presi Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Ahoj.mam dotaz.Nevite nekdo proc vsechny screeny co udelam ze hry jsou cernobily, navic podivne rozmazany jakoby zkoseny... Driv mi to nedelalo.Da se s tim neco delat?dikmarw ma pravdu, jsou to visty (ale nemuzu si pomoct nekdy to vyfoti dobre a nekdy takhle blbe...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Dotaz: Jak se dá dostat do guild dungu? za předpokladu že máme hrad.. jakože máme EDIT: Dík Baale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Dotaz: Jak se dá dostat do guild dungu? za předpokladu že máme hrad.. jakože máme použijeme databázu a v ostatných NPC si nájdeme Switch_DunG04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 neviem si rady s nameles island questom, zasekla som sa hneÄ na začiatku...po tom, Äo som sa zo vzducholode nahlásila k otcovi Bamphovi v Prontere. som odiÄla do kasína v Comode nájsÂť toho Larsa a niÄ...na wiki je napísané pohovoriÂť si dva razy a poÄle vás naspí¤Âť za Bamphom a s tým hovoriÂť, kým sa nerozhodne poslaÂť vás dalej...ale to NPC v Comode stále opakuje to isté a Bamp ma stále posiela za tým v Comode...Klikala som na neho (Bampha) aspoř pí¤Âť miníşÂť a niÄ...Poradí mi niekto, Äo som urobila zle?VÄetky potrebné questy na tento quest už spravené mám a neviem, ako sa pohníşÂť z miesta a s kterym Larjesem jsi mluvila? jen v tom prizemi u rulety, nebo nahore v 1. patre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akrim.elf Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 no už som to zmazala...ale keÄ som si na wiki preÄítala, že ten týpek má byÂť na prvom poschodí, tak som automaticky zamierila ku schodomví´bec ma v tíş chvíÂľu nenapadlo, že by tam mohol byÂť dva razy...ale už som ho naÄla, keÄ som zaÄala zo zíşfaÂľstva behaÂť po celom hornom patre, zletela zo schodov, kde mí´j strmhlavý let zabrzdil až stí´l s ruletou a za ním bol eÄte jeden Lars...ale ako som už povedala, ví´bec ma nenapadlo, že by tam mohol byÂť dva krát Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ergroilnin Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Äaute chtÄl sem se zeptat jak to tu na rebu vypadá s battlegroundama. Chodí se na nÄ vůbec? Protože ty vÄci sou tam dost dobrý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splinter Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Äaute chtÄl sem se zeptat jak to tu na rebu vypadá s battlegroundama. Chodí se na nÄ vůbec? Protože ty vÄci sou tam dost dobrý.Pokud vim, Battlegroundy by fungovat mely, ale s tim rozdilem, ze nejde ziskat odmena.Veci z nich jsou podle me pro reborn trosku moc silne (a navic si je jista skupina lidi snazila ziskat pomoci farmeni na dual, trial a vice) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ergroilnin Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Uhhh... Gimmeh medal of honor T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Jaké zbranÄ může používat Taekwon? V Databazi jsem naÄla jen nesehnatelné zbranÄ nebo Basketbalovou pálku a nic jiného. Díky za obpovÄd Ps. Chci zachránit jednu holčiÄku, kterou unesli víly. Když si povídám s Pavučinkou (vypadá jako vyvinutý Lif) tak jsem si vybrala možnost stát se vílou. Ale chce abych mÄla ÄpiÄaté uči (hádám ze mám mít Elven Ears) a kvÄtiny na hlavÄ a právÄ nevím jaké kvÄtiny (mám u sebe zrovna Sunflower a Fancy flower). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dede Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Jaké zbranÄ může používat Taekwon? V Databazi jsem naÄla jen nesehnatelné zbranÄ nebo Basketbalovou pálku a nic jiného. Taekwon nemoze pouzivat ziadne zbrane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Ale na wiki je napsáno: "TK může používat zbranÄ (bohuzel ne vsechny). Obléci může jen vÄci urÄené pro “Every Job”, “Every Job except Novice” a specialni equip jen pro “Taekwon class”." Takže by mÄl nějaké zbranÄ mít, leda že je to na wiki ÄpatnÄ nebo jen ÄpatnÄ formulované. