Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Dotaz ohledne enriched ringu (je to teda spis na gm, ale mozna bude vedet i nekdo z hracu)

V jakych pripadech muze padnout enriched elu/ori?

Musim dat nadpolovicni dmg s ringem, nebo staci dat nadpolovicni dmg a ring si vzit az na posledni ranu, nebo staci dat posledni ranu s ringem, nebo staci dat nadpolovicni dmg s ringem a dodelat to muze kdokoliv, nebo ... ? :)

A da se stealnout enriched ori/elu ?

skus ich bugovat cez warp, niesu MVP takze ti neportnu

a ako sa to robi? :) nehrajem to dlho... robim svoju prvu postavu teraz... takze neviem...

Dotahnes jednoho moba k warpu. Na moba zautocis a nez zautoci on na tebe tak projdes warpem. Pak se vratis, zautocis a zase zdrhnes. A tak porad dokola dokud nechcipne ;)

...ale ze tech SP archerove maji.. mimo to se arrow repel casti, pokud se nepletu.

Nepletes. Ale i bez nej to archer lvl36 bez agi (a bez boostu a bez poradneho luku a s fire sipem) spolehlive ubeha, prave vyzkouseno.

Edit: No jak na to koukam, tak Pointed scale to nejsou (v SVN) aspon 2 roky, na druhou stranu je fakt, ze pro maleho archerka 30+ (bez zkusenosti, ostatni maj HP/profu/...) je to nemozne dat. A co si pamatuju, jeste pred mesicem to byly snadne Pointed Scale, takze to byla evidentne Reborn uprava a asi to zmizelo nekdy ted pri upgrade SVN.

Pani GM, nemelo by prosim smysl tam opet vratit ty Pointed Scale?

Coz je zvlast pro archera s Double Strafe a http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:arrow_repel rada pekne na prd ;)

Ptal se na to jak se buguje pres warp a prave na to jsem mu odpovedel. Nikde jsem nepsal ze ma ty itemy huntit prave timto zpusobem.

Nechapu tedy proc reagujes primo na muj post s tim ze je to rada na prd. :)

Perhorn: to by zatim wapem musel bejt opravdu mrte dlouho, aby se mu respawnovala cela mapa.

Je to podle oficialnich serveru, u nas se to menilo cca 2 mesice zpatky. Taky nikdo nerika ze to musite delat hned jak u archera date 30 job, skill muzete ziskat za 2nd class. Je to tezsi, ale ne nemozny. Osobne bych oficialni questy nechal radsi oficialnima (ikdyz euRO ma Pointed scale, ridime se eAthenou - kRO).

Dotaz ohledne enriched ringu (je to teda spis na gm, ale mozna bude vedet i nekdo z hracu)

V jakych pripadech muze padnout enriched elu/ori?

Musim dat nadpolovicni dmg s ringem, nebo staci dat nadpolovicni dmg a ring si vzit az na posledni ranu, nebo staci dat posledni ranu s ringem, nebo staci dat nadpolovicni dmg s ringem a dodelat to muze kdokoliv, nebo ... ? :)

A da se stealnout enriched ori/elu ?

- Neda se stealnout

- Z rychlyho omrknuti zdrojaku bych rek ze posledni rana, ale ruku do ohne za to nedam ;)

- V dobe umrti potvory musis mit na sobe prsten

- Neda se stealnout

- Z rychlyho omrknuti zdrojaku bych rek ze posledni rana, ale ruku do ohne za to nedam :)

- V dobe umrti potvory musis mit na sobe prsten

Ok, diky za info.

Je to podle oficialnich serveru, u nas se to menilo cca 2 mesice zpatky. Taky nikdo nerika ze to musite delat hned jak u archera date 30 job, skill muzete ziskat za 2nd class. Je to tezsi, ale ne nemozny. Osobne bych oficialni questy nechal radsi oficialnima (ikdyz euRO ma Pointed scale, ridime se eAthenou - kRO).

jo to jsem chtel zrovna napsat ze at se na to ted vykasle, skoci si par hodin na geo a vrati se tam kolem 55+, to uz by melo jit mnohem lepe.

geo jsou zastralé. teÄ frÄí­ lesavky :) ale jsou i lepÄí­ lokace, zejména v partÄ

Na geo je porad spousty lidi (nedavno jsem tam par hodin delal hunt).

ved som pisal ze uz som na tu mapu pozeral... ale nikde v okoli neviem najst nejake blizke mesto alebo nieco... a hodinu sa mi tam kracat nechce :D

Mas 2 moznosti: V levem hornim rohu mapy je Kafra, ke ktere se muzes portnout z Prontery pres pronterskou Kafru. Vyber moznost "teleportacni sluzba" a lokace "Orc Dungeon". Tendle port te bude stat 1200 zenu. Na mape s orcy si pak muzes u kafry ulozit lokaci, ale nedostanes se uz zpatky do mesta jinak, nez pesky. Pripadne muzes jit z Geffenu peso, coz je levo, dolu, dolu, pravo nebo z Pronty dolu, levo, levo, levo, levo. Neni to tak daleko jak se zda.

ved som pisal ze uz som na tu mapu pozeral... ale nikde v okoli neviem najst nejake blizke mesto alebo nieco... a hodinu sa mi tam kracat nechce :D

Jeste jeden uzitecny odkazek

http://server.reborn.cz/db/html/mapa.html

...ale vsechno je to databazi, wiki nebo to vygooglis, staci chtit.

>.<

Boze tady se nekdo fakt asi nemuze dockat. Jak je tam psano, je to zasah do klienta coz je proti pravidlum. A vubec... dej si ledovou sprchu a nebo si vytiskni obrazek a prilep doprostred monitoru.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...