Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Ne nemuzete GM si vyhrazuji pravo hlasovani ponechat v tajnosti :laughing1:

Jak jsem slibil odmenu dostanou vsichni....

a co moj navrh co som poslala cez icq? ze by bol ludmi podla -kresliacich- kriterii odhlasovany z danych obrazkov este jeden, ktoreho autor by dostal cenu, na ktoru som ti dala link? O,o

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

a co moj navrh co som poslala cez icq? ze by bol ludmi podla -kresliacich- kriterii odhlasovany z danych obrazkov este jeden, ktoreho autor by dostal cenu, na ktoru som ti dala link? O,o

Naučit se aj nevyhrávat(nechci rict prohravat pac tu nikdo neprohral)je vlastnost, ktere si lidi cení­ a meli by se jí­ aj naučit :)

Naučit se aj nevyhrávat(nechci rict prohravat pac tu nikdo neprohral)je vlastnost, ktere si lidi cení a meli by se jí aj naučit :)

neide mi tu o vyhru, ide mi o princip, o com ta sutaz bola.. kreslenie, len skoda ze z hodnotenia to akosi nevidno -__- a pokial ide o ten moj navrh, (v komente http://kaila-chan.deviantart.com/art/fighting-with-system-190780274 ) pisala som tam, ze sa nezucastnim, ale ze ak gm-ko to hlasovanie spravi, ze darujem cenu~ D:

___

(edit, skrateny priamy link D:)

neide mi tu o vyhru, ide mi o princip, o com ta sutaz bola.. kreslenie, len skoda ze z hodnotenia to akosi nevidno -__- a pokial ide o ten moj navrh, (v komente http://kaila-chan.deviantart.com/art/fighting-with-system-190780274 ) pisala som tam, ze sa nezucastnim, ale ze ak gm-ko to hlasovanie spravi, ze darujem cenu~ D:

___

(edit, skrateny priamy link D:)

Wow, to darujes vsem?

Wow, to darujes vsem?

v sprave som ti napisala ze "darujem vitazovi".. resp.:"vitaznemu autorovi by isla odmena- poring klucenka" ... nie je to dost jasne? O__o whatever... ak by to aj v tomto hlasovani vyhral hoci perthron (no offence, narazam na kvalitu pictu, nic viac, nic osobne), toho poringa by som mu poslala... D: trollujem tu sice teraz poriadne, ale o cestnosti mam svoju mienku

v sprave som ti napisala ze "darujem vitazovi".. resp.:"vitaznemu autorovi by isla odmena- poring klucenka" ... nie je to dost jasne? O__o whatever... ak by to aj v tomto hlasovani vyhral hoci perthron (no offence, narazam na kvalitu pictu, nic viac, nic osobne), toho poringa by som mu poslala... D: trollujem tu sice teraz poriadne, ale o cestnosti mam svoju mienku

Velmi se omlouvam, ale bylo toho posledni dny prilis mnoho, urcovat jen jednoho vyherce nechci pac vsechny tri obrazky ziskaly nejvice hlasu :rolleyes:

Velmi se omlouvam, ale bylo toho posledni dny prilis mnoho, urcovat jen jednoho vyherce nechci pac vsechny tri obrazky ziskaly nejvice hlasu :rolleyes:

ak by v tom hlasovani nastala taka ista situacia, nemam problem vyrobit dalsich, pokial ide o to.. material mam na nejakych siestich? nerobilo by mi problem dat kazdemu jedneho, ak by bolo treba -_- a odmena pre tych, co nevyhraju? snad este dakde mam papier na vyrobu nalepiek, dostali by poringa v inej podobe/moba podla vlastneho vyberu >_>

Jestly ti muzu poradit... Vykasli se na GMka. Pokud si prejes, aby hlasovali lidi, tak si zaloz svuj topic a dej tam anketu.

tiez ma napadlo spravit si hlasovanie sama, ale doteraz som mala malo postov na fore na vytvaranie topicu D: akosi ma vsak uz prechadza nalada cokolvek s tym daco spravit.. -_-

Hele tak to tady prvne radne zaspamuj:-D a pak ho vytvor

sorry, v prvom rade som myslela, ze ten poll spravi gm, a potom som riesila prevazne 'nepochopenia' or whatever it was (no offence please), az ked sem napisal Liero som si vsimla, ze uz sa do toho mozem pustit sama, a tak som to aj urobila- hned, ako som mohla. za spam sa hlboko ospravedlnujem >///>

Mam takovi blbi dotaz, ale snad me neukamenujete kdyz tu sem novej. Kdyz mam ponozky a prijdu k santovi a on mi je nevimeni tak je chyba v cem ? plus ten quest od marie .... jak daleko na jih mam jit ? XD, ano snazil sem se neco zjistit sam na foru, nic mene muj vyhledavaci skill je velice malí­ takže se omlouvam zda to nekde na foru je.

Mam takovi blbi dotaz, ale snad me neukamenujete kdyz tu sem novej. Kdyz mam ponozky a prijdu k santovi a on mi je nevimeni tak je chyba v cem ? plus ten quest od marie .... jak daleko na jih mam jit ? XD, ano snazil sem se neco zjistit sam na foru, nic mene muj vyhledavaci skill je velice malí­ takže se omlouvam zda to nekde na foru je.