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 ... Teakwon kope... jeho zbrani jsou nohy. Kdysi tu byly nejake okovane botky, ted uz to tu tusim neni. Zbrane fakt nemuze imho zadne. A k te lifce... vily prece nosi na hlavach venecky z kytek Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Ale na wiki je napsánokdyz na wiki napisu ze staci napsat /iddqd pro aktivaci nesmrtelnosti, uveris tomu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Kdysi tu byly nejake okovane botky, ted uz to tu tusim neni. Tusim, ze to byli Botky Paroubky. Nevim proc se to tak jmenuje ale jsou porad, ale funkce byla zrusena:))...snad nekecam kraviny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Tusim, ze to byli Botky Paroubky. Nevim proc se to tak jmenuje ale jsou porad, ale funkce byla zrusena:))...snad nekecam kraviny nn bylo to tak. a byli to tusim jen jedny botky z nekolika [ty nej;)].vzpominam ze byli zavedeny v dobe kdy TK nemel second class a jakmile prisel SL a SG tak byli funkce botek zruseny. takze vazne pro TK zadna zbran, pokud chces nosit zbrane, stan se SG, pokud ne, smir se s kopanim a v ruce nos treba rybarskej prut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 kdyz na wiki napisu ze staci napsat /iddqd pro aktivaci nesmrtelnosti, uveris tomu? Hi, nechci být nepříjemná nebo tak nějak. Ale proÄ by ta informace nemohla býti pravdivá? (nevidím na ní nic tak nepravdÄpodobného jako na tvém příkladu - který je ovÄem zámÄrnÄ extrémní názorný uÄebnicový případ hoaxe) Vzhledem k tomu, že opravdu existovali boty pro TK, které mu zvýčili íştok. Problém byl v tom, že jsem nevěděla jaký equip to je proto jsem se ptala a jelikož už neplní svojí původní funkci je tedy moje asi jediná možnost být Star Gladiatorem. Když už jsem u nÄj, co si mám dát (abych tedy aspon něco využila, nebo zda je lepÄí zůstat TK), když mám takovýto skilly (které jsou jiné než doporuÄené z wiki): Todnado kick (max) Counter kick (max) Rounhouse (max) Heel drop (max) Sprint (asi 6lv) a Job lv je 41 Přitom kdybych tedy zůstala TK => Sprint (max), Leap (max), Peaceful Break (lv5), Happy Break (lv5), Kihop (max) .. mÄlo by to vyjít přesnÄ na celkových 70 bodů (pokud jsem se nÄkde nespletla :-) ). Mám vÄak pocit že s tímto bude lepÄí zůstat TK, ale můžu se mílit. Pokud je vÄak jeÄtÄ možné využít něco z SG, prosím poraÄte. DÄkuji předem za odpovÄdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 ...nejjednoduÄÄí je tohle (db nikdy nelže, db je kamarád), abych nekřivdil, taekwon může nosit nějaké ty zbranÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 [vryp] Nedalo by sa tym botkam spravit, ze funkcia je len na taekwonov? [vryp] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renji Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Hoj, neporadil by mi nekdo? Chtel bych si udelat RO server, jen tak pro sebe, a pro par kamaradu na volne chvile , mam stazeny rak i sak, ale vubec nevim kde mam stahnout a co z eAtheny, tak prosim nekoho kdo by mi pomohl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Hoj, neporadil by mi nekdo? Chtel bych si udelat RO server, jen tak pro sebe, a pro par kamaradu na volne chvile , mam stazeny rak i sak, ale vubec nevim kde mam stahnout a co z eAtheny, tak prosim nekoho kdo by mi pomohl http://svn.eathena.ws/svn/ea/trunk/readme.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Readme je zastaraly, ale eAthena wiki obsahuje docela podrobnej navod. Chce to znalost anglictiny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renji Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Readme je zastaraly, ale eAthena wiki obsahuje docela podrobnej navod. Chce to znalost anglictiny. Dekuji za ochotnou odpoved (narozdil od predchoziho vysmechare). Anglictina mi nedela problemy a co nezvladnu ja, zvladne google prekladac Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Dekuji za ochotnou odpoved (narozdil od predchoziho vysmechare). Anglictina mi nedela problemy a co nezvladnu ja, zvladne google prekladac No mozna kdybys byl ve hre a cetl neustale "Jak mam udelat tohle pls?" nebo "Jak se dostanu tam a tam pls?" ikdyz se daji vsechny odpovedi nalezt v databazi nebo na wiki, asi bys pochopil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 No mozna kdybys byl ve hre a cetl neustale "Jak mam udelat tohle pls?" nebo "Jak se dostanu tam a tam pls?" ikdyz se daji vsechny odpovedi nalezt v databazi nebo na wiki, asi bys pochopil Presne tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisimen Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 ...nechci te zklamat,ale TK ma max 50 job, ne 70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.