oggi Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 yellow4: ok beru nerikam ze vim vse a vse mam vyzkousene ...o tomhle povolani sem pred 4 dny nevedel vubec nic urcite neznam ani ted toho moc jake sou nejlepsi buildy a jak se presne hraje .. pri GW sem jeste nemel tu cest ... ale me jde o ty TKM stejne jako u BSek jaka je tu soutezivost o to bejt v ranku nahore ..skoro zadna Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 20, 2006 Author Report Share Posted January 20, 2006 http://ro.doddlercon.com/skill/starknight.htmlhttp://ro.doddlercon.com/skill/soullinker.html celkem pekne udelany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 http://ro.doddlercon.com/skill/starknight.htmlhttp://ro.doddlercon.com/skill/soullinker.html celkem pekne udelany 16846[/snapback] co je v tom skill tree MIRACLE a ANGEL pochopil sem ze asi Quest skilly ale zajimalo by me jestli se chistaji/jsou i na rebornu Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 20, 2006 Author Report Share Posted January 20, 2006 Netusim co to je zac. Ale pokud to ma opravdu fungovat tak to casem bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 yellow4: jo a ty mas dva boye v top 5 takze vidim ze to je snadne se tu dostat do topky16814[/snapback]Neni snadne se tam dostat, ale je snadne tam sedet jak zaba na prameni Celkove mam z TK pocit ze patri do uplne jine hry, fura veci nema snad zadnou navaznost na RO a opravdu by me zajimalo jak vypada TK na oficialu... Prijde mi ze tady fantazie tvurcu eAtheny zapracovala trosku prilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Neni snadne se tam dostat, ale je snadne tam sedet jak zaba na prameni Celkove mam z TK pocit ze patri do uplne jine hry, fura veci nema snad zadnou navaznost na RO a opravdu by me zajimalo jak vypada TK na oficialu... Prijde mi ze tady fantazie tvurcu eAtheny zapracovala trosku prilis 16876[/snapback]myslim ze az prijdou dalsi povolani ninja a gunslinger ci jak se to pise, tak se budes teprve divit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 myslim ze az prijdou dalsi povolani ninja a gunslinger ci jak se to pise, tak se budes teprve divit 16880[/snapback] zase dalsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 zase dalsi?16881[/snapback]Jestli přijdou dalÄí, je nÄkde na stránkách popis tÄch nových? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 zase dalsi?16881[/snapback] O tých dvoch povolaniach tu už zmienka bola...myslím že niekde na 4-6 strane v tomto topicu...ale eÄte som o nich niÄ podrobnejčieho nepoÄul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Neni snadne se tam dostat, ale je snadne tam sedet jak zaba na prameni Celkove mam z TK pocit ze patri do uplne jine hry, fura veci nema snad zadnou navaznost na RO a opravdu by me zajimalo jak vypada TK na oficialu... Prijde mi ze tady fantazie tvurcu eAtheny zapracovala trosku prilis 16876[/snapback] No celkom dobre si pochopil filozofiu teakwona, že nie je o expení a huntení, ako ví¤Äčina charov v RO, ale o sedení na prameni a nepustení nikoho k svojim výhodám, presne tak, ako smith a alch.(expy a hunt príde sám pri plnení missií). Patta som tvoril 11.1.06 (pozri kde je v top ranker rebríÄku), pretože Matt má malé nedostatky (učil som sa na řom, pretože návod na buildy a skilly neexistovali) a buÄ si istý, že Âľahko jeho výhody neprepustím nikomu, je to určite tak aj na oficiáli s top rankermi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 a buÄ si istý, že Âľahko jeho výhody neprepustím nikomu16893[/snapback] Tak to je jasné, veÄ Äo sa týka TK misií, Teba neprekoná nikto /... Keby som tak vedel ako to len robíÄ /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumas Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 presne to je na tech TK misich na !@#$ , pokud bude tech Top X naboostovanych chtit hrat, nema je nikdo dalsi sanci dostihnout, mela by se udelat naka hranice, treba 100 splnenych misi, po kterych hrac z zebricku vypadne, ale vyhody mu zustanou, at se tam muzou dostat i dalsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 presne to je na tech TK misich na !@#$ , pokud bude tech Top X naboostovanych chtit hrat, nema je nikdo dalsi sanci dostihnout, mela by se udelat naka hranice, treba 100 splnenych misi, po kterych hrac z zebricku vypadne, ale vyhody mu zustanou, at se tam muzou dostat i dalsi17032[/snapback] NemáÄ pravdu...pozri sa na yellowa, je toho skvelým príkladom. Najprv mal taekwona Matta, ktorý mal ale nevhodný build...a celkom nedávno si spravil nového taekwona, Patta...a pozri kam sa už dostal? A čiel od nuly, ako každý iný taekwon...preto som písal že na yellowa v tých misiách nikto nemá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Mno a v tom je ten problem .... kdyz se najde 5 lidi kteri budou mit tolik casu a chuti hrat TK rankera (vsechna cest yellow4 ) tak uz nebude mit nikdo sanci se tam dostat ... zatim to, ale je dosazitelne i kdyz pro lidi s omezenym casem dost tezko. _______________(Ja si nestezuju, ja ho hrat nechci , to je jen muj nazor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 presne to je na tech TK misich na !@#$ , pokud bude tech Top X naboostovanych chtit hrat, nema je nikdo dalsi sanci dostihnout, mela by se udelat naka hranice, treba 100 splnenych misi, po kterych hrac z zebricku vypadne, ale vyhody mu zustanou, at se tam muzou dostat i dalsi17032[/snapback] Aj by som s tým síşhlasil, lebo hráÄ pod stálym tlakom, Äo keÄ Âťa niekto predbehne v TOP rank, ale ten poÄet splnených missií, by mal byÂť oveÂľa vyÄÄí, podÂľa mřa tak okolo 500-1000 a za odmenu by už ten, kto to splní, nemusel robiÂť missie, ale mal by ich nastálo a vypadol z rebríÄka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Aj by som s tým síşhlasil, lebo hráÄ pod stálym tlakom, Äo keÄ Âťa niekto predbehne v TOP rank, ale ten poÄet splnených missií, by mal byÂť oveÂľa vyÄÄí, podÂľa mřa tak okolo 500-1000 a za odmenu by už ten, kto to splní, nemusel robiÂť missie, ale mal by ich nastálo a vypadol z rebríÄka.17052[/snapback] lol, aspoř sa Âťa už nemusím pýtaÂť, koÂľko plánujeÄ daÂť tých misií Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarevok Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 http://ro.doddlercon.com/skill/starknight.htmlhttp://ro.doddlercon.com/skill/soullinker.html celkem pekne udelany 16846[/snapback] Hm, v tÄchto skilltrees se píÄe, že na Breakfall staÄí mít Flying Side Kick na lvlu 1... co je na tom pravdy? VÄude se píÄe, že je potřeba FSK namaxovat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 24, 2006 Author Report Share Posted January 24, 2006 Maj to tam spatne. Musis mit Flying Side Kick na lvl 7 (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 fajn mam taekwona v top 5 musim rict ze rozdil taekwon mimo topku a v top je sileny rozdil tenhle char tu nema co delat nedivil bych se kdyby to byl z pulky vymysl eatheny ....pripadne je optimalizovan na oficial kde se dostat do topky musi bejt fakt tezke ne jako tu tri dny a sem v topce tohoto taekwona sem zalozil v soboru vecer ....prvni nebyl uplne dobry build proto sem to rozjel znova a lepe Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ....pripadne je optimalizovan na oficial kde se dostat do topky musi bejt fakt tezke ne jako tu tri dny a sem v topce 17158[/snapback] Sledoval so Âťa, skutoÄne si sa dostal do top-ky za tri dni, zabudol si ale dodaÂť, že taekwona mom.hráme len dvaja, Iras2 aj Dracica odiÄli na CZRO a nehrajíş, ja tiež s Mattom nehrám. Je tam 5 miest v top-ke, z toho síş stále dve voÂľné, keÄ na to ostatní prídu, bude konkurencia taká, že ak nebudeÄ 3-4 dni hraÂť (urobíÄ si voÂľno, alebo odídeÄ na dovolenku), prídeÄ o TKM.MáÄ pravdu, dostaÂť sa tam, ak síş eÄte voÂľné miesta je jedna vec a udržaÂť sa tam v konkurencii( po tomto a tvojom poslednom príspevku konkurencia určite bude) je druhá - oveÂľa Âťažčia vec.Na konkurenciu sa teÄím, zaÄínala nuda a stereotyp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 yellow4: dokonce se mi taekwona dost oblibil je to zmena sice sem uz mel treba 4x sandamana ale hodne potvor je takovych ktere bych nikdy asi nesel zabijet s jinym charem obcas padne i karta ktera by mi asi jen tak nepadla ( napr savage babe ) musim uznat je to zajimava zmena nez jen stereotypni expeni cele dny na jednom miste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanlee Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Presne tak, na TK je najvacsia zabava ze misie ta prinutia ist do lokalit, ktore by clovek mozno ani nenavstivil. A kym zabijes 100 mobov (obcas to cloveka chyti, takze to skonci trebars u 200 ) tak aj padne nejaka ta exoticka vecicka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 njn, niekedy je to fakt sÂťastie, že pri zabití 100 príÄer ti padne vec Äo má drop menej ako 1%, alebo niekedy aj menej ako 0,1% (ja som napríklad získal guard(1) a Hode card)edit: na to by sa dal vymyslieÂť nejaký "Murphyho zákon" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanlee Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Ja by som povedal ze funguje zakon "Ked ta to bavi, tak aj rare veci padaju castejsie." Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Kenny prosím ak vieÄ, poraÄ mi. Po vÄerajÄom reÄtarte na upgradovaníş svn, mi presali ísÂť kopy síşvisle(TKM). Doteraz to iÄlo tak, že som označil protivníka LTM a potom síşvisle kopal(stále maÄkal F-kové tlaÄítko), iÄlo to bez preruÄenia až do protvníkovej (alebo mojej) smrti. Po reÄtarte, ale prestane z niÄoho niÄ kopaÂť a ja musím znovu LTM označiÂť protivníka a potom znovu zaÄaÂť kopaÂť. Napr. planty som ničil whirlwindom, teraz sa prestane točiÂť a musím znovu zaÄaÂť. U slabých síşperov to sa neprejaví, ale napr. drgoon flee má veÂľa HP a ja bijem WW okolo 1000dmg, kým ho zabijem aj 4-krát ma to zastaví a ja zaÄínam, akokeby odzačiatku síşboj, nehovoriac o tom, že v tej prestávke on mřa bije a ja len oznaÄujem ho LTM. Noctrl funguje, pretože jednotlivé kopy(bez TKM) nepreruÄuje. Takto TKM určite nemá fungovaÂť. ZatiaÂľ hrám s inou postavou, pretože s TK sa s takto preruÄovanou TKM nedá hraÂť.Pýtal som sa na tento problém Takenumu(okrem neho totižto TKM majíş už len dvaja TK) a hovoril, že on tento problém nemá, tak ja si s tým neviem poradiÂť.A eÄte nieÄo, preinÄtaloval som aj klienta ( opatchované je ) a stále robí to isté.Ak vieÄ poraÄ. Skíşsim poÄkaÂť na novíş svn, možo mi to v nej zase pí´jde.Príznaky síş také, ako keby TKM nereÄpektovala príkaz: "noctrl" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.