Za to ze jsi tu novej ne, ale za ten pravopis by sis ukamenovani rozhodne zaslouzil. ;)

Santa - co ti napise (a co mas u sebe) ?

Marie - jednu mapu na jih

Nauc se pracovat s db: http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?npc=search&iname=2010

mno jestli jsem to pochopil dobre tak mu staci prinest red stocking 3ks co padaj z antonia a tech mam 7, nerika nic krom hohoho vesele vanoce nosim darky a z lutiie se dostanete kdyz pujdete tamhle a ten v prontere jen hoho vesele vanoce a hoho tesis se na darky. A takovej dotaz q s marii a santou je na cepici a red stocking se jenom meni za gift boxy ? a nebo to co je ve vaanocnim eventu na prvni strance neplati kazdy rok a plati jen to co je na posledni strance tudiz je jenom q na cepici ? nebo ja uz nevim ale ztracim prehled xD

mno jestli jsem to pochopil dobre tak mu staci prinest red stocking 3ks co padaj z antonia a tech mam 7, nerika nic krom hohoho vesele vanoce nosim darky a z lutiie se dostanete kdyz pujdete tamhle a ten v prontere jen hoho vesele vanoce a hoho tesis se na darky. A takovej dotaz q s marii a santou je na cepici a red stocking se jenom meni za gift boxy ? a nebo to co je ve vaanocnim eventu na prvni strance neplati kazdy rok a plati jen to co je na posledni strance tudiz je jenom q na cepici ? nebo ja uz nevim ale ztracim prehled xD

Kazdy rok je jiny q. To, co popisujes (noseni ponozek) fungovalo, krom q na exp cepicku, myslim loni. Letos je q s marii a pak santou v prontere, diky kteremu dostanes cepicku na expi a santovi pomocnici ti pak budou z 5 vanocnich krabicek, 5 vanocnich stuzek a 5 vanocnich papiru delat vanocni darky, ktere muzes v lutii u npc Darek (je pod stromeckem) poslat komukoliv na serveru (ten si darky muze vyzvednout u npc Darek).

Ahoj, je funkÄní­ vzducholoÄ? Nebo je to vypnutý aby se lidi nedostali na Jawaii?

Tobe nefunguje? Nedovedu si predstavit ze by GMka vypnuli vzducholod jen aby se lidi nedostali na Jawaii, kam v aktualnimi questu musi dorazit. :)

Nejde a to do zadny lokace, nevim co mam spatne.

Opravdu? Lezes tam pres (nejakou) letusku (spravne, ale musis cekat podle let. planu) nebo pres Einbroch/Yuno letiste? (ta opravdu nefunguje resp. je jina - kvuli questum?)

Opravdu? Lezes tam pres (nejakou) letusku (spravne, ale musis cekat podle let. planu) nebo pres Einbroch/Yuno letiste? (ta opravdu nefunguje resp. je jina - kvuli questum?)

Pres letusku, čas mam nastavený spravne, NPC lituje že není spoj. Neres to, ukecam nekoho na warp. dik

Mám otázeÄku, teÄ když je možná výmÄna enriched ringu za enriched glasses, jak ty brejle vypadají­? Abych vedÄl jestli by mojí­ postavÄ sekly :rolleyes: Ani v db u nich žádný obrázek není­.

jako Kouzelné brýle ( originalita je pryÄ )

mam dalÄí­ blbí­ dotaz http://www.reborn.cz/doku.php/wiki:tondatoluen_q?s[]=gemstone a http://www.reborn.cz/doku.php/wiki:gemstone_exchanging pí­Äí­ že se gemstony dají­ koupit avÄak když se podí­vam do databáze tak prodejce nemají­ stanoveného, takže teÄ neví­m zda se stále prodavají­ a kde se prodavají­. jinak dÄkuji za objasnÄní­ vanoÄní­ho eventu, při Ätení­ daného postu se mi to trochu v hlavÄ smí­chalo a takže sem tak trochu ztratil nit.

mam dalÄí­ blbí­ dotaz http://www.reborn.cz/doku.php/wiki:tondatoluen_q?s[]=gemstone a http://www.reborn.cz/doku.php/wiki:gemstone_exchanging pí­Äí­ že se gemstony dají­ koupit avÄak když se podí­vam do databáze tak prodejce nemají­ stanoveného, takže teÄ neví­m zda se stále prodavají­ a kde se prodavají­. jinak dÄkuji za objasnÄní­ vanoÄní­ho eventu, při Ätení­ daného postu se mi to trochu v hlavÄ smí­chalo a takže sem tak trochu ztratil nit.

Dří­v se daly koupit, to se před znaÄnou dobou zručilo. Nyní­ můžeÄ koupit pouze blue gemy a ty následnÄ lze u NPC vymÄnit za red (2 blue za 1 red) a pak můžeÄ ty red vymÄnit za yellow (opÄt 2 red za 1 yellow).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...