Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Ahoj.mam dotaz.Nevite nekdo proc vsechny screeny co udelam ze hry jsou cernobily, navic podivne rozmazany jakoby zkoseny... Driv mi to nedelalo.Da se s tim neco delat?dik

marw ma pravdu, jsou to visty (ale nemuzu si pomoct nekdy to vyfoti dobre a nekdy takhle blbe...)

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
neviem si rady s nameles island questom, zasekla som sa hneÄ na začiatku...

po tom, Äo som sa zo vzducholode nahlásila k otcovi Bamphovi v Prontere. som odiÄla do kasí­na v Comode nájsÂť toho Larsa a niÄ...

na wiki je napí­sané pohovoriÂť si dva razy a poÄle vás naspí¤Âť za Bamphom a s tým hovoriÂť, kým sa nerozhodne poslaÂť vás dalej...

ale to NPC v Comode stále opakuje to isté a Bamp ma stále posiela za tým v Comode...

Klikala som na neho (Bampha) aspoř pí¤Âť miníşÂť a niÄ...

Poradí­ mi niekto, Äo som urobila zle?

VÄetky potrebné questy na tento quest už spravené mám a neviem, ako sa pohníşÂť z miesta

a s kterym Larjesem jsi mluvila? jen v tom prizemi u rulety, nebo nahore v 1. patre?

no už som to zmazala...

ale keÄ som si na wiki preÄí­tala, že ten týpek má byÂť na prvom poschodí­, tak som automaticky zamierila ku schodom

ví´bec ma v tíş chví­Âľu nenapadlo, že by tam mohol byÂť dva razy...

ale už som ho naÄla, keÄ som zaÄala zo zíşfaÂľstva behaÂť po celom hornom patre, zletela zo schodov, kde mí´j strmhlavý let zabrzdil až stí´l s ruletou a za ní­m bol eÄte jeden Lars...

ale ako som už povedala, ví´bec ma nenapadlo, že by tam mohol byÂť dva krát

Äaute chtÄl sem se zeptat jak to tu na rebu vypadá s battlegroundama. Chodí­ se na nÄ vůbec? Protože ty vÄci sou tam dost dobrý.

Pokud vim, Battlegroundy by fungovat mely, ale s tim rozdilem, ze nejde ziskat odmena.

Veci z nich jsou podle me pro reborn trosku moc silne (a navic si je jista skupina lidi snazila ziskat pomoci farmeni na dual, trial a vice)

Jaké zbranÄ může použí­vat Taekwon? V Databazi jsem naÄla jen nesehnatelné zbranÄ nebo Basketbalovou pálku a nic jiného.

Dí­ky za obpovÄd

Ps. Chci zachránit jednu holčiÄku, kterou unesli ví­ly. Když si poví­dám s Pavučinkou (vypadá jako vyvinutý Lif) tak jsem si vybrala možnost stát se ví­lou. Ale chce abych mÄla ÄpiÄaté uči (hádám ze mám mí­t Elven Ears) a kvÄtiny na hlavÄ a právÄ neví­m jaké kvÄtiny (mám u sebe zrovna Sunflower a Fancy flower).

Ale na wiki je napsáno: "TK může použí­vat zbranÄ (bohuzel ne vsechny). Obléci může jen vÄci urÄené pro “Every Job”, “Every Job except Novice” a specialni equip jen pro “Taekwon class”."

Takže by mÄl nějaké zbranÄ mí­t, leda že je to na wiki ÄpatnÄ nebo jen ÄpatnÄ formulované.

Tusim, ze to byli Botky Paroubky. Nevim proc se to tak jmenuje ale jsou porad, ale funkce byla zrusena:))...snad nekecam kraviny :confused1:

nn bylo to tak. a byli to tusim jen jedny botky z nekolika [ty nej;)].

vzpominam ze byli zavedeny v dobe kdy TK nemel second class a jakmile prisel SL a SG tak byli funkce botek zruseny.

takze vazne pro TK zadna zbran, pokud chces nosit zbrane, stan se SG, pokud ne, smir se s kopanim a v ruce nos treba rybarskej prut :teehee:

kdyz na wiki napisu ze staci napsat /iddqd pro aktivaci nesmrtelnosti, uveris tomu?

Hi,

nechci být nepří­jemná nebo tak nějak. Ale proÄ by ta informace nemohla býti pravdivá? (nevidí­m na ní­ nic tak nepravdÄpodobného jako na tvém pří­kladu - který je ovÄem zámÄrnÄ extrémní­ názorný uÄebnicový pří­pad hoaxe) Vzhledem k tomu, že opravdu existovali boty pro TK, které mu zvýčili íştok. Problém byl v tom, že jsem nevěděla jaký equip to je proto jsem se ptala a jelikož už neplní­ svojí­ původní­ funkci je tedy moje asi jediná možnost být Star Gladiatorem.

Když už jsem u nÄj, co si mám dát (abych tedy aspon něco využila, nebo zda je lepÄí­ zůstat TK), když mám takovýto skilly (které jsou jiné než doporuÄené z wiki):

Todnado kick (max)

Counter kick (max)

Rounhouse (max)

Heel drop (max)

Sprint (asi 6lv)

a Job lv je 41

Přitom kdybych tedy zůstala TK => Sprint (max), Leap (max), Peaceful Break (lv5), Happy Break (lv5), Kihop (max) .. mÄlo by to vyjí­t přesnÄ na celkových 70 bodů (pokud jsem se nÄkde nespletla :-) ).

Mám vÄak pocit že s tí­mto bude lepÄí­ zůstat TK, ale můžu se mí­lit. Pokud je vÄak jeÄtÄ možné využí­t něco z SG, prosí­m poraÄte.

DÄkuji předem za odpovÄdi

Dekuji za ochotnou odpoved :confused1:(narozdil od predchoziho vysmechare). Anglictina mi nedela problemy a co nezvladnu ja, zvladne google prekladac :teehee:
No mozna kdybys byl ve hre a cetl neustale "Jak mam udelat tohle pls?" nebo "Jak se dostanu tam a tam pls?" ikdyz se daji vsechny odpovedi nalezt v databazi nebo na wiki, asi bys pochopil :)

No mozna kdybys byl ve hre a cetl neustale "Jak mam udelat tohle pls?" nebo "Jak se dostanu tam a tam pls?" ikdyz se daji vsechny odpovedi nalezt v databazi nebo na wiki, asi bys pochopil :teehee:

Presne tak :confused1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...