Jump to content
Reborn fórum

Brnosrazek

ensi

23 members have voted

1. 1. Kdy dojedu do Brna? :P

• 29.7. -31.7.
      5
    • 5.8.- 7.8.
      1
    • 12.8. - 14.8.
      2
    • 19.8. - 21.8.
      7
    • Je mi to jedno, do Brna (opet bylo nutne obsah zavorky zrusit kvuli neochote priznat si pravdu :)) dojedu kdykoliv :D
      7
    • a nebo jeste 26.8. - 28.8. na opozdenou zadost :D
      1

Recommended Posts

Tak se nam to zase blizi, leto v plnem proudu (i kdyz to pocasi dneska moc nevypada), bude srazek. Dokonce vam dam i moznost si zahlasovat o terminu :devil2:

Shrnuti :D

19.8. - 21.8.

Ubytko pres zname v Brne a okoli pripadne tady.

Ucastnici:

Majk, Frost, Crowley, Tracy, Presi, Esed, Warri, Kuzma, Sway, Weex, banda prazaku jedoucich konzultovat :D

+ jeste tu

Edited by ensi

čikula ensiku :)

No moje finanÄní­ maliÄkost na tom není­ nejlépe, takže to budu muset fakt hodnÄ zvážit. KaždopádnÄ bych vÄechny zas rád vidÄl a je mi vcelku jedno kdy ;) . Kdyby to nevyÄlo tak od září­ se stávám taky souÄástí­ Brna, takže vám to vynahradí­m jindy.

Tak a teÄ tenhle topic půjdu klasicky zpropagovat :devil2:

Guest barbar_6

"do Brna (ktere je mnohem krasnejsi nez Praha) dojedu kdykoliv"

Prave sis udelal Ensi mocneho nepritele ...

Jinak s moji strasidelnou malickosti muzete temer jiste pocitat pokud to bude jeden z tech dvou srpnovych terminu ... cervenec se nachazim mimo civilizaci, i kdyz kdybych to hecnul tak by to slo i v cervenci ,)

Takze vlastne se mnou muzete pocitat kdykoli, ale srpen se mi hodi vic ...

On 3. 7. 2011 at 11:13, barbar_6 said:

cervenec se nachazim mimo civilizaci

tedka sis taky udelal mocneho nepritele... hlasoval sem kuli tobe na ten posledni v srpnu, to bych mohl dojet taky, ten predposledni se mi nejak nehodi, takze me taky podpor, dlouho sem nebyl v brne :)

Guest barbar_6

S nejvetsi pravdepodobnosti budu bez internetu, proto mimo civilizaci ^_^, ale samozrejme na krasnem miste ... v mem druhem domove.

MnÄ to je celkem jedno, ukážu se tak jako tak, ale ideální­ by byl ten první­ nebo poslední­ termí­n...a taky nesouhlasí­m s tí­m, že Praha je lepÄí­ než Brno:-)

Loni se nakonec, pro témÄř nulový zájem o ubytko, nic nezařizovalo. KaždopádnÄ přesto, že koleje bývají­ přes léto poloprázdné tak je potřeba se tam nahlásit s dostateÄným předstihem (alespoř 2-3 týdny) - což bývá organizaÄnÄ pro vÄtÄí­ skupinu lidí­ nároÄné.

Takže by bylo asi nejlepÄí­ aby se zájemci o ubytko domluvili mezi sebou po dvojicí­ch (nebo Ätveřicí­ch) na pokoj a zajistili si ho sami -> imho rychlé a spolehlivé řeÄení­. Nebo by to nÄkdo mohl zaří­dit kompletnÄ, nejlépe nÄkdo kdo má/mÄl s tÄma kolejema něco spoleÄného. :)

On 16. 7. 2011 at 8:25, Essex said:

Ensi dostanes bojovek ukol...

sehnat co nejvic znamejch, at tam nesedime jenom my dva:-D

Odmenou ti bude hrejivy pocit u srdce a panak toho nehnusnejsiho piti odeme :-P :-D

Na tom uz se samozrejme pracuje, vsude kde chodim rozdavam pozvanky :D

asi hodim neco jako seznam do 1. postu, tak se hlaste kdo chcete byt uverejnen :D

• 4 weeks later...