Guest betr Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 (edited) Hale Tasartire nechci ti do toho zasahovat ale mas tam chybu , kdyz sem soutezil hral sem s nejakym HP on hodil 3 a ja 1 coz by znamenalo ze bych mel dostat bod a ja koukam ze si mi napsal 0bodu, takze te chci poprosit prekontroluj si poznamky nebo co sis pri tom delal . Dekuju SubbKnightHralo se nejmensi vyhrava edit: mladicka nerozvaznost .. a nepis o me ze healuju a boostim, nebo uvidis .. jeste by to chteli i ostani Edited July 6, 2009 by betr Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubbKnight Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 (edited) Hralo se nejmensi vyhrava no prave PS: sem nevedel ze ses supporter, pro me si byl jen ten co je slusnej, da se s nim mluvit a na vyzvani vyhealuje nabosti a pozdravi , bych se te mel asi bat Edited July 6, 2009 by SubbKnight Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted July 6, 2009 Author Report Share Posted July 6, 2009 Zde najdete vysledky Subb se jeste teda upravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 no prave PS: sem nevedel ze ses supporter, pro me si byl jen ten co je slusnej, da se s nim mluvit a na vyzvani vyhealuje nabosti a pozdravi , bych se te mel asi bat supporter muze byt kazdy.... staci trochu prispet ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasartir Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 SubbKnight: 1 bod, omlouvám se. PrůbÄžné výsledky opraveny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubbKnight Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 dekuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
sway Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Hmm a jeste jsem se chtela zeptat, jakym zpusobem se to zapisuje....protoze ja jsem hodila 2 a ta co byla se mnou taky, tak jsme hazelyznovu a ja 1 a ona 2...proc mam vysledna 2 a ne 1 jako posledni hod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Hmm a jeste jsem se chtela zeptat, jakym zpusobem se to zapisuje....protoze ja jsem hodila 2 a ta co byla se mnou taky, tak jsme hazelyznovu a ja 1 a ona 2...proc mam vysledna 2 a ne 1 jako posledni hod?protože platí to, co hodíÄ první a druhý je jen rozhodující --> nepoÄítá se ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasartir Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 PřesnÄ tak. Tvůj hod je 2, to je ten, který se poÄítá. Druhý hod byl jenom pro orzhodnutí, komu udÄlit bod. StejnÄ tak to bude v ostatních kolech, poÄítají se jenom hody do základního poÄtu, ne už ty kvůlli rozhozu, co jsou navíc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasartir Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Výsledky dneÄního termínu na svém tradiÄním místÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 (edited) Já sem asi blbej nebo co, ale proÄ mám u sebe 0 (jako asi prohra?). Hrál jsem s Natalkou ta hodila 17 (3 + 5 + 1 + 5 + 2 + 1) a Já jsem hodil 20 (6 + 3 + 4 + 3 + 2 + 2). 20 > 17.Díky Zereges Edited July 8, 2009 by Nerosan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 upravim to, mas pravdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted July 10, 2009 Author Report Share Posted July 10, 2009 Uz jsou dopsany vysledky z dnesniho kola Nejmensi soucet vyhrava, ale dvojky se nepocitaji... Avsak nekteri me donutili doplnit pravidla:Pokud neuposlechnete moji vyzvu nebo Tasartirovu, ze mate jit stranou, uvolnit misto, nebo kteroukoliv jinou, co se organizace tyce, dostanete prislusny trest a budete jako bonus diskvalifikovani z kola, ktere se prave odehrava a nebudete ho moci nikdy opakovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 JežiÄ Sways už má jedinej zatim 3 body, že já jsem na tu chybu upozorřovala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 No tak holky, nebijte se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sway Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Ja jsem na tu chybu upozornovala Tasartira, akorat me neposlouchal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasartir Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Ja jsem na tu chybu upozornovala Tasartira, akorat me neposlouchal...Dostal jsem po kole PM, že se odlhaÄujeÄ z turnaje, bek niÄeho konkrétního (jenom letmá poznámka ve smyslu že když k tomu teda máme takovej přístup.. - z toho skuteÄnÄ nijak moudrý být nemůžu.) Až Šafránka se ozvala s nÄÄím, Äeho se dalo chytit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sway Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Ja nemyslim az po te hre. Bavim se o tom, jak tam jeste vsichni stali a ja rikala, ze nesouhlasim s vysledkem, zadna reakce. Nejenze si Safranka vymyslela, ze mame obe stejne a tak jsme tedy hazely znovu, ale pri druhem hodu me to spadlo a mezi tim nekolikrat Safranka hazela, pricemz posledni, nez jsem se logla ji padla sestka a to hned urgovala, ze se ji to pocita. Kvuli tomuhle jsem se ohrazovala, ze s timhle nesouhlasim. Az pak se tobe ozvala PMkem, ze sem teda mela vic jak ona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 (edited) Ja nemyslim az po te hre. Bavim se o tom, jak tam jeste vsichni stali a ja rikala, ze nesouhlasim s vysledkem, zadna reakce. Nejenze si Safranka vymyslela, ze mame obe stejne a tak jsme tedy hazely znovu, ale pri druhem hodu me to spadlo a mezi tim nekolikrat Safranka hazela, pricemz posledni, nez jsem se logla ji padla sestka a to hned urgovala, ze se ji to pocita. Kvuli tomuhle jsem se ohrazovala, ze s timhle nesouhlasim. Az pak se tobe ozvala PMkem, ze sem teda mela vic jak ona.Ty seÄ úplně mimo. To , že prohodíÄ "Já s tím nesouhlasím, ale když myslíte..." není žádnej argument obzvláÄÂť v tom bordelu co při eventu je. Hodila jsem jednou tÄsnÄ než ti to spadlo a nevim proÄ by se nemÄlo poÄítat, stÄjnÄ to pak nehrálo roli. A to, že to Tas blbÄ spoÄítal se snad může stát, já jsem myslela remízu z pohledu přehození ne souÄtu, a taky jsem se musela ptát asi 5x než jsem se dozvěděla jakým systémem se to poÄítá. Když něco chceš musíÄ holt otevřít zobák. Edited July 13, 2009 by Leela Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpheariX Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Ty seÄ úplně mimo. To , že prohodíÄ "Já s tím nesouhlasím, ale když myslíte..." není žádnej argument obzvláÄÂť v tom bordelu co při eventu je. Hodila jsem jednou tÄsnÄ než ti to spadlo a nevim proÄ by se nemÄlo poÄítat, stÄjnÄ to pak nehrálo roli. A to, že to Tas blbÄ spoÄítal se snad může stát, já jsem myslela remízu z pohledu přehození ne souÄtu, a taky jsem se musela ptát asi 5x než jsem se dozvěděla jakým systémem se to poÄítá. Když něco chceš musíÄ holt otevřít zobák. Takže jsi mimo vlastnÄ ty, když sis ani nepřeÄetla, co jdeÄ házet, a pak otvíráÄ zobák, když tomu nerozumíÄ a máÄ radči mlÄet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Takže jsi mimo vlastnÄ ty, když sis ani nepřeÄetla, co jdeÄ házet, a pak otvíráÄ zobák, když tomu nerozumíÄ a máÄ radči mlÄet..Ne milánku, znova se neházelo proto že já to chtÄla, Tas si to seÄetl. To byl příklad, jak si aspoř něco smysluplnÄ zjistit, když něco nevíÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpheariX Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Ne milánku, znova se neházelo proto že já to chtÄla, Tas si to seÄetl. To byl příklad, jak si aspoř něco smysluplnÄ zjistit, když něco nevíÄ. VyproÄuju si ten tón. Komu říkáÄ milánku? MáÄ asi Äpatnou pamÄÂť, protože jsi to byla ty, ne Tasartir, kdo přiÄel s tím, že máte stejnÄ. A že zrovna ty, která se musela ptát asi 5x, než se dozvěděla jakým systémem se to poÄítá, místo toho, aby si přeÄetla první post, kde je jasnÄ napsáno "Nejvyssi soucet vyhrava - hazi se sestkrat a vsechny hodnoty se sectou", mluvíÄ o smysluplném zjiÄtÄní, když něco nevíÄ. A nebudem to už řečit, nemá to smysl, stejnÄ si budeÄ tvrdohlavÄ stát za svým, ikdyž se mýlíÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 (edited) JistÄ že si stojim za svým, nemáÄ pravdu.Apoř se umim zeptat, ptala jsem se, netvrdila. A neřečilo se to jesti jsem se seznámila s podmínkama. Nakonec se zjistilo, že to bylo blbÄ seÄtený, díky mýmu "otvírání zobáku", tak nevim proÄ íştoÄíÄ na mÄ. PS: Jo a za milánka se ti omlouvám, nechtÄla jsem se tÄ dotknout. Edited July 13, 2009 by Leela Link to comment Share on other sites More sharing options...
sway Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 A rekni mi, co bylo blbe spocteny, kdyz jasne Tasartir rekl - Sway vyhrala...az na konci hry ty zaclas s tim, ze mame stejne. A spatne secteni 15 versus 23, to by bylo sakra vedle. Nevim, proc si to vlastne vytahla, uz to bylo davno vyreseny. Proste si neprejicna. Dal to resit nechci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 (edited) Hmm...příÄtÄ se na to vykaÄlu a budu mít tři body a nebudou mÄ kamenovat na fóru. ...a ano jsem nepřející ÄarodÄjnice ze zemÄ Oz. Proto to celý vzniklo, teÄ když už je moje identita prozrazena, tak už nemůžu na kostky chodit. To byl fór, ne íştok Sphearix. Ale vidím, že jste prokoukli můj vychytralý plán jak podvádÄt v kostkách na Rebornu: říct, že to byla remíza, poÄkat že se toho GM chytí a nebude vÄřit svýmu souÄtu, nechá nás to přehodit a pak když už je to v suchu ho upozornit, že vyhrál soupeř...na vás si člověk nepřijde... Edited July 13, 2009 by Leela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts