pouze u sekani napr. u Sword Guardiana apod. ?

Nejsem vlastnikem Ghostring karty, takze nemam nic otestovano. Cerpam z informaci tady z fora a uz nekolikrat se tady psalo, ze neredukuje obyc sekani v PVM oblastni. Jeste se psalo, ze by to melo redukovat neutral skilly (treba spiralku od seyrena), ale nikdy to tu nikdo nepotvrdil, nebo me to tady nejak zaniklo.

Za presne informace o funkci ghostringa v PVM oblasti bych byl rad /!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...