Guest betr Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Predpoklad je, ze budou WoE 1x tydne.(snad jsem to vytvoril dobre) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomulkaBambulka Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 (edited) Betre, Betre...no radeji mlcim. Hodim anketu k nam na forum. Bude mit asi stejnou vypovidajici hodnotu ako tato. Pak porovname Edit: Tak u nas je situace asi takova. 22 lidi pro stredu a jeden pro pondeli. Z toho co je pro stredu nema asi 15 lidi acounty na foru, mam je zalozit a ten hlas poslat a nebo budes brat na toto zretel? Edit2: Proc nemuzou lide od nas hlasovat, kdyz uz si ty acounty zalozili? (to je pak jasne, ze tato anketa je uplne dementni) Edited March 28, 2011 by TomulkaBambulka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Betre, Betre...no radeji mlcim. Hodim anketu k nam na forum. Bude mit asi stejnou vypovidajici hodnotu ako tato. Pak porovname Edit: Tak u nas je situace asi takova. 22 lidi pro stredu a jeden pro pondeli. Z toho co je pro stredu nema asi 15 lidi acounty na foru, mam je zalozit a ten hlas poslat a nebo budes brat na toto zretel? Edit2: Proc nemuzou lide od nas hlasovat, kdyz uz si ty acounty zalozili? (to je pak jasne, ze tato anketa je uplne dementni)Je uplne jedno zda na to budu brat zretel nebo ne, protoze ja o tom nerozhoduju. Skupina Newbies ma trosku omezena prava, rovnez nic co by se mnou nejak souviselo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Betre, Betre...no radeji mlcim.ano, muze za to betr, ta anketa je tak zamerne nastavena aby zabranila xeno se vyjadrit, vsechno je to evil plan RNRek ktere potajmu podplatily GM protoze pondeli vsechny Ekirei ( kterym to pry az tak nevadi ) strasne znici .. a to jsem si myslel ze flame nebude ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomulkaBambulka Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Proc hazet anketu, kdyz se uz vsichni vyjadrili. Proc hazet anketu, kdyz 15+ lidi od nas nemuze hlasovat u Ci to same a Ekirei tu ma taky mizime zastoupeni. Opet to prvni, proc hazet anketu, kdyz se uz vsichni vyjadrili. Neni to zadny evil plan s podporou GM. Jen mi to prijde jako zoufaly pokus tu mit nekde hmatatelny dukaz o tom ze vetsina chce pondeli. (coz bohuzel neni pravda)Anketu vytvoril Betr...tudiz je jasne ze zacinam slovy Betre, Betre, kdyby jsi anketu vytvoril ty, zacinam slovy Vitku, Vitku. A ted popravde, ty vidis smysl ankety kdyz vetisna nazor rekla, ci ho po nekom vzkazala ty vidis smysl ankety tady na foru? Ja ten smysl rozhodne nevidim a proto jsem se ozval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 smysl sice nevidim, ale kdybych to uz nekde napsal, nepsal bych to znova v novem topicu, tim spis kdyz ten predchozi byl locknuty ... ale sak se uvidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracy Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 zvykem bývá, že se vyjadřují guildmastři zaujatých guild, anketa na foru není objektivní, může sem přispívat kde kdo, i ten, koho se to netýká Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Proc hazet anketu, kdyz se uz vsichni vyjadrili. Proc hazet anketu, kdyz 15+ lidi od nas nemuze hlasovat u Ci to same a Ekirei tu ma taky mizime zastoupeni. Opet to prvni, proc hazet anketu, kdyz se uz vsichni vyjadrili. Neni to zadny evil plan s podporou GM. Jen mi to prijde jako zoufaly pokus tu mit nekde hmatatelny dukaz o tom ze vetsina chce pondeli. (coz bohuzel neni pravda)Anketu vytvoril Betr...tudiz je jasne ze zacinam slovy Betre, Betre, kdyby jsi anketu vytvoril ty, zacinam slovy Vitku, Vitku. A ted popravde, ty vidis smysl ankety kdyz vetisna nazor rekla, ci ho po nekom vzkazala ty vidis smysl ankety tady na foru? Ja ten smysl rozhodne nevidim a proto jsem se ozval. Ja se treba nevyjadril a hlasoval jsem az v ankete. Ono nemelo cenu cokoliv psak do topicku, kde se vsichni "vyjadrovali" (cti huntili posty a nic z toho).To, ze nekteri nemuzou hlasivat je jen jejich problem a ne Betruv, maji se o deni na foru zajimat celou dobu a ne jen na nejakem wtf xeno foru nadavat, ze tady neco nemuzou.Navic anketa je dle meho nazoru jediny prehledny zpusob, jak zjistit nazor lidi. Kdyz se ti nelibi, kde je anketa umistena, zkus pozadat GM, aby udelali anketu primo ve hre (u kafry ta moznost je). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomulkaBambulka Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 (edited) Zajimat se o deni na foru? Ale prosim te, pokud to dobre chapu, tak muzes byt na foru zaregistrovany treba rok, ale tim ze nemas prispevky, tak nemuzes hlasovat. Takze dle tve rady, je teda dulezite nekde spamovat aby pak lidi mohli hlasovat. Super, takze clovek co ci precte vse dulezite (nemyslim tim GW topic a jine spamy) je na tom hure nez nekdo kdo spamuje. No tak to mi teda hlava nebere. Ted abysem nabadal lidi aby zaspamovali forum a pak zahlasovali - dle me to logiku nema. Edited March 29, 2011 by TomulkaBambulka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Super, takze clovek co ci precte vse dulezite (nemyslim tim GW topic a jine spamy) je na tom hure nez nekdo kdo spamuje. No tak to mi teda hlava nebere. Ted abysem nabadal lidi aby zaspamovali forum a pak zahlasovali - dle me to logiku nema.za ten rok tech par prispevku na to, aby nebyli newbies, nasbiraj. kazdopadne na gw nechodi tolik lidi, aby se nemoh vyjadrit gum za svoji guildu a tim padem tu bude jen par nazoru, ktery budou prehledny. druha vec je to, jestli se s tim neco vlastne vubec bude dit a vsechno tohle kolem nebyla pak jen snuska zbytecnych kecu. A k tematu - podle me je uplne jedno, kdy co bude, stejne lidi prestanou chodit (hezky pocasi, dovolene atd...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Zajimat se o deni na foru? Ale prosim te, pokud to dobre chapu, tak muzes byt na foru zaregistrovany treba rok, ale tim ze nemas prispevky, tak nemuzes hlasovat. Takze dle tve rady, je teda dulezite nekde spamovat aby pak lidi mohli hlasovat. Super, takze clovek co ci precte vse dulezite (nemyslim tim GW topic a jine spamy) je na tom hure nez nekdo kdo spamuje. No tak to mi teda hlava nebere. Ted abysem nabadal lidi aby zaspamovali forum a pak zahlasovali - dle me to logiku nema.nejaky podrazdeny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniteru Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 za ten rok tech par prispevku na to, aby nebyli newbies, nasbiraj. kazdopadne na gw nechodi tolik lidi, aby se nemoh vyjadrit gum za svoji guildu a tim padem tu bude jen par nazoru, ktery budou prehledny. druha vec je to, jestli se s tim neco vlastne vubec bude dit a vsechno tohle kolem nebyla pak jen snuska zbytecnych kecu. A k tematu - podle me je uplne jedno, kdy co bude, stejne lidi prestanou chodit (hezky pocasi, dovolene atd...) Už aby ty gw umřeli na Rebornu uplnÄ co Luci Btw. nechci nic říkat ale asi 60% Ekirei lidi nemaj acc na foru a s newbie ti taky nic neudelal ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IzzY Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 NavidÄnou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracy Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 (edited) Edited March 30, 2011 by Gracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlock129 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 tvoje emo nalady nikoho nezajimaji....bud hlasuj nebo se smaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mei Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 nevedel sem ze tu je tak hezky gm tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Pano je bůh Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomulkaBambulka Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Nevite nekdo nejake novinky o SEckach 1x tydne? Ja jen ze to tady nejak vysumelo, GMka nic, nikdo nic...tak kde tomu je konec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 A k tematu - podle me je uplne jedno, kdy co bude, stejne lidi prestanou chodit (hezky pocasi, dovolene atd...)GMka nic, ...tak kde tomu je konec... spis mi pripadne ze z toho nekteri udelali zbytecnou frasku ohledne dne ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracy Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Nevite nekdo nejake novinky o SEckach 1x tydne? Ja jen ze to tady nejak vysumelo, GMka nic, nikdo nic...tak kde tomu je konec... 1x týdnÄ? Málo!!1! 4x týdnÄ!!1!!also hrajou se jiné projekty Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 to vypada na peknej sendvic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 a vpravo na screenu mají taky Fanouska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlock129 Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 to vypada na peknej sendvic pridej pivo a jsem s tebou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts