Espeon Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Nevim, jestli uz na to nekdo upozornoval, nechce se mi to hledat, ale neslo by oddelat tohle tlacitko? http://img29.imageshack.us/img29/4498/screenrenewalltest000.jpg Po nechtenem kliku vyskoci tohle a nejde to zavrit: http://img851.imageshack.us/img851/5448/beznzvugu.png Kdyby to tu uz bylo, tak to nekdo smazte =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Nevim, jestli uz na to nekdo upozornoval, nechce se mi to hledat, ale neslo by oddelat tohle tlacitko? http://img29.imagesh...walltest000.jpg Po nechtenem kliku vyskoci tohle a nejde to zavrit: http://img851.images...8/beznzvugu.png Kdyby to tu uz bylo, tak to nekdo smazte =) Este niekomu to robi? Mne to totiz zavriet ide:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfinka Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Tak, vlasy som opravil a pridal dalsich +-60 roznych ucesov aj s farbami. Zmenu uvidite ale az s ostrym nasadenim klienta ... dovtedy by sa mohli nepacit staremu klientovi nove ucesyy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 To vypinanie klienta je nejake korejska ficura a pravdepodobne ju nepojde spravit Blbost, minule když se tu nasazoval renewal client tak byl ten samý problém, myslím že sjem to tenkrát repotoval kennymu a fixlo se to. v žádném jiném renewal jsem to neviděl, cancel/nesprávne heslo vždy vracelo do login screenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyah Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 elfi a kde je zbylych 53 ucesu? +- (spis minus ty strare) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Tiesto Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Este niekomu to robi? Mne to totiz zavriet ide:) tez mi to nejde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Blbost, minule když se tu nasazoval renewal client tak byl ten samý problém, myslím že sjem to tenkrát repotoval kennymu a fixlo se to. v žádném jiném renewal jsem to neviděl, cancel/nesprávne heslo vždy vracelo do login screenu. Trosku miernejsi ton by som poprosil, nevies o tom evidentne nic... Az niekto spravi diff pre novych klientov, tak to pojde ... zatial to proste nejde bez toho, aby sme na tom stravili prilis vela casu. To, ze to zvladaju ine renewal klienty je len tym, ze su starsieho datumu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfinka Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 elfi a kde je zbylych 53 ucesu? +- (spis minus ty strare) Na to je ich trosku moc aby som ich sem davala vsetky, este idealne rozne farby a viac uhlov pohladu, na to cas nemam Ako teaser snad staci, mozeme sa tesit ked to bude v hre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Pokial vam nejde spustit RagnarokReplay.exe, tak spustite priamo "reexe.exe -Replay" Link to comment Share on other sites More sharing options...
weruu Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Tak mě k těm novým účesům napadlo, jestli se už ví jak se budou měnit, jestli na změnu bude potřeba to co teď nebo ne... ať vím co sbírat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Tak mě k těm novým účesům napadlo, jestli se už ví jak se budou měnit, jestli na změnu bude potřeba to co teď nebo ne... ať vím co sbírat Treba vydrzat, vsekto sa dozviete:) Zo zaciatku nebudu bezne pristupne, je potreba na ne vymysliet quest, resp. ich nejak zaclenit do kadernika:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Pocitajte teda s tym, ze v pondelok dojde k prechodu na noveho klienta. Ti, ktori nestihnu dovtedy stiahnut celu novu instalaciu, budu mat moznost hrat po opatchovani aj na starej. Stary klient ale nebude dalej podporovany a moze casom zacat padat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 A už teda jde hrát s renewallem na rebornu nebo jenom na testu? PaÄ jeslti to jde i normálnÄ na ostrým tak mi to hlásí chybu....přihlásím se na account zvolím reborn a vyskoÄí http://tinypic.com/r/ok3hog/5 a nejede to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punki Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 A už teda jde hrát s renewallem na rebornu nebo jenom na testu? Pač jeslti to jde i normálně na ostrým tak mi to hlásí chybu....přihlásím se na account zvolím reborn a vyskočí http://tinypic.com/r/ok3hog/5 a nejede to Když budeš číst správně, tak je jasné, že bude fungovat až v pondělí Link to comment Share on other sites More sharing options...
flosbellidis Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Este niekomu to robi? Mne to totiz zavriet ide:) akurat som testovala renewal klient a aj mne robi to iste, po kliknuti na to tlacitko sa mi to uplne zasekne a nic nejde robit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 A už teda jde hrát s renewallem na rebornu nebo jenom na testu? Pač jeslti to jde i normálně na ostrým tak mi to hlásí chybu....přihlásím se na account zvolím reborn a vyskočí http://tinypic.com/r/ok3hog/5 a nejede to Az v pondelok... musi aj server prejst upgradom, aby zvladal vsetky funkcie, ktore novy klient poskytuje... akurat som testovala renewal klient a aj mne robi to iste, po kliknuti na to tlacitko sa mi to uplne zasekne a nic nejde robit. Ok, odstrelim ho odtial, az pridem na to, ako:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorgrin Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Ok, odstrelim ho odtial, az pridem na to, ako:) U me v pohode. Ale docela me pobavilo, jak si muzu snadno menit job High Priest -> Poring. Staci nasednout na lamu. Pak jsem poring a mam doexpeny job level. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Poprosim vasakurat som testovala renewal klient a aj mne robi to iste, po kliknuti na to tlacitko sa mi to uplne zasekne a nic nejde robit.Poprosim ta, skus stiahnut tohoto klienta a skusit to s nim (alebo niekto iny):http://server.reborn.cz/reexe.patched10.exeU mna to totiz funguje, tak to neviem otestovat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flosbellidis Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Poprosim ta, skus stiahnut tohoto klienta a skusit to s nim (alebo niekto iny):http://server.reborn...e.patched10.exeU mna to totiz funguje, tak to neviem otestovat...Ak to pustim cez tento subor tak sa to okno da zavriet.Inak mam zavazny zensky problem. Tie zmenene ucesy zostanu (snad ani na jednom chare mi renewal neukazuje rovnaky uces ako stary client) alebo sa to nejak upravi na povodne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfinka Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Ak to pustim cez tento subor tak sa to okno da zavriet.Inak mam zavazny zensky problem. Tie zmenene ucesy zostanu (snad ani na jednom chare mi renewal neukazuje rovnaky uces ako stary client) alebo sa to nejak upravi na povodne?V testovacom kliente su nejak chybne, ale ked sa prida grf s normalnymi ucesmi tak sa opravia aj tie stare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Ak to pustim cez tento subor tak sa to okno da zavriet.Inak mam zavazny zensky problem. Tie zmenene ucesy zostanu (snad ani na jednom chare mi renewal neukazuje rovnaky uces ako stary client) alebo sa to nejak upravi na povodne?Bude patch s opravami paliet a pridanymi novymi ucesmi, ale az v momente restartu .. je mozne, ze by sa pokazili zas tie, co su na starom klientovi:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 S jakou verzi RCX si rozumi renewal client,protoze mne to hazi chybu hned pri spusteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Ta, ktora je k nemu pribalena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomoko Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Treba vydrzat, vsekto sa dozviete:) Zo zaciatku nebudu bezne pristupne, je potreba na ne vymysliet quest, resp. ich nejak zaclenit do kadernika:)staci kadernicke nie? "trosku" jej upgradnut suroviny ktore ziada kedze su to specialne ucesy Link to comment Share on other sites More sharing options...
hochanu Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Budou Legendary Items na i na renewalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts