Ar.Ulric Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Nejdriv ten hrad dobyl Jimbo, ted ho "dobyl" Kuzma, bojim se co prijde dal.... Ulric speed poty a uvidim co bude v empu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisimen Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 zeby se nekdo odvazil na jiny hrad nez geff? doufam ze vam to vydrzi dyl, a nebudete zase "sedet" bokem za par GW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Tak mi povez, co pekneho jsi pro rnr udelal, at si to teda dokazu predstavit jak rikas:)) Udelal toho pro ni dost. Ja jako PFko sem ho tehdy za to dost nemoh vystat (ne jen ja) a to je snad slusna reputace :-). U tebe clovek ale ani nevedel co hrajes, kdy hrajes, za koho hrajes Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0rm1 Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Udelal toho pro ni dost. Ja jako PFko sem ho tehdy za to dost nemoh vystat (ne jen ja) a to je snad slusna reputace :-). U tebe clovek ale ani nevedel co hrajes, kdy hrajes, za koho hrajes Dekuju ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) Udelal toho pro ni dost. Ja jako PFko sem ho tehdy za to dost nemoh vystat (ne jen ja) a to je snad slusna reputace :-).demence íştoÄí? jinak si to nedokažu přeložit , budete muset udelt PFT slovník Edited February 3, 2009 by Fisch4u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 demence íştoÄí? jinak si to nedokažu přeložit , budete muset udelt PFT slovník No ja a par lidi to pochopilo hned... chyba bude nejspis jinde na vasem prijimaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 No ja a par lidi to pochopilo hned... chyba bude nejspis jinde na vasem prijimacivada je v jinych hlavach , ty to taky nechapes Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 vada je v jinych hlavach , ty to taky nechapes Vsichni jsou silenci jenom ja jsem normalni? (nebo letadlo?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saravok Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 zeby se nekdo odvazil na jiny hrad nez geff? doufam ze vam to vydrzi dyl, a nebudete zase "sedet" bokem za par GW. Presne, tu furt kazdej jak RNR+RiC tohle a tamto. Tak pokud se vam to nelibi tak delejte neco, aby ste tomu zabranili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Vsichni jsou silenci jenom ja jsem normalni? (nebo letadlo?) proc silenci? Äílenství je definovano jinakdelas jako by si nevedel o co jde , ale tebe to baví podporovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest a.ndre.w Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) demence íştoÄí? jinak si to nedokažu přeložit , budete muset udelt PFT slovníkimho lol.. uz se vyhybas v postech slovum kde bys ukazal pravou d****** ty?aza mel pravdu.. formi ve sve dobe pusobeni v RnR delal hodne lidem u zadku vetry z jeho naborovych akci a rozhodne se ukazal vic nez nejakej leontinka.. co ze vlastne hral? edit.. btw na co novej slovnik kdyz se muze pridat do tulactiny.. Edited February 3, 2009 by a.ndre.w Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 co ze vlastne hral? Enny - SinX 99/70Leontinka - LordKnight 99/70Suzie - new project Sniper 8x/5xAnilla -profka na blbnutí 91/58 btw ja sem vam taky nekdy delal vetry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 ot, flame, posthunt, ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0rm1 Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) btw ja sem vam taky nekdy delal vetry? Ty s tim svym kuretem uplne nah****? promin vlastne na SCH ... Edited February 3, 2009 by F0rm1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Ty s tim svym kuretem uplne nah****? promin vlastne na SCH ... taky umim BC a pressure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 imho lol.. uz se vyhybas v postech slovum kde bys ukazal pravou d****** ty?aza mel pravdu.. formi ve sve dobe pusobeni v RnR delal hodne lidem u zadku vetry z jeho naborovych akci a rozhodne se ukazal vic nez nejakej leontinka.. co ze vlastne hral? edit.. btw na co novej slovnik kdyz se muze pridat do tulactiny..proc pouzivas ******?diky jeho naborovemu pusobeni rnr malem skoncilo existenci to nikoho nezajima , a to ukazal víc nez zajic to je fakt ja necejtim nejak ze by toho pro rnr nejak moc udelal diky cemu by ho meli uctivat nebo tak neco , ale pokud berete jen pomahat darkovi jako pomoc rnr za svich dob tak OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest a.ndre.w Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 tady se resilo kdo udelal pro guildu vic.. jestli leontina nebo formi.. precti si to znova ty hvezdicky jednoduse.. nechcu si spinit svoje warn konto, vyuziju to nekde jinde a lip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 tady se resilo kdo udelal pro guildu vic.. jestli leontina nebo formi.. precti si to znova ty hvezdicky jednoduse.. nechcu si spinit svoje warn konto, vyuziju to nekde jinde a lip tady se resilo puvodne co udelal nagi , to kdo vic si vnesl až ty warn konto delas jako kdyby si jeste hral Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0rm1 Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 tady se resilo puvodne co udelal nagi , to kdo vic si vnesl až ty warn konto delas jako kdyby si jeste hral Kdyz jsme u toho ... uz ses naucil potovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Kdyz jsme u toho ... uz ses naucil potovat?neco ubožejÄího by si nemÄl na sladu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest a.ndre.w Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 ja reagoval na tvuj post kterym si se snazil ehm.. setrit azu? hh.. a ten se tech dvou tykal, pokud si resil to predtim tak fajn ale v tom pripade se kazdej bavil o necem jinem.. ne nehraju ale za to forum to stoji xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0rm1 Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 neco ubožejÄího by si nemÄl na sladu? Ja jen huntim 100 postu me je to fak tjedno co si myslite ... jestli sem delal pro rnr kulovy tak je to asi pravda kdyz si to mysli vetsina tak to asi tak bude .... Akorat mi prijde zabavny ze to resej lidi co tehny vubec nehrali ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 ja reagoval na tvuj post kterym si se snazil ehm.. setrit azu? hh.. a ten se tech dvou tykal, pokud si resil to predtim tak fajn ale v tom pripade se kazdej bavil o necem jinem.. ne nehraju ale za to forum to stoji xDsetrit azu? ironicke posty opravdu maji velkou vahu a musime je branit - to je vaÄe moto? cist kraviny na to cas mas , kdyby si radsi delal neco uzitecnejsiho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) Ja jen huntim 100 postu me je to fak tjedno co si myslite ... jestli sem delal pro rnr kulovy tak je to asi pravda kdyz si to mysli vetsina tak to asi tak bude .... Akorat mi prijde zabavny ze to resej lidi co tehny vubec nehrali ... já nehrál?ja nevim co si delal potajnu , me minkdy nikdo nic nerekne tak nevima nebo to bylo to jak si rikal ze zabijes rodixe jak ho potkas? jako priklad utuzovani moralky a takvejch vecía nebo zasluhy za hloupe posty na foru? ja fakt nevim akorat je fajn ze si nabral pačiho , ten vydržel - to je plus ktere mas u rnr Edited February 3, 2009 by Fisch4u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saravok Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Rybo nehadej se, stejne Nagi ma svuj nazor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts