Ryuuki Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 http://uloz.to/5333089/woese14072010.wmvgw + vt na ziadost milta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuuki Posted July 15, 2010 Author Report Share Posted July 15, 2010 http://www.megaupload.com/?d=5W2ARFPRreupload Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 (edited) http://www.megaupload.com/?d=5W2ARFPRreuploadThe file you are trying to access is temporarily unavailable. Ten prvni odkaz funguje. Edit: heej, tak to video s vt je fakt mazec, doufam ze si to poslechne i nekdo z rnr Zadny "delej boosty, tady sem" "ty priesti hovno delaj, nemam vubec nic", ale pekne co chci, na jakej char a kde (pobliz koho) se nachazi, stoupne si mimo (dozadu) a nepobiha uprostred kempu a jeste hodi emoticon. Nebo ty vlajky zadny pred druhou barikadu, ale pekne treba 9-3. Edited July 15, 2010 by betr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Když priestí nÄkdo jiný než ty betře, tak boosty máme, ani si o nÄ nemusíme říkat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serpent Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 omg Betre to zase bylo jednou moudro priest co neboosti primarne prez friendlist a partu je lama jeste sem to nestah ale esli tam bude moje nadavani na lagy tak si me neprejte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saravok Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Nebo ty vlajky zadny pred druhou barikadu, ale pekne treba 9-3. Nam to muze byt u pr**** pac jak koukam tak nasi creatori no fear behaj po hradu a demuju gypsiny bez stringu a kdyz uz se rekne deme brani barikadu pres empem tak tam stejne stojime 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcik Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 (edited) Nam to muze byt u pr**** pac jak koukam tak nasi creatori no fear behaj po hradu a demuju gypsiny bez stringu a kdyz uz se rekne deme brani barikadu pres empem tak tam stejne stojime 3 jaky "nasi creatori" to byla jen oa , ktera tam hledala WPE , ja byl s Rekonem vzdy tam, kde jsem mel byt , ale stejne to moc znat nebylo.. Edited July 16, 2010 by Arcik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuuki Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 naaahodou ten creator ma skoro dal ked ma to vyhodilo do windowsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcik Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 naaahodou ten creator ma skoro dal ked ma to vyhodilo do windowsu to jsou ty rusácký haxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 naaahodou ten creator ma skoro dal ked ma to vyhodilo do windowsuJsi lama, kdyz matlas na tlacitko win, tak se nedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rodix- Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 naaahodou ten creator ma skoro dal ked ma to vyhodilo do windowsuMal si radsej napisat: A ja som tomu creatorovi dal este sancu tym, ze som sa vyhodil do windowsu odpisovat na ICQ, ale aj tak to nestacilo. "Oni nemaju magnet""Nemaj stringy""No oni nemaj ani pneumy""Nemaj gypsy, nemaj neco, nevim, neco co tam demuju, nemaj nic..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuuki Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 Jsi lama, kdyz matlas na tlacitko win, tak se nedim. myslim , ze lamu mozes hladat niekde inde , ak neda gypsy zo 100 vit na 4-5dem to bolo tusim Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Skoda ze tam neni hlaska par sekund pred zacatkem, ze nemam ptaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcik Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 (edited) myslim , ze lamu mozes hladat niekde inde , ak neda gypsy zo 100 vit na 4-5dem to bolo tusim tusim to bolo beze stringu (ja bych teda ani ty dema nehazel..) Edited July 16, 2010 by Arcik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracy Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 myslim , ze lamu mozes hladat niekde inde , ak neda gypsy zo 100 vit na 4-5dem to bolo tusimto by sis trhnul velkou ostudu, kdybys padnul na crea bez stringu100vit gypse upotuje no_bragi_crea jako nic a to jeÄtÄ nemám full aspdnavic se styd, žes jenom utíkal, s gypsou bych si toho kreatora pÄknÄ podala, nestačil by utíkat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuuki Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 (edited) navic se styd, žes jenom utíkal, s gypsou bych si toho kreatora pěkně podala, nestačil by utíkat chcem ta zazit ako gypsynu niekde myslim , ze ten slow grace a utekanie na barikadu bolo najlepsie co som mohol spravit , nemam potrebu stat potovat nezmyselne ad a pokusat sa o comu .. teda pokial by tvoja gypsy nevytiahla na mna kudlicku a neupizlala ma Edited July 16, 2010 by Ryuuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serpent Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 gipsa je jednim z nejotravnejsich charu, na velkych serverech to plati 2x tolik, OA na visionu patri mezi nejlepsi gipsi, takze tomu ze by te vyroflila, kdyz bys byl ty na creovi a ona na gipse bych aj veril Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Hmm, jak?imo Älo jenom o to "nestačil by utíkat" - slow grace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuuki Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 gipsa je jednim z nejotravnejsich charu, na velkych serverech to plati 2x tolik, OA na visionu patri mezi nejlepsi gipsi, takze tomu ze by te vyroflila, kdyz bys byl ty na creovi a ona na gipse bych aj veril serpe nemam potrebu sa pchat nikomu do zadku a urcite nie oa .. to ze niekto hra na ruskom servery hodi speed pot a rozbehne sa do davu zo 140 agi nieje skill .. dat si dazzler na winpilota nieje tiez .. pokial viem , ludia od nas boli spokojny s tym ako tu gypsy hram , alebo hocico ine co treba .. a to mi staci .. a hadat sa o tom kto ta hra lepsie vyznam nema , pokial si dobre pamatam nikdy na vt u pf nezaznela veta dajte dole siglavi , takze asi to take uzasne na rebe nebude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 U nás nejčastějÄí vÄta na gw je miltankovo "Miss miss miss miss miss miss miss." a "Jsem nejlepÄí" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracy Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 serpe nemam potrebu sa pchat nikomu do zadku a urcite nie oa .. to ze niekto hra na ruskom servery hodi speed pot a rozbehne sa do davu zo 140 agi nieje skill .. dat si dazzler na winpilota nieje tiez .. pokial viem , ludia od nas boli spokojny s tym ako tu gypsy hram , alebo hocico ine co treba .. a to mi staci .. a hadat sa o tom kto ta hra lepsie vyznam nema , pokial si dobre pamatam nikdy na vt u pf nezaznela veta dajte dole siglavi , takze asi to take uzasne na rebe nebude tak sa nepchej a když už, tak 160agi. na dazler se hraje na rebu a nya_kawaii_serverechwinpilota nikdo nepoužívá, navíc je to ZAKíZANí pokud se nepletu http://tempfile.ru/file/1406693 >>> namátkou jenom 14,18 a 18,58 na rebu se gypsa hraje úplně jinak a taky s jiným buildem.a jo, je to pravda, na rebu mÄ gw za gypsu nebaví od té doby, co se nejde hrát na IS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 navíc je to ZAKíZANí pokud se nepletuhistorie nezná jediný případ, kdy člověk poručil daná pravidla! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuuki Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 tak sa nepchej a když už, tak 160agi. na dazler se hraje na rebu a nya_kawaii_serverechwinpilota nikdo nepoužívá, navíc je to ZAKíZANí pokud se nepletu http://tempfile.ru/file/1406693 >>> namátkou jenom 14,18 a 18,58 na rebu se gypsa hraje úplně jinak a taky s jiným buildem.a jo, je to pravda, na rebu mÄ gw za gypsu nebaví od té doby, co se nejde hrát na ISco ti na tom prislo ako pchanie?? chod sa vyspat a rano si to precitaj znova .. a ak to tam stale niekde budes vidiet tak si este viac mimo, ako som si doteraz myslel co sa tyka winpilotov sama tomu neveris , ze to nikto nepouziva .. vazne si taka naivka?co sa tyka ruskych serverov , do nich sa nemiesam nehram tam .. ale teraz sme na rebe a bavime sa o reborn gw a tu nijako nevynikas , nepoviem ze by sa zo mnou hadal milt , ell , alebo rodix od nas , oni su v statistikach pravidelne medzi najlepsimi , a aj mimo statistik nejde o smrte/fragy ale o skill .. co si pamatam tak vsetci od nas ho na tom "turnaji guild" ukazali ked sme nestratili ani jeden zapasik (nie nenaznacujem ze som nejaky extra skiller , to len aby sa tu nikto nechytal za slovicka)a neboj niesi jedina co hra / hral niekde na niecom europskom aj ja som bol nieco cez rok na nemeckom visione pokial to newiply .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rodix- Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 pokial si dobre pamatam nikdy na vt u pf nezaznela veta dajte dole siglaviNvm no kenji.Nechcem ti moc protirecit, ale kym som nemal Orc Hera, tak moja najcastejsie pouzivana hlaska bola "Zabite tie #$%^&* gypsy!!"To, ze z ludi, ktori sa najviac prejavuju na VT(ja, Milt, Elleshar), sa nikto na stun nestazuje, neznamena, ze ten zvysok s nim nema problem.A ked hram creatora, tak zrovna gypsy a clowni su moja priorita. Kor na reborne, kde ten dazzler aj nieco robi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuuki Posted July 17, 2010 Author Report Share Posted July 17, 2010 Nvm no kenji.Nechcem ti moc protirecit, ale kym som nemal Orc Hera, tak moja najcastejsie pouzivana hlaska bola "Zabite tie #$%^&* gypsy!!"kym si nemal hera , otrocilo sa z iskoma pokial viem gypsyn tam maju viac , to co si tu pisal bolo z SE ked tam stunovali asi 3 gypsy a jej meno som fakt na vt nikdy nepocul , maximalne z nejakymi vtipmi ktore tu vazne hovorit nebudem , myslim ze vies o co go ale jo inak mas pravdu .. dost o gypsynach aspon z mojej strany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts