Nanaki Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 (edited) ChtÄl bych tímto podÄkovat GM za tento íşžasný nápad. VážnÄ krásné zavzpomínaní na dny už trochu minulé. VážnÄ, moc pÄkné. PS: ale ta barva u mÄ nic moc, ja v růžové nechodil nikdy, jen v modré. Äí to byl nápad, Consta, že? :-/ Edited August 9, 2009 by Nanaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Jestli ma nekdo nejake screeny sem snima. PS: Spardo, ty sporo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Taky bych chtÄl tímto GM moc podÄkovat za nádherný event.Pár screenů by se naÄloOhřostroj 1Ohřostroj 2První výherci (Já byl první ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Questík je pÄkný... na nÄkteré postavičky jsem už úplně zapomÄl, ale stejnÄ mi jich příjde málo... tÄÄím se na druhé patro Jestli jsi Conste myslel screeny charů tak viz odkaz... jestli ne, tak se alespoř pochlubím . Je to nejstarÄí screen, který teÄ mám , navíc jsem ho nefotil já... přes dva roky zpátky jsem si omylem vymazal ROÄko 1.rada: Daniis, nevim, Tomik, Kurtz, Balu, Arst, Jitula, Krom, nevim, Perth, FeeCh3ck, nevim, GuestGirl.2.rada: nevim, PiXi, betr, Meggie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Fajn quest, koneÄnÄ taky hráči musí něco udÄlat aby ty expy dostali ...ale btw, je to UÄko, takže, bude ho možné dodÄlat i pozdÄji? ... a .. když pozdÄji, jestli se třeba vyřadí / aktualizuje otázka Kolikáté výroÄí slaví reborn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Pribude proste dalsi, tohle uz zustane Udelat by to melo jit porad, jen cepka uz nic nebude delat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Hezky eventik, dik jen bych mel namet na 2 patro (jestli bude podobne), jestli by nejaky strazce nemohl poradit kam jsem to chtel jit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Ahojky, pro nás, kteří jsme tu nebyli bÄhem eventu...dá se ta Äepka (kromÄ koupÄ) jeÄtÄ nějak získat? vím, že nic neumí, ale je celkem hezká ... a hlavnÄ ji jeÄtÄ nemám! Pokud dá, kde je to muzeum umístÄno prosím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Ahojky, pro nás, kteří jsme tu nebyli bÄhem eventu...dá se ta Äepka (kromÄ koupÄ) jeÄtÄ nějak získat? vím, že nic neumí, ale je celkem hezká ... a hlavnÄ ji jeÄtÄ nemám! Pokud dá, kde je to muzeum umístÄno prosím?Event je stale pusteny, cepka pujde ziskat porad, jen funkci mit nebude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Pokud dá, kde je to muzeum umístÄno prosím?DojdeÄ do Pronty na námÄstí, půjdeÄ na jih až dojdeÄ ke Kafra Voting Staff ( port byalan, glast, atd. ) od ní se vydáÄ na jihojihovýchod a tam je warpík do domku, kde máÄ kopce zajímavých NPC. Mluví se s nima levé tlaÄítko myči click + shift Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solomon Short Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Sice pozdÄji po eventu dalÄího výroÄí, ale chtÄl bych sem napsat podÄkování za 2. patro muzea. Fakt sem se bavil při pokládání tÄch otázek a hlavnÄ při reakcích na Äpatnou odpovÄÄ "Kolik mám ve skříni Äapek, smazání databáze a ožral sem se s Kennym před založením Rebu??" Fakt dobrý otázky Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